Call Of Duty 4 Video Card Hatası Yardm Lütfen
-
arklar 2,5 saat sonra kurabildim oyunu şimdi bu hatayı veriyor g-force 5200 var ekran kartı bende. sanırm 6600 gerekiyormus bu sorunu nasıl çözerim ?
2.side crack olayı nedir hiç anlamam crack yapmam gerekmis crack dosyam mevcut
-
abi geforce 5200 kaldırırmı o oyunu.sadece ekran kartıda yetmiyo minumum özellikler p4 3.0 1 gb ram
-
ekran kartının tam sürüm driverini kur direx9 oyun kurulumunda oyun kurmadıysa kendım kur çalıştırması laızm
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
abi geforce 5200 kaldırırmı o oyunu.sadece ekran kartıda yetmiyo minumum özellikler p4 3.0 1 gb ram
-----------------------------hay aq ya aldım cd'yi kurdum işe bak :S.
bende 2,8 ghz- 512 ram -128 ge-force var .teknoloji baya ilerlemiş demekki :D. ulan harbi kafam attı o kadar iştahla kurdum oyunu sabırla işe bak ya aq diorum sadece aqqqqq
-
evladım dediğimi yapsana ekran kartını tam olarka kur bilgisayarına donuk monuk oynatır
-
hoca direx9 olayını açsana biraz anlamıyorum bu kart işinden hiç. ne yüklemem indirmem gerek acık olurmusn
-
ALACAKARANLIK OLAYİ aydınlatırmısn nasıl son sürümü yüklücem ekran kartının anlat hele sorun UP
-
bak birincisi ben lamba değilim .aydınlatayım
direx9 gelince oyun kurarken sen farkıdna olmadın sanırım ama direx9 kurmuştur direx ne deme iyi bişey kur gerisine karışma dediğim gibi mas üstü resminde baktığım akdıyla ekran kartının driverini yüklememişsin simgesi olur ekran kartın neyse yaz driver linkini yoluyayım sana kur oyna sende kurtul bende :)
-
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------bak birincisi ben lamba değilim .aydınlatayım
direx9 gelince oyun kurarken sen farkıdna olmadın sanırım ama direx9 kurmuştur direx ne deme iyi bişey kur gerisine karışma dediğim gibi mas üstü resminde baktığım akdıyla ekran kartının driverini yüklememişsin simgesi olur ekran kartın neyse yaz driver linkini yoluyayım sana kur oyna sende kurtul bende :)
yazıyı yazan arkadaş dünyada tek ekran kartına yardım eden lamba olmayan! birisikonuyu acan arkadaşım Armigerovs directx windows un görsellikleri ve coklu desteklerini artıran destekleyen ve multimedia donanimina dogrudan ve hizli erisim saglayan bir programdır 9. seriside bu oyun için sunulandır ne kadar zorlasanda açamazsın oyunu bence boş yere ugraşma 6600 ve işlemci ile tadını cıkarırsın bu oyunun anca ama yok denerim ben dersen
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us burdan seçip son sürümü indirebilir kurarsın böylelikle performansında bir artış söz konusu olabilir yada daha kararlı bir şekilde calışır
-
işte bu ya işte buuuuuuuuuuuuuuuu
-
fivestar bunu yazdı:
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------bak birincisi ben lamba değilim .aydınlatayım
yazıyı yazan arkadaş dünyada tek ekran kartına yardım eden lamba olmayan! birisikonuyu acan arkadaşım Armigerovs directx windows un görsellikleri ve coklu desteklerini artıran destekleyen ve multimedia donanimina dogrudan ve hizli erisim saglayan bir programdır 9. seriside bu oyun için sunulandır ne kadar zorlasanda açamazsın oyunu bence boş yere ugraşma 6600 ve işlemci ile tadını cıkarırsın bu oyunun anca ama yok denerim ben dersen
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us burdan seçip son sürümü indirebilir kurarsın böylelikle performansında bir artış söz konusu olabilir yada daha kararlı bir şekilde calışır
-----------------------------Fivestar dostum ordaki linkten verdigin güncellemeyi zaten coktan yapmıstım yinede saol problemi çözmüyor son sürümü yüklememe ragmen dedigin gibi 6600 almak lazım tek çözüm.yapıcı yaklasımın için saol.
alcakaranlık beni aydınlat dedim ama cok garip bi yaklasımla ben ampulmuyum diosun seni çözümleyemedim dogrusu ! 2. mesele de ben 21 yasındayım cevap olarak bana diosun ki evlat bak şöle yapcan böle yapcan ,ama ben sana ona ragmen ben senn evladinmiym falan demedim kendini sorgula biraz OK?