folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Çamaşır Makinesi Monitör İlişkisi :) ?

Çamaşır Makinesi Monitör İlişkisi :) ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

ben  pc yi çamaşır makinesinin  yanına koydum  bi süre böle  durması lazım  evin  yerleşimi  açısından makine  çalışırken  ekranda titreme oluyor. artık manyetik bi alanmı oluşuyor noluyoresa

bu ilerde bi sorun  teşkil edermi ? sanırım  bunun  cevabı için bi beyaz eşya servisçisi bide donanımcı arkdaş gerek  eyw. şimdiden

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    doğaldır bende mesela yüksek sesle konuşurken internet cafedeki bütün tüplü monitörler yalpalama yapıyor :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    oww  oda ayrı  bi sorun tabi. :D

matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    doğaldır bende mesela yüksek sesle konuşurken internet cafedeki bütün tüplü monitörler yalpalama yapıyor :)

puhahah burda da yüksekses varda titree göremedim

bu arada host sitesini versene bir bakam merak ettim

+ son ses açiyorum evde sistemde bişi olmuor =) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

puhahah burda da yüksekses varda titree göremedim

bu arada host sitesini versene bir bakam merak ettim

+ son ses açiyorum evde sistemde bişi olmuor =)

gürültüyle alakalı değil dayı o aydı bir konu uzun sürer şimdi senin gibi söyleyen çok kişi oldu görünce onlarda şaşırıyo :)

tüplülerde oluyo yanlız lcd lerde olmuyo  

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    yoldan araba özelliklede büyük araçlar gecerken monitörüm titriyor ve hoparlörlerden sırıltı geliyor :)

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

yolbulucu bunu yazdı:
    yoldan araba özelliklede büyük araçlar gecerken monitörüm titriyor ve hoparlörlerden sırıltı geliyor :)

hoca senin pc iyiymiş valla aç hoparlörün sesini deprem filan olunca yararlı olur yalnız biraz geliştirmen lazım erken uyarı sistemi filan :) 

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Monitor acısından cok sağlıklı olduğu söylenemez, zamanla kalıcı hasar yapabilir alete,Çamaşır makinasının içinde kuvvetli bir motor var çünkü, ve devamlı bir manyetik alan var...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek

alperin söylediğine hayatta inanmazdım ama dün başıma gelenden sonra ne söylese doğrudur..pilli diş fırçasıyla diş fırçalarken banyonun aralığından odaya baktığımda ekranın yalpaladığını gördüm resmen dans ediyo fırçayı bırakıp yanına geliyorum bişey yok geri banyoya gidiyorum elime alıyorum yalpalama yapıyo...geçen hafta hocamızın dediğine göre bu ekranların 1 sn lik resimleri 25 resimden oluşuyomuş...yani saniyede 25 resim çiziyolarmış çok hızlı olduğu içinde biz farkedemiyomuşuz herhalde ben resim çizerken yakaladım:D

Ayranı yok içmeye, taksiyle gidiyo sıçmaya
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Game_Over bunu yazdı:

alperin söylediğine hayatta inanmazdım ama dün başıma gelenden sonra ne söylese doğrudur..pilli diş fırçasıyla diş fırçalarken banyonun aralığından odaya baktığımda ekranın yalpaladığını gördüm resmen dans ediyo fırçayı bırakıp yanına geliyorum bişey yok geri banyoya gidiyorum elime alıyorum yalpalama yapıyo...geçen hafta hocamızın dediğine göre bu ekranların 1 sn lik resimleri 25 resimden oluşuyomuş...yani saniyede 25 resim çiziyolarmış çok hızlı olduğu içinde biz farkedemiyomuşuz herhalde ben resim çizerken yakaladım:D

sakalımız yokki :)  

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lastsoldier
    Lastsoldier's avatar
    Erkek

çamaşır makinesi çalışınca motorunun manyetik alanı monitörün saptırma bobinin ve degause bobini etkiler

zararı olur monitör için renkeri folloş olur

nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme
Toplam Hit: 3555 Toplam Mesaj: 22