folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder CANIM NAMUSLU TÜRK İNSANIM...

CANIM NAMUSLU TÜRK İNSANIM...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Kiminin dini doğrusu kime uymaz kimine uyar?
    Adam her gün karısını döver,rakısını içer yoldan geçen karıya kıza bakar ama kızı bekeratini kaybetse evlenmeden birisiyle yatsa vurur işte biz böle müslümanız o yüzden kimse masal okumasın kimseye din min die.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aGaRTa
    aGaRTa's avatar
    Erkek

sa

Namus kavramını bekarete indirgeyenler dünyayı at gözlügüile bakanları oyalarken NAMUS kavramı içerisine giren diger kavramları bize unutturmuş sofrasında zeytıin yerine DOLAR yerken kızlık zarınamı takıldık.Dini olgudur emirdir .Lakin her emrin bir önemi vardır bu zar aynı zamanda toplumun çökmesine ve hastalıkların yayılmasınını önlemiyormu...?ananızın bacınızın gözünüzün önünde amerikan filmlerindeki gibi evinize getirmesi ve onlara ikramdabulunmak çok mu hoşunuza gidecek...?

indirilen dinle önümüze sunulan din aynı degildir...

Ne DeRSeK DoGRuDuR... WeSSeLaM...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yuxel666
    yuxel666's avatar
    Erkek
    fazla derin geldi size bu mevzu:) bazı ileri derecede geri yobaz zihniyetler üzerine tartışmak istiyodum ama bazı arkadaşlar tartışmayı 'evleneceğin kızın üstünden yok şu kadar yok bu kadar adam geçse iimi olur şeklinde yada din deyip geçme durumlarında savaş ay'ın aptal saptal programlarına döndürmeyi başardı yaaani...

fasist kaynıyo ortalık yaa..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    Bekaret önemlidir ama birde şunu düşünün yaşın olmuş 35 evleneceğin kadın çocuklu yada dul eee o zaman bakirelik sökmücek mi? ama dersenki bana evet een isterimki beekareti bende olsun bu yüzden abazalar gibi her kıza akıp şöle öle yaparım demem desem dahi ancak 2-3 kişi konuşurda laf geçeer ama öle i niyetim yoktur asla ....... önemli olan duygulardır...

ha bide mümkünse önümüzde ki 10 sene aşk meşk yok töbe walla töbe ..

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    geçen yine vardı böyle bir konu bir arkadaş formda müthiş cevap vermişti...diyelimki evlendin kız bakire çıktı ..sen işe gidince tüpçüyle bakkalla arkadan ilişkiye girmediği ne malum yada evlenmeden önce arkadan ilişkiye girmediği ne malum...bence bedenden çok zihindir..her insan hata yapabilir..olur ya bir dönem birisini sever oğlan namussuz çıkar birlikte olduktan sonra bırakır gider...yani aslında bunları aşmamız gerekir...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    herkes ıstedıgı gıbı yasar deyıp kestrıp atmaktan ıyıdır ınsanlar fıkır mutabakatına varamıyors o da varamayanların anlayıs sevıyesıdır. Tartısmak gereksız dedım daha once cunku gercekten gereksız. Bugun avrupada amerıkada dernekler kuruluyor evlenmeden sex yapılmasın dıyen. Bunlardamı yalan? Demekkı orfumuzde bu konu uzerınde bı ıncelık bı ıyılık varr ama bazı denyoların kendı sevıye farklılıkları ıle uygulama mantıklarının ters dusmesıyle ortaya cıkan durmlardan dıger ınsanlarda nasıbını alıyor. Yanı sozun kısası magandayla naıf ınsanı yanyana koymussun ıkısınıde yargılıyor ıkısınıde sucluyorsun. Kurunun yanında yasta yanıyor.
    Computerwolf kardesım bu senın dedıgın ınsanın kalbının uzerındekı karakolla alakalıdır. Sen temel dını egıtımı vermezsen kız orospu olur. Sadece dını egıtım degıl tabıkı dunya gorusuylede alakalı temel beserı ahlak duygularından yoksun bırakırsan ınsan evladını taksım meydanında kıcını acmayı marıfet sayar... Bunuda ben ozgurum ıstedıgımı yaparım deyyu savunur bıde. Ha onu oyle olacak zanneden bazı ahmak vatandaslarda bu yolda devam eder vesselam. Laf ola berı gele anlamayanlara degıldır lafım. Anlayana alana...

