Çanakkale Bulluşması
-
3 senedir çanakkaledeyim daha yeni geliyo aklıma varmıdır çanakkalede tbt müridi bilmiyorum ama bi nabız yoklayayım dedim :)
-
Mesajcaptain tarafindan 20 Ocak 2013 (Pazar) 00:53 tarihinde yazildi.
Saat biraz geç oldu hocam , konuyu aktif tut yarın mutlaka aradığını bulursun :) -
tosun bunu yazdı
Mesajcaptain tarafindan 20 Ocak 2013 (Pazar) 00:53 tarihinde yazildi.
Saat biraz geç oldu hocam , konuyu aktif tut yarın mutlaka aradığını bulursun :)doğru bi tespit hocam :)
-
hocam ben burda üni okuyorum 4 yıldır burdayım tolga diye bi mürid daha vardı burda sanırım onun dışında varmıdır bilmiyorum ama varsa çok iyi olur :D
Antalyadayken buluşma ayarlamıyorlar ben çanakkaleye geliyorum antalyada buluşma ayarlıyorlar çok canım sıkılıyordu bu duruma iyi düşünmüşsün bence :D
-
Hocam ben Çanakkale deyim yaz beni butlerdeyim şuan ama okul başlayınca bi buluşma olabilir
-
Mert_648 bunu yazdıHocam ben Çanakkale deyim yaz beni butlerdeyim şuan ama okul başlayınca bi buluşma olabilir
bende bütlere kaldım hacı :D 22 sinde dönüyom ama antalyaya :D çanakkaleye 18 şubatta dönücem geri :D
-
bigada kimler var la ?
-
ben de izmirde okuyorum ama ailem çanakkalede yazın falan bişeyler olursa katılabilirim
-
Üni okuyom gökçeadada. Okul başladığında yapalım bi etkinlik.
-
mezun olduk la biz.
yırttık kendimizi toplansın kale müritleri diye 3 kişi çıktı. 2 hard ateyiz vs 1 hard müslim. Gelmedi bile eleman (muslim).
Hazır buluşmuşken de bi şeyler yaptık.
http://www.tahribat.com/Forum-Xtiproksi-Heykid-102836/
erdoganb tarafından 20/Oca/13 10:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende canakkaleliyim yazim oralarda geciyor denk gelirse tatillerde falan bende kaltilirim