Call Of Duty 6 Modern Warfare 2 Hakkındaki Görüşleriniz
-
kaldırırmı kaldırmazmı aşamasındayım D:
-
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------merak etme çok kasmıyor hatta hiç kasmıyor düşük ayarlarda oynarsın
-
gtx260la bi başka oluyo tadı :P
-
Oyunu ses sistemi sonda oynadım.
Dayadım Bass ı.
Sanki bana ateş ediyorlar o derece süper oluyor tabi.
Call of serisinin delisi olup call of 6 yı oynayan ve de oyun içinde en büyük zevki Captain Price'ı gördüğünde yaşamayan öte gitsin arkadaş...
-
Cod 4 ve cod 6 her ikisi iyi. Ama cod 6 ses ve grafik yönüyle çok daha iyi. Silah sesleri ve grafikleri 4'e göre çok daha iyi. Evet ben 4'ü ilk oynadığımda keşke daha uzun olsaydı demiştim. Ama 6'yı oynayınca keşke ama keşke daha uzun olsaydı dedim. Kimi bölümleri çok can sıkıcı. Mesela ABD'de konusu geçen bölümler. Kimi böölümleri se şahane. Örneğin Afganistan ve Rusya'nın doğusunda geçen bölümler gibi....
-
Kreyzi bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------merak etme çok kasmıyor hatta hiç kasmıyor düşük ayarlarda oynarsın
-----------------------------ozaman indirebilecegim güzel temiz sade şık :D bi link verebilirmisiniz :)
-
Yine çok güzel olmuş. Grafiklerde güzel ve iyi optimize edilmiş. Bugün yükledim. Yarısına geldim. Bir türlü bırakamamaktayım :D Şu havaalanındaki sivilleri öldürdüğümüz bölüm kanımı dondurdu. Yerde sürünenleri falan da temizlesem de :D bir garip hissettim. Dünyanın gelmiş geçmiş en vahşet dolu bölümlerinden biri diyebiliriz onun içinde :)
-
cod 2 den sonrasınını oynamamış olmama rağmen çok beğendiğim bir oyun. ilk serileride harikaydı. hayalim bunların diğer serilerini oynamaktı ama pcyi değiştirmek yeni nasip oldu. ( cod 5 in dvd sini aldım çalışmadı öyle duruo )
cod 4 tek link sağlam link verebilecek varmı arkadaşlar ?
-
Kreyzi bunu yazdı:
captan price görmek insanı mutlu ediyor :)
ama hani oynadığımız karakterlerden birini yakıyorlar ya sanırım ramirez idi
insanın içi cız ediyor sanki bana sıkmışlar gibi zoruma gitti ve bunu ilkkez bir oyunda yaşıyorum
dehşet birşeydi :) o dağa tırmanırken tam düştüm sandım nasıl yapacam filan diyordum beni
kurtarması filan her yönü ile deli bir oyun :)
----------------------------ipne vuruyor ama depigi :D şaka bir yana mükemmle bir oyun karlı bölüm açar açar oynarım mükemmeldir yani cyrsis filan fıs kalır yanında dünyanın en iyi oyunu diyebilirim rioyuda çok sevdim cristo rendentoru filan görüyorsun :D
-
adamların amacı zaten tadı damakta bırakıp daha sonraki oyunların daha çok beklenmesini sağlamak.ben çok sevdim oyunu 2 günde bitirdim biraz uzattım bi de veteran yapınca süre 1.5x oldu.hastasıyım infinity wardın yapımlarına.treyarh nasıl yapcak bakalım cod7yi vietnam savaşı diyolardı.treyarh vietnamlı seslendirmen istemiş.hadi hayırlısı......