Can Sıkıntısı Yada Moral Bozukluğu....
-
Dedeme ne zaman canım sıkılıyor desem tuvalete git gecer der...
-
TheD0UBT bunu yazdı:
-----------------------------
Dedeme ne zaman canım sıkılıyor desem tuvalete git gecer der...
Doru söze dicek bişi yok hoca :) -
enes ne zamandır konuya yazılanlara bakıyorum ama ciddi birşey yok...
Walla akşamları aşırı canım sıkılıyor senin gbi bu işe çare bulalım birşeyler yapalım nette filan ne bilim offf
-
Davos bunu yazdı:
Walla akşamları aşırı canım sıkılıyor senin gbi bu işe çare bulalım birşeyler yapalım nette filan ne bilim offf
Yapalım hocam valla artık aynı şeyleri yapmaktan aynı bokları görmekten aynı satırları okumaktan aynı oyunu 2 kere oynamaktan çok sıkıldım değişik bişiler Yapabilecek bişiler yeri geldinde imkansızları zorlucak bişiler bulmak istiyorum.... -
enes bunu yazdı:
Davos bunu yazdı:
Yapalım hocam valla artık aynı şeyleri yapmaktan aynı bokları görmekten aynı satırları okumaktan aynı oyunu 2 kere oynamaktan çok sıkıldım değişik bişiler Yapabilecek bişiler yeri geldinde imkansızları zorlucak bişiler bulmak istiyorum....
Aynen hocam beyler bizim gibi olan arkdaşlar varsa fikirlerini yazsnn plz -
Davos bunu yazdı:
-----------------------------enes bunu yazdı:
Davos bunu yazdı:
Yapalım hocam valla artık aynı şeyleri yapmaktan aynı bokları görmekten aynı satırları okumaktan aynı oyunu 2 kere oynamaktan çok sıkıldım değişik bişiler Yapabilecek bişiler yeri geldinde imkansızları zorlucak bişiler bulmak istiyorum....
Aynen hocam beyler bizim gibi olan arkdaşlar varsa fikirlerini yazsnn plz
Bu durum gibi olan çok bu durum gibi yakınan çok ama :) bu duruma bizim gibi çare bulamayan hocada baya çokk........ -
enes bunu yazdı:
Davos bunu yazdı:
-----------------------------enes bunu yazdı:
Davos bunu yazdı:
Aynen hocam beyler bizim gibi olan arkdaşlar varsa fikirlerini yazsnn plz
Bu durum gibi olan çok bu durum gibi yakınan çok ama :) bu duruma bizim gibi çare bulamayan hocada baya çokk........
-----------------------------kurun bi site uğraşın
-
Kreyzi bunu yazdı:
kurun bi site uğraşın-----------------------------
benimde canım sıkılıo bende site açıcamda sorun burada..
ne sitesi :)
-
usta teknolojinin olmadığı ( internet cep telefonu falan yok ) yayla gibi vs. serin bir yerlere git biraz kafa dinle (öle yerlerin ikindinle akşamın keşistiği anları çok güzel olur) dönüşündede bi kız yap kendine olay bitmiştir. bu arada dediklerim denenmiş ve test edilmişitr ;)
-
trkuaz bunu yazdı:
usta teknolojinin olmadığı ( internet cep telefonu falan yok ) yayla gibi vs. serin bir yerlere git biraz kafa dinle (öle yerlerin ikindinle akşamın keşistiği anları çok güzel olur) dönüşündede bi kız yap kendine olay bitmiştir. bu arada dediklerim denenmiş ve test edilmişitr ;)
İyi hoş sölüosun ki bunuda başka bir hocamız dfağa çık yaylan zıpaln demişti ama şimdiki gençlik için ters şeyler şöle birazdaha hopidik gubidik :=) iler lazım
@KreyziNe sitesi hocam varken uğraşılırmı anladın sen onu :)
@Pc-ErrOr
Açmaya değmez ama ne sitesi açılırki yazın millet tatildeyken yürüyecek bir site :)