folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çanak Yönü Ayarlama

Çanak Yönü Ayarlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı
    kabadayi09 bunu yazdı

hacım böyle bi satfinder olmadan çok zor ben kendim bu işi yaptığım halde cihazsız tv karşısında 1 saatte zor ayarladığımı biliyorum 

bi arkadaş demiş ya 1 cm kaysa olmaz diye hakkı var Bu arada çanağı %90-92 sinyalle ayarlamaya başlarken daha arka monttaki 13 somunları sıkarken bile sinyal 85-86 ya kadar düşme oluyor sonra civataları sıka sıka yine tekrar sinyali buluyorsun ince ayarla elle amatör biri için çok ama çok zor cihazsız...

Bu cihazin tam olarak islevi ney hocam ? Ne amac icin kullanilabilir baska ?

hacım bildiğin çanak ayarlamak için kullanılıyor ayrıca merkezi sitemlerde eve gelen kablodan dısec bulabiliyorsun çok kolay pratik kullanışlı bi cihazdır 

http://www.antenci.net/SatFinder-2-Plus-Dijital-Uydu-Bulucu,PR-8.html

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    zigor bunu yazdı

4-5 ay önce üstte fotoğraftaki cihazlar uyducu geldi, ayarını yaptı, parasını aldı gitti. İki ay geçti, şimdi yine arada rüzgar estiğinde, yağmur yağdığında sinyal gidiyor, kanallar kesiliyor. 

Sadece bu kesilme olayı yüzünden babam sinirlenip uydu-anten-kablo komple değiştirmişti, yine aynı sorun. Bunu tam olarak sabitlemenin bir yolu var mı ? Antenin ayar vidaları sonuna kadar sıkılı, anten de sağlam yeni anten. Ama biraz rüzgarda yağmurda görüntü gidiyor. Ben tv izlemesemde arada eve gittiğimde denk geliyorum, sinir bozucu birşey.

sorunu tam anlıyamamakla birlikte yorumlamak istedim eğer yağmurlu havalarda sağanak yağmur yağarkenki sinayl yok  ve puzzle şeklindeki yayın kopmalarını bahsediyorsan önüne geçemezsin hocam bunun 

yok çanak çok rüzgar alıyor her yağmur ve rüzgarlı havadan sonra sorun yaşıyorum çanak sapıyor diyorsan senin çözümünde rüzgar geçiren delikli çanaklardır hocam 

http://www.antenci.net/BAFF-95CM-Delikli-Canak-Anten,PR-2690.html

kabadayi09 tarafından 10/May/14 22:12 tarihinde düzenlenmiştir

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

sinyal yakalayıcı olmadan kanal bulman çok çok zor bir iş...

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    kabadayi09 bunu yazdı

hacım böyle bi satfinder olmadan çok zor ben kendim bu işi yaptığım halde cihazsız tv karşısında 1 saatte zor ayarladığımı biliyorum 

bi arkadaş demiş ya 1 cm kaysa olmaz diye hakkı var Bu arada çanağı %90-92 sinyalle ayarlamaya başlarken daha arka monttaki 13 somunları sıkarken bile sinyal 85-86 ya kadar düşme oluyor sonra civataları sıka sıka yine tekrar sinyali buluyorsun ince ayarla elle amatör biri için çok ama çok zor cihazsız...

bu cihaza o paryı vereceğine gitsin 500s dm cihaz yada hd li istiyorsa dm clon vu gibi ucuzundan hd li cihaz alsın

laptopu alıp çatıya çıksın programı açsın ağdan sinyali birebir görsün

sonuçta uydu cihazı ihtiyaç ama çanak ayarlama satfinder ihtiyaç değil

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

hocam 25-30tl ye uydu bulucular var tv yi falan götürme şansın yoksa onu öneririm.50tl lik iş değil o kaptırma sakın paranı al uydu bulucunu sürekli kullanırsın

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    jawsap67 bunu yazdı

hocam 25-30tl ye uydu bulucular var tv yi falan götürme şansın yoksa onu öneririm.50tl lik iş değil o kaptırma sakın paranı al uydu bulucunu sürekli kullanırsın

o dediğiniz ibreli hocam pek sağlıklı olmuyor

sinyal seviyesi ile kalitesini bir ayarlamak gerek

en ucuzu dm 500s cihaz 50 lira 40 lira bir laptop eşten dostanda olur

kanal listeyi atıp kendi ağına cihazı bağlayıp şu resimdeki programı kullanarak uyduyu çok rahat ayarlayabilir

buda linki

http://www.krkadoni.com/log/index.php/enigma-signal-meter-krkadoni-edition/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    endenius bunu yazdı
    kabadayi09 bunu yazdı

bu cihaza o paryı vereceğine gitsin 500s dm cihaz yada hd li istiyorsa dm clon vu gibi ucuzundan hd li cihaz alsın

laptopu alıp çatıya çıksın programı açsın ağdan sinyali birebir görsün

sonuçta uydu cihazı ihtiyaç ama çanak ayarlama satfinder ihtiyaç değil

hangi amatör kişi dm 500 s ve laptopla sinyal yakalamasını bilir onu da geçtim adama sor bakem vu ne diye one der 

iyisi mi versin 25-30 lira işin ehline yaptırsın :) 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @kabadayı
    bu delikli çanaklarda sinyal kaybı olmuyor mu?

yada biraz daha buyuk canak gerektirir mi 90 üstü

RitmFarbRacourci tarafından 11/May/14 17:46 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Ben tv yi catiya cikartip ayarlamıştım. Yandaki evin canagina gore yönünü ayarlayip ince ayarinida tv deki sinyal gostergesine bakarak yapmıştım

Naber la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

hocam ucuz cihaz almak istiyorsan vede ayarın kralını yapmak istiyorsan

150 tl gibi paraki bulabileceğin en ucuzudur ws6906 ebay da arat.70 usd civarı

ben almıştım uzun zamandırda kullanırım.

mademki türksün systeme göster ürksün
Toplam Hit: 4620 Toplam Mesaj: 35