Camdaki T-Rex !!!
-
Selamun Aleykum hajilar, Esentepede (K.K.T.C) Koyde eski bir evin camini cekmistim belki birgun uzerinde oynarim diye :D Demekki bugun sira bu resimdeymis :D zavalli resimler test oyuncagim olmaktan kurtulamiyolar...
Gelelim asil mevzuya :D T-Rex i cok sevdigim icin pencerenin arkasina 3D olarak compositing yaptim.... Model haric tum kaplama ve gerceklik (Displacement Map) unsurlari bana aittir :)
TBT Muridi begendiyse ne mutlu bana :D
http://img528.imageshack.us/img528/7613/trexbydjdoom3hm8.jpg
-
:) Arada bizim köyün de reklamini yapmisin K.K.T.C Esentepe diye :D hll Kayinco böle devam :)
-
Ahada buraya yazıyorum çok sürmez bu resım internette gerçek diye dolaşmaya başlar. Mailler falan off offff :D:D
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------
Ahada buraya yazıyorum çok sürmez bu resım internette gerçek diye dolaşmaya başlar. Mailler falan off offff :D:D
zuahahaha :D eywallah haji ;)Edit: Modelin "c4d" ve "obj" olarak bicimlendirilmis hali var. isteyene "3ds" olarak da cevirebilirim. ama sadece c4d olani full detayli. Modeli isteyen arkadaslar bana pm atsin...
-
:D cok hosuma gitti ellerine sağlık guzel olmus bende frady i koymak isterim kendi penceremden bana bakarken :D bunu nasil yaptin ne ile yaptin biraz acarsan mutlu olurum :D ..
-
hacı psd dosyasını ver istersen bi iki ufak değişiklikle daha iyi olur
-
disarisi cok aydinlik, trex cok karanlikta kalmis
-
aboo dinazorlar geliyo :)
tozilla :)
-
ZeroCooL` bunu yazdı:
:D cok hosuma gitti ellerine sağlık guzel olmus bende frady i koymak isterim kendi penceremden bana bakarken :D bunu nasil yaptin ne ile yaptin biraz acarsan mutlu olurum :D ..
Haji Full sahneyi Cinema 4D ile yaptim. PhotoShop'u sadece color correction olarak kullandim.Once pencereyi maskeledim. sonra modelimi pencerenin arkasina yarlastirdim. isigin vurdugu yone yani isigin onune bir agac ekledim. ama agaci gorunumden kaldirdim sadece effektleri gorunuyor, yani sadece yapraklarin etkisi gorunuyor dino uzerinde. daha sonra da final render aldim okadar....
Not: PSD Dosyasi yok. Full Cinema 4D Cikislidir....
-
eywallah saolasın :D tekrar ellerin saglık..
-
güzel olmus ama biraz daha üstünde oynarsan tam olur. ısık ayarı falan