Call Of Duty Black Ops Error Veriyor
-
arkadaşlar sorun tam olarak bu videoda var bu siyah ekran geliyor 4-6 dk sonra resimdeki hata geliyor 4 saattir uğraşıyorum bi türlü halledemedim ekran kartım nvidia geforce 8400 gs
http://www.youtube.com/watch?v=83qTCXWzb2U
-
-
JackDaniels bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
verdiğin linkte çözüm yok bizde biliyoruz arama yapmayı her önüne gelen c/p yapmış hiçbiride bi halta benzemiyor
en olmadı komşunun pc de yüklü onu olsam çalışır mı? C:\Program Files\Activision\Call of Duty - Black Ops kopyalasam?
galiba biyeri daha kopyalamam gerekiyordu?
ilgilenen herkese teşekkürler
-
crackin hepsini copyalayıp yapıştırdın demi ? bide C:\Program Files (x86)\Activision\Call of Duty - Black Ops\Redist\DirectX içindeki dxsetup.exe yi yükledin mi ?
-
yükledim zaten 2-3 tane farklı(?) crack da indirdim ama yemedi
-
steam.dll indir crackin içine at
-
gönderdiğin resme bakarak grafik dosyaları yüklenmesi sırasında bi sorun olduğunu düşünüyorum. ekran kartının son driverını yükle. directX güncelle. sorun çözülecektir büyük ihtimalle.
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
steam.dll indir crackin içine at-----------------------------
işe yaramadı hocam
-
interfector bunu yazdı:
-----------------------------gönderdiğin resme bakarak grafik dosyaları yüklenmesi sırasında bi sorun olduğunu düşünüyorum. ekran kartının son driverını yükle. directX güncelle. sorun çözülecektir büyük ihtimalle.
kota dolsun güncellemeleri yaparım artık :S
-
şef orda konsolu görünce heyecanlandım dedim lannn alteriwnet blackopsu kırdı mı diye ama sonra gördüm singlemış :D neyse bilgim yok ama yazmak istedim :D
-
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------şef orda konsolu görünce heyecanlandım dedim lannn alteriwnet blackopsu kırdı mı diye ama sonra gördüm singlemış :D neyse bilgim yok ama yazmak istedim :D
eyvallah hocam konuya renk getirdin :))