Çanakkale 1915 Geliyor !!!
-
gerçekten de küçük emrah tarzı filmlerden bıktık artık adam gibi birşey yapsınlar. Çanakkale savaşları dünya tarihini değiştirdi, hala kimse farkında değil. absürt absürt işler yapıyorlar. Gerçi izlemek lazım ama az çok belli...
-
Peroksit bunu yazdıdiCk bunu yazdı
Bence çok önemli konuları piç ediyorlar..
Aynen katılıyorum o fetih neydi be hacı ne dandik bir filmdi öyle :S
İzlemedim bile öyle birşey olucağını tahmin ediyordum hitini bile yükseltmem ben öyle filmin hocam:D
Bakın görün tarihde ne kadar önemli Türklüğü yücelticek konu varsa hepsini dandirik dandirik film yaparak çarpıtarak insanların beynine
ve ceplerine girecekler zamanla görcez.
-
Bu sene moda, 3 tane çanakkale filmi geliyor. Yıllarca destanımızı filme çekemedik dedik şimdi geliyor işte. İyi kötü.
-
Bu tip filmler yapılacaksa yüksek bütçeler ile dünyada ses getirecek şekilde yapılmalı aksi takdirde kanal 7 deki çanakkale dizilerinden farkı olmaz
-
Eğer askerler savaşa cenabet gidecekse izlemem.
-
Konuyu okuyunca aklıma ilk gelen Sunay Akın oldu. Paylaşmak istedim. Yorumlarınıza yorumsuzum ama biri amerikan filmi gibi felan demiş...
-
rocketadam bunu yazdı
Konuyu okuyunca aklıma ilk gelen Sunay Akın oldu. Paylaşmak istedim. Yorumlarınıza yorumsuzum ama biri amerikan filmi gibi felan demiş...
amerikan filmi gibi demedim öyle olsun dedim. lavuklar en dandik hikayeye en kral filmleri çekebiliyor. biz dünyayı oynatan büyük birşeye anca belgesel çekiyoruz. şimdi film diye piyasaya sürdükleri de aynı. izlediğinizde göreceksiniz hiçbiri film değil, hepsi belgesel. adı film o kadar.
Prometheus tarafından 05/Ağu/12 16:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu Filmi Yabanci lar Cekseydi ayakta alkislar sayfalarca yorum yapardiniz..
-
O şekilde değil bu şekilde piç ediliyor.
-
Fragmanını beğendim. Çekim açıları, arkaplan, renk tonları, oyuncuların hal ve tavırları vs. hiç de öyle amatör işi olacakmışa benzemiyor. Umarım filmin geneli için de aynı şey söz konusu olur. Özel efektler ise Fetih 1453'teki ekip tarafından yapılacakmış. O filmde efektler bir Hollywood kalitesinde değildi elbette ancak yine de Türk sineması için üst düzeydi. Bu filmde tamamen hayal ürünü olan mancınık, top, sur duvarlarının modellenip yıkılması gibi şeyler ağırlıklı olmayacağından efektler daha kaliteli olabilir. Zira Çanakale savaşında kullanılan gemi, uçak, bina gibi şeyler bugün yeniden film için kullanılıp bilgisayarda özel efektlerle havaya uçurulabilir. Bu da daha iyi sonuçlar verecektir. Yapımcılar Çanakkale Savaşı'nın Türk halkı için olan öneminden dolayı eminim ki bunun vebalini kaldırmak elinden geleni yapıyordur. Türk sineması için bu konularda ortalama üstü bir iş çıkartılırsa mutlaka geri dönüş oluyor. Misal Fetih 1453 gişe ve hasılat konusunda kırılması çok zor rekorlara imza attı. Şahsen ben bu yapımı destekliyorum ve izlemek için de sabırsızlıkla bekliyor olacağım.