Çanakkale"De Ev Arkadaşı Arıyorum :)
-
Müridin müridden başka dostu yoktur arkadaşlar :)
Çomüde üniye başlıyorum ve ev arkadaşları arıyorum çkalede ve mürid olsa daha iyidir dedim. Varmidur?
-
Bu kadar acele etmeyin, ev konusunu tekrar tekrar düşünün.
Tecrübeli birisi olarak ilk tavsiyem en az 2 sene yurtta kalmanızıdr.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Bu kadar acele etmeyin, ev konusunu tekrar tekrar düşünün.
Tecrübeli birisi olarak ilk tavsiyem en az 2 sene yurtta kalmanızıdr.
-----------------------------
Hocam yurtta kalmak bana göre değil ya. Ben yurtta kaldım ders çalışıcan adam ışığı kapat dio. Uyucan ders çalışıcam dio. Sürekli tartışma falan. Bana göre en iyisi ev :) -
Hangi yurtta kaldın bilmiyorum fakat bütün yurtlar aynı değil, en azından yurtkur ve her nevi yurt deneyimine sahip birisi olarak bahsettiğin şeyleri hiç yaşamadığımı söyleyebilirim, ders çalışacaksan eğer kütüphane ya da boş derslikler var.
-
hocam ben çömüdeyim ve busene 1+1 de tek kişi kalcam ama ev sahibiyle tek kalcam die anlaştık yoksa alırdım seni..sen netten bulmak yerine önce devlet yuduna git 1-2 ay kal elemanları tanı öyle eve cık.ev işi göründüğü kadar basit değil ;)
-
Swool bunu yazdı:
Hangi yurtta kaldın bilmiyorum fakat bütün yurtlar aynı değil, en azından yurtkur ve her nevi yurt deneyimine sahip birisi olarak bahsettiğin şeyleri hiç yaşamadığımı söyleyebilirim, ders çalışacaksan eğer kütüphane ya da boş derslikler var.
malesef yoktu hocam bizde herkes odasında :) -
Bende ÇOMÜ deyim ama ben hemen eve çıkmayı düşünmüyorum.Müridlerin dediği gibi 1 sene falan yurtta kalacam sonra eve çıkmayı planlıyorum
-
Yurtkurla ilgili detaylı açıklamaları,
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=1&folderid=72835
Başlıkta inceleyebilirsiniz.
Diğer yurtlar ve üniversiteyle ilgili aklınıza takılan ve özel olduğunu düşündüğünüz için foruma yazamadığınız tüm soru ve sorunlarınızı özel mesajdan bana iletebilirsiniz. ''Acaba bu nasıldır?'' sorularıyla kafanızı eşgul edip, ''Bu kesin böyledir'' hayaliyle gittiğiniz okul ve yurtta hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. =)
-
yok hocam ben evdede kaldım yurttada ev en iyisi birz pis oluyor tabi haliyle ama :D
-
Hocam doğru diyon evgibisi asla olmaz karışan yok bişi diyern yok ama netten bulduğun adama da ne kadar güvenebilirsin ki tmm hepimiz tbt ailesindeniz ama bilemezsin insanın tuvalet eyitimini alıp almadığını bu en basit örneği bunun gibi bi çok sorunla karşılaşabilirsin.Haa yurttaki adamada çok güvenemezsin ama birazda olsa tanırsın yurtta
-
tahta bunu yazdı:
Hocam doğru diyon evgibisi asla olmaz karışan yok bişi diyern yok ama netten bulduğun adama da ne kadar güvenebilirsin ki tmm hepimiz tbt ailesindeniz ama bilemezsin insanın tuvalet eyitimini alıp almadığını bu en basit örneği bunun gibi bi çok sorunla karşılaşabilirsin.Haa yurttaki adamada çok güvenemezsin ama birazda olsa tanırsın yurtta
yok hocam zaten bi ön görüşme olur tabiki :) direk oo tamam senle kalıyoruz diyemem