Call Of Duty Serilerini Bilenler?
-
arkadaşlar şimdi bu oyunun serilerini bitirdim hep tekrar oynamak istiyorum.call of 4 ü geçenlerde bitrdim sonra işte şu eski serilerinde o meşhur normandia çıkartması olan serisini istedim oda aklımda call of 2 diye kalmış aldım hiç alakası yok yani yoktu.call of 3 alayım dedim gittim aldım adam bana bir cd verdi oyun menüsü filan rusça ve oyun ripli hiç birşe y anlamadım. hatırlamak amaçlı sitelere yazıp caps aradım sanki call of 3 sadece ps ler için vamrış ş gibi gözüküyo benmi yanlış hatırlıyorum call of 1 ve call of 3 den bahsedebilirmisiniz? görevler caps filan ve mümkünse full linkleri:)
-
normandia çıkartması medal of honorda vardı sanırım...
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------normandia çıkartması medal of honorda vardı sanırım...
-----------------------------
ewt ondanda vardı belki yanlışım olabilir ama ben bir kaç oyunda oynadım bu çıkartma görevinni ve birde asıl aradığım şey "KAPIDAKİ DÜŞMAN" filminde geçen sahneler ve görevler vardı o oyunda o call ofun hangi serisiydi -
call of duty 2 olması gerekiyor...
Rusları falan demiyonmu "Vassili Zaitsev" falan var.. 2 olması gerek ama bi tam çözümlerine bak derim.. -
Stalingrad Savaşı'nı CoD 1'de , Normandiya Çıkarması'nı CoD 2'de oynuyoruz .
CoD 3 ise PC'ye çıkmadı , Rusça olan beyni az çalışan CD'cilerin CoD 3 diye aldıkları bir CoD 2 modu .
Yani senin aradığın Vassili bölümü CoD 1'de .
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------call of duty 2 olması gerekiyor...
Rusları falan demiyonmu "Vassili Zaitsev" falan var.. 2 olması gerek ama bi tam çözümlerine bak derim..
-----------------------------
ewt call of 2 yi dün bitirdim adama vasili filan diyolar ama mesela işte gemi ile karşıya geçiyorlardı o sırada uçak tarıyordu bunları filan mesela o görev vardı oyun serilerinin birinde filan ama bunda bulamadım mesela? -
Hocam CoD1in de ek paketi vardı. Onada bi bak. Dediğin yeri tam anlamadım. Ama dediğin yer Erraynı Kurtarma yerindeki sahneler gibiyse medal of honor.
-
uçaklı dediğin call of 1 in ek paketinde var adı sanırım united offensive olması lazım
ek paket birkaç bolum sanma ayrı bir oyun olarak düşün
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------uçaklı dediğin call of 1 in ek paketinde var adı sanırım united offensive olması lazım
ek paket birkaç bolum sanma ayrı bir oyun olarak düşün
-----------------------------ewt olabilir iyice unutmuşum birde işte pc aldığımda yüklmeiştim bir serisini o zamanki görevlerde çok güzeldi işte böle uöurumdan iple filna çıkmıştım işte uçak bombalasın diye dumanla bir yerleri işaretliyordum ama bu call of daki gibi dürbünle değil elşmizle koyuyorduk o hangisi idi?
-
benim bildiğim yani 3 dışında tüm call of serilerini oynamıştım ki oralarda normandiya çıkarmasına benzer bişey görememiştim yada onlar benzetememişti :S ayrıca cod3 ün öyle rusça musça olması normalde o oyunun play stationda çıkmış olmasından kaynaklanıyor olabülü
-
istedıgın oyunun adı kesnlıke COD2 o COD3 dedıgın dandık bıse zaten hemen salla geri :) oyunu astıgını dusunuyosan artık onlıne oyna hıc gormedıgın seyler ogrenıp ustalasacaksındır ama uzun wade de