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

geçen yine vardı böyle bir konu bir arkadaş formda müthiş cevap vermişti...diyelimki evlendin kız bakire çıktı ..sen işe gidince tüpçüyle bakkalla arkadan ilişkiye girmediği ne malum yada evlenmeden önce arkadan ilişkiye girmediği ne malum...bence bedenden çok zihindir..her insan hata yapabilir..olur ya bir dönem birisini sever oğlan namussuz çıkar birlikte olduktan sonra bırakır gider...yani aslında bunları aşmamız gerekir...

donanımcı adam kendini her yerde belli edio ( ne alaka ise)

şimdi konuya giriorum
    offfff puffff yani saçmalık allah aşkına bakın sen sevmişin deli gibi evlenmişin gerdektesin bi bakıon aman yarabbim patlak boşarsınız demi hemen unutunnnnnnn şşimdi bide şu var şap die kız alınmaz araştırısın motor mu neler yapmış nerelere takılmış takıldığı yerlerden bi fikir yürütürsün arkadaş cevresine bakarsın ne mal olduğuunun anlarsın zaten kızla sürekli konuşuosunn seni yemiş te olabilir bunnarın zeki leride çıkıo bazen:) ama sonuçta benim için zar ikinci hatta üçüncü planda nası olsa evlendikten 10 dk sora ben patlatıcam yada evlenmeden önce kaçınız evli kaçınız ve o evli olmayanlar hiçmi kız arkadaşı ile cinsel ilişkiye girmedi ha?:))
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ya simdi bi de su var... Nasi anliycan kizin bakire olup olmadigini...

Anlaman icin vermesi lazm...

Bu durumda bakire olsa da uzun surmez...

Yok vermiyorsa anlamazsin...

Evlendikten sonra da ohooo !!!

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eklotje
    Eklotje's avatar
    Erkek

Ya oturmuş herkez bekaretden bahsediyor. Bekaret bence insanın beyninde'dir kadını apış arasındaki zarda değil, xeren arkadaş "alacağın karının üzerinden 100 kişinin geçtiğini bir düşünsene" diye yazmış. Alacağın hatunun kafasındaki bakirelik anlayışı senin düşündüğün bakirelikle uyuşmuyorsa 100 kişiilede birlikde olur 200 kişi ilede birlikde olur,gider ufak bir operasyonla diktirir. Kız oğlan kız senin karşına gelir, ne yapacaksın ozaman yok ben evlenmeden önce mutlaka doktora götürür kapı gibi rapormu alırım diyeceksin, hangi hatun gelir seninle doktora anlamıyorum. Arkadaşlar Yeğenim işi icabı bayanların alış veriş yaptığı ve koyu sohbetlerin oluşabileceği bir iş ortamında çalışıyorlar,bazı zamanlarda bu tür koyu sohbetleri ister istemez kulak misafiri olduğumuz oluyor,böyle konuşmaları duydukca karar verdimki herşey insanın kişiliğinde ve beyninde saklı nice namuslu gözüken motorlar, motor gözüken namuslular varki bilen bilir. Onun için diyorumki xeren arkadaşım kolay kolay kimse birlikde olduğu hatunun apış arasını bilemez, kafa önemli kafa hatun erkeği,erkekde hatunu taşıyabilmeli, yok arkadaşım ben tutarım kolundan götürürüm muayeneye alırım raporu diyorsan o senin düşüncen fakat ben o işe de o şekilde  yanaşacak bir bayan kolay kolay göremiyorum, hatun sana sen bana güvenmiyormusun derse cevabın ne olacak acaba,

Bu yazıyı genele yazmaya çalıştım fakat xeren arkadaşın yazdığı cevap beni biraz kızdırınca sanki ona cevapmış gibi oldu fakat asıl amacım açılan konudaki düşüncelerimi paylaşmak.

" Erkekler Bekar'ken Kadın Yapmadık Kız Ararlar,Evlenirken'de El Değmemiş Kız Ararlar"

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Connection
    Connection's avatar
    Erkek
    yuxel666 bunu yazdı:

Babalar dağıtalım tüm mevzuları,bence şiddetle tartışılması gereken bi olgu war bizde,bizim insanımızda...Namus kavramını bekaret zarına indirgeyen zihniyet hakkında tartışmak istiyorum!

kusura bakma sen salaksın galiba doğru senin gibilerden başka kimse defolu mal almaz

"Çevrelerine uymak için kendini yontanlar,tükenip giderler" Connection® MSN: koray@maviates.org
Toplam Hit: 7040 Toplam Mesaj: 28