folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Can Dostum Ölüyor.Can Pazarında İlik Kurutan Şerefsizlere Dikkat !

Can Dostum Ölüyor.Can Pazarında İlik Kurutan Şerefsizlere Dikkat !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

10 gün önce annemler İzmir kemeraltında bir dükkandan köpek almışlar.  Köpeğin aşılarının tam olduğunu ve eski sahibinin kızı yüzünden bırakıldığını söyledi. Bende inanmıyarak aşı programına başladım . Ailemin zoru ile  hayvanat bahçesinde çalısmıs bir veteriner vurdu aşılarını . Karma ve parazit aşısı aynı anda oldu. Parazitin hap şeklinde olması ve aynı anda karma aşısını yemesi köpeğimin bağışıklık sistemini çökertti. Kanlı ishal teşhisi ile bir kliniğe kaldırdım ve orda kalıyor. Lütfen sizden istediğim emin olmadığınız yerlerden aşı vurulmayın ve hayvan almayın. Ufaklık ölüyor ve  ailemden birini kaybetmişim gibi vicdan azabı ve üzüntüyle dolu dakikalar geçiriyorum .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

sana sabır diliyorum dostum.. 

hiç umut yok mu?

Yapay zeka, zeka değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLman
    aLman's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çıkmadık candan umut kesilmez kurtululabilirde ölebilirde.Belirli bişey yok daha ortada

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

sadece ırk sahibi köpeklerde kanlı ishal oluo die biliorum kurtulması çok zor gibi ama dilerim kurtulur 

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

dostum onun vetle ilgisi yok aldığınız yerdeki bir virüs'dür eğerki inşallah kurtulurda gelirse evi ozonla temizlemeni tavsiye ederim virüsü tekrar kapmaması için petshop'tan köpek alınmaması gerçeği bir kez daha ortaya çıktı

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

bizde burda sokaktaki bir yavru kediyi aldık eve. ilk aşısını yaptırdıgımı günün akşamında öldü :@

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

aşı yaptırdığınız yere dikkat etmeniz lazım

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

sadece ırk sahibi köpeklerde kanlı ishal oluo die biliorum kurtulması çok zor gibi ama dilerim kurtulur 

-----------------------------

edit: her köpek olabılır bu bir virüstür.

___________________________________________________-

İzmir kemeraltında bir dükkandan köpek almışlar.

Demişsin hocam Petshoptan almasaydınız keske :( helede kemeraltından.Kemeraltında da kapmıs olabılır buyuk ıhtımalle vırusü hocam sen evden cıkarmadım dedın .

Çok hasta kedı kopek oluyor petshoplarda aman dıkkat arkadaslar almayın petshoplardan.Lütfen

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hocam ayni sorun benim Marco'da da oldu ama asi yapan elemanin hatasi degil bu. Kopek zaten o virusu kapmis, asiyla birlikte ortaya daha cabuk cikiyor sorun burada. Bende 1hafta ayni veterinerimde tedavi gormus ve olumlu sonuc almistim. Umudunu asla kaybetme ve kopegine henuz onu birakmayacagin konusunda telepatik duygular hissettir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam normalde aşılar 45 günlükken fln başlıyor bunun öncesinde ise parvoglop denen bir aşı var. yaklaşık 1 aylıkken fln yapılabiliyor. kanlı ishal için. yalnız çok pahalı olduğu için hiçkimse vurmuyor. kanlı ishal çok ağır geçen bir hastalıktır. tavsiyem veterinerde kalması ve her gün düzenli olarak serum yemesi. olay senin veterinerinin vurduklarından değil. aynı anda iki aşı vurulmaz ancak parazit tedavisi bir aşı değildir. enjeksiyon olarak da yapılabilir oral tablet olarak da uygulanabilir. aynı anda iki aşı vurulması yine kanlı ishale yol açmaz. sadece vurulan aşılara karşı bağışıklık güçlenmez. ayrıca genel anlamda veterinerler önce parazit tedavisi sonra aşılama yapıyor. bunun nedeni ise bazen iç parazitler aşının çalışmamasına neden olabiliyormuş...

sabret hacı daha önce kanlı ishalden gelen bir hasta 9 gün sonra tedaviye cevap verdi şimdi taş gibi :D ümidini yitirme...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

pitbulum kanlı ishalden ölmüştü fakat tamamen biraderin gergadanlığındandı bizim oalyımız.Nasıl bir duygu olduğunu çok iyi bilirim 3-4 günü alatırsa düzelir demişti veteriner 3.günün sabahında onu bedeni kaskatı bulmak...Umarım yaşamaya devam eder fakat yerinde olduğum zamanda son günlerinde hep yanında olmuştum.Görünmeyen bir bağ olduğuna inanıyor insan özellikle hayvan dostları o zamanlar o bağı resmen görebiliyorsun seni anladığını hissedebiliyorsun kim bilir belkide öyle olamsını istediğimdendi ama ne bileyim hissetmiştim işte ve yapabileceğim tek şeyi yapıp onu zor günlerinde hiç yalnız bırakmadım.Bir ruhun yalnız hissederken ölmesi kadar acı ve ızdırap verici bir cehennem düşünemiyorum !

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 2551 Toplam Mesaj: 12