folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Call Of Duty 4 Video Card Hatası Yardm Lütfen

Call Of Duty 4 Video Card Hatası Yardm Lütfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek

arklar 2,5 saat sonra kurabildim oyunu şimdi bu hatayı veriyor  g-force 5200 var ekran kartı bende. sanırm 6600 gerekiyormus bu sorunu nasıl çözerim ?

2.side crack olayı nedir hiç anlamam crack yapmam gerekmis crack dosyam mevcut

http://img248.imageshack.us/img248/9224/messiwallpapersso6.jpg

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    abi geforce 5200 kaldırırmı o oyunu.sadece ekran kartıda yetmiyo minumum özellikler p4 3.0 1 gb ram
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

ekran kartının tam sürüm driverini kur direx9 oyun kurulumunda oyun kurmadıysa kendım kur çalıştırması laızm

eskilerden kim kaldı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek

jayde bunu yazdı:
    -----------------------------
    abi geforce 5200 kaldırırmı o oyunu.sadece ekran kartıda yetmiyo minumum özellikler p4 3.0 1 gb ram

hay aq ya aldım cd'yi kurdum işe bak :S.  

bende 2,8 ghz- 512 ram -128 ge-force var .teknoloji baya ilerlemiş demekki :D. ulan harbi kafam attı o kadar iştahla kurdum oyunu sabırla işe bak ya aq diorum sadece aqqqqq 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

evladım dediğimi yapsana ekran kartını tam olarka kur bilgisayarına donuk monuk oynatır

eskilerden kim kaldı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek
    hoca direx9 olayını açsana biraz anlamıyorum bu kart işinden hiç. ne yüklemem indirmem gerek acık olurmusn

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek
    ALACAKARANLIK OLAYİ aydınlatırmısn nasıl son sürümü yüklücem ekran kartının anlat hele sorun UP

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek

bak birincisi ben lamba değilim .aydınlatayım

direx9 gelince oyun kurarken sen farkıdna olmadın sanırım ama direx9 kurmuştur direx  ne deme iyi bişey kur gerisine karışma dediğim gibi mas üstü resminde baktığım akdıyla ekran kartının driverini yüklememişsin simgesi olur ekran kartın neyse yaz driver linkini yoluyayım sana kur oyna sende kurtul bende :)

eskilerden kim kaldı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    alacakaranlik bunu yazdı:

direx9 gelince oyun kurarken sen farkıdna olmadın sanırım ama direx9 kurmuştur direx  ne deme iyi bişey kur gerisine karışma dediğim gibi mas üstü resminde baktığım akdıyla ekran kartının driverini yüklememişsin simgesi olur ekran kartın neyse yaz driver linkini yoluyayım sana kur oyna sende kurtul bende :)

yazıyı yazan arkadaş dünyada tek ekran kartına yardım eden lamba olmayan! birisi

konuyu acan arkadaşım Armigerovs directx windows un görsellikleri ve coklu desteklerini artıran destekleyen ve  multimedia donanimina dogrudan ve hizli erisim saglayan bir programdır 9. seriside bu oyun için sunulandır ne kadar zorlasanda açamazsın oyunu bence boş yere ugraşma 6600 ve işlemci ile tadını cıkarırsın bu oyunun anca ama yok denerim ben dersen

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us burdan seçip son sürümü indirebilir kurarsın böylelikle performansında bir artış söz konusu olabilir yada daha kararlı bir şekilde calışır

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    işte bu ya işte buuuuuuuuuuuuuuuu

eskilerden kim kaldı..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek
    fivestar bunu yazdı:
    alacakaranlik bunu yazdı:

direx9 gelince oyun kurarken sen farkıdna olmadın sanırım ama direx9 kurmuştur direx ne deme iyi bişey kur gerisine karışma dediğim gibi mas üstü resminde baktığım akdıyla ekran kartının driverini yüklememişsin simgesi olur ekran kartın neyse yaz driver linkini yoluyayım sana kur oyna sende kurtul bende :)

yazıyı yazan arkadaş dünyada tek ekran kartına yardım eden lamba olmayan! birisi

konuyu acan arkadaşım Armigerovs directx windows un görsellikleri ve coklu desteklerini artıran destekleyen ve multimedia donanimina dogrudan ve hizli erisim saglayan bir programdır 9. seriside bu oyun için sunulandır ne kadar zorlasanda açamazsın oyunu bence boş yere ugraşma 6600 ve işlemci ile tadını cıkarırsın bu oyunun anca ama yok denerim ben dersen

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us burdan seçip son sürümü indirebilir kurarsın böylelikle performansında bir artış söz konusu olabilir yada daha kararlı bir şekilde calışır

Fivestar  dostum ordaki linkten verdigin güncellemeyi zaten coktan yapmıstım yinede saol problemi çözmüyor son sürümü yüklememe ragmen dedigin gibi 6600 almak lazım tek çözüm.yapıcı yaklasımın için saol.

alcakaranlık beni aydınlat dedim ama cok garip bi yaklasımla ben ampulmuyum diosun seni çözümleyemedim dogrusu ! 2. mesele de ben 21 yasındayım cevap olarak bana diosun ki evlat bak şöle yapcan böle yapcan ,ama ben sana ona ragmen ben senn evladinmiym falan demedim kendini sorgula biraz OK? 

Toplam Hit: 5137 Toplam Mesaj: 20