ÇANAKKALE Ye Taşınıyorum. Haliyle Kiralık Ev Ve Akıl Arıyorum.
-
Selam cemaat. Devlet memuru familyasından olan şahsım Çanakkaleye tayin oldu(m). :-) Çanakkale merkezde ev arıyorum. Aslında ev, yaşam ve aklınıza gelen her konuda desteğe ihtiyacım var. Buraları zerre kadar bilmeyen Trabzonlunun tekiyim. Giresundan geldim. 21 saat mesafe arkadaş otobüsle git git bitmiyor.
-
kardeşim çanakkaleyi pek bilmem ama 116.alay da 1 ay acemilik yaptım ben böyle bir soğuk rüzgar tanımıyorum.sana bildiğim kadarıyla yapacağım en iyi tavsiye 116. alaya uzak bir yerden ev tutman :)
-
116. Alay nerede bilmiyorum ama burası çok soğuk. Tecrübeyle öğrendim. bildiğimden Doğalgazlı ev arıyorum.
-
gelme hocam gelme kiralar cep yakar :)
şu aralar pek kiralık ev yazısı görmüyorum ama çoğu ev emlakcıda oluyo bilesin. ne taraflara gelicen ona göre soralım arkadaşlara
-
takma hacı
size her yer trabzon değilmiydi :)
-
swordfish bunu yazdı
takma hacı
size her yer trabzon değilmiydi :)
-
nede memursun hocam ona göre bi pm at yardımcı olmaya çalışalım ben eğitim fakültesinin orlarda kalıyorum bakınırız burlarda bi yer
-
captain bunu yazdı
nede memursun hocam ona göre bi pm at yardımcı olmaya çalışalım ben eğitim fakültesinin orlarda kalıyorum bakınırız burlarda bi yer
Bende terzioğlu yerleşkesinin oralarda kalıyorum sen nerde memursun ona göre bi yer bakarız yardımcı oluruz her türlü
-
eğitim fakültesi yada anafartalar kampüsü civarı ilk tercihim. Olmassa önünden geçen büyük cadde üzeri yada arka sokakları da olabilir.
-
çanakkale de kira fiyatları pahalıdır genel olarak ama kampüsün oraların piyasası ne pek bilmiyorum
-
bukalemun bunu yazdı
çanakkale de kira fiyatları pahalıdır genel olarak ama kampüsün oraların piyasası ne pek bilmiyorum
İnternetden biraz araştırdım kemalpaşada 75m2 eve 550 tl kira istemişler :I