folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Canın Mı Sıkılıyor ? Sıkılmasın ! Jan Dolski Var

Canın Mı Sıkılıