Çanakkale
-
Müritler yorum bile yapmaya gerek duymadım.çünkü bu resim herşeyi anlatıyor zaten.Ruhları şad olsun.
http://img128.imageshack.us/img128/8779/canakkaleyemeklistesi8zlq4.png
-
Vay be bi anda içim sızladı a.q. Nur içinde yatsınlar..
-
allah hepsinden razı olsun onların mirasını tüketiyoruz...:(((
-
Walla bende bi garip oldum. Bu güzel vatanımızın ne zorluklarla kazanıldığına en büyük ispat bence.ruhları şad olsun.
-
Allah razı olsun.. bu vatanı bize bırakanlardan... umarım bu vatan için elimizden geleni yapıyoruzdur..
-
lanet ediyorum kendime ve bize malesefki o insanların o kadar emeğinin tembellikle ödüyoruz.
Malesef beyler bize kalan vatanı şehitlerimizin gazilerimizin savaşanlarımızın hak ettiği gibi ilerletemiyoruz.........
-
O zamanlar Millet bir olmuş Allah Diyerek Düşmana hücum etmiş düşmanı bozguna ugratmış şimdi biz ne yapıyoruz biri çıkıyor laik biri çıkıyor islamcı biri çıkıyor atatürkçü kimse bize birşey yuapmıyor biz kendi kendimize yapıyoruz nur içinde yatsınlar onlara layık olamıyoruz...
-
Bu Vatanın Üzerinde HaLa Yaşıyorsak OnLarın Sayesindedir. Hepsi Nur İçinde Yatsın..
-
Böyle bir konuya bu kadar az yorum olması az kişinin bunu gördüğüne işarettir ve herkes görmeli mutlaka diye yukarı zıplatayım konuyu dedim.
-
TIGER_07 bunu yazdı:
-----------------------------Böyle bir konuya bu kadar az yorum olması az kişinin bunu gördüğüne işarettir ve herkes görmeli mutlaka diye yukarı zıplatayım konuyu dedim.
-----------------------------Çok güzel düşünmüşsün bence. Ama görüp de yorum yazmayanlar da var tabiki.
-