folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Call Of Duty Serilerini Bilenler?

Call Of Duty Serilerini Bilenler?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşlar şimdi bu oyunun serilerini bitirdim hep tekrar oynamak istiyorum.call of 4 ü geçenlerde bitrdim sonra işte şu eski serilerinde o meşhur normandia çıkartması olan serisini istedim oda aklımda call of 2 diye kalmış aldım hiç alakası yok yani yoktu.call of 3 alayım dedim gittim aldım adam bana bir cd verdi oyun menüsü filan rusça ve oyun ripli hiç birşe y anlamadım. hatırlamak amaçlı sitelere yazıp caps aradım sanki call of 3 sadece ps ler için vamrış ş gibi gözüküyo benmi yanlış hatırlıyorum call of 1 ve call of 3 den bahsedebilirmisiniz? görevler caps filan ve mümkünse full linkleri:)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

normandia çıkartması medal of honorda vardı sanırım...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

scuderia bunu yazdı:
    -----------------------------

normandia çıkartması medal of honorda vardı sanırım...

ewt ondanda vardı belki yanlışım olabilir ama ben bir kaç oyunda oynadım bu çıkartma görevinni ve birde asıl aradığım şey "KAPIDAKİ DÜŞMAN" filminde geçen sahneler ve görevler vardı o oyunda o call ofun hangi serisiydi

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

call of duty 2 olması gerekiyor...

Rusları falan demiyonmu "Vassili Zaitsev" falan var.. 2 olması gerek ama bi tam çözümlerine bak derim..

[22817//kaanabak]
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Stalingrad Savaşı'nı CoD 1'de , Normandiya Çıkarması'nı CoD 2'de oynuyoruz .

CoD 3 ise PC'ye çıkmadı , Rusça olan beyni az çalışan CD'cilerin CoD 3 diye aldıkları bir CoD 2 modu .

Yani senin aradığın Vassili bölümü CoD 1'de .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:

call of duty 2 olması gerekiyor...

Rusları falan demiyonmu "Vassili Zaitsev" falan var.. 2 olması gerek ama bi tam çözümlerine bak derim..

ewt call of 2 yi dün bitirdim adama vasili filan diyolar ama mesela işte gemi ile karşıya geçiyorlardı o sırada uçak tarıyordu bunları filan mesela o görev vardı oyun serilerinin birinde filan ama bunda bulamadım mesela?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JUSTICE
    JUSTICE's avatar
    Erkek

Hocam CoD1in de ek paketi vardı. Onada bi bak. Dediğin yeri tam anlamadım. Ama dediğin yer Erraynı Kurtarma yerindeki sahneler gibiyse medal of honor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

uçaklı dediğin call of 1 in ek paketinde var adı sanırım united offensive olması lazım

ek paket birkaç bolum sanma ayrı bir oyun olarak düşün

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

uçaklı dediğin call of 1 in ek paketinde var adı sanırım united offensive olması lazım

ek paket birkaç bolum sanma ayrı bir oyun olarak düşün

ewt olabilir iyice unutmuşum birde işte pc aldığımda yüklmeiştim bir serisini o zamanki görevlerde çok güzeldi işte böle uöurumdan iple filna çıkmıştım işte uçak bombalasın diye dumanla bir yerleri işaretliyordum ama bu call of daki gibi dürbünle değil elşmizle koyuyorduk o hangisi idi?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

benim bildiğim yani 3 dışında tüm call of serilerini oynamıştım ki oralarda normandiya çıkarmasına benzer bişey görememiştim yada onlar benzetememişti :S ayrıca cod3 ün öyle rusça musça olması normalde o oyunun play stationda çıkmış olmasından kaynaklanıyor olabülü

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek

istedıgın oyunun adı kesnlıke COD2 o COD3 dedıgın dandık bıse zaten hemen salla geri :) oyunu astıgını dusunuyosan artık onlıne oyna hıc gormedıgın seyler ogrenıp ustalasacaksındır ama uzun wade de

Zencinin malı züğürtün çenesini yorar
Toplam Hit: 4394 Toplam Mesaj: 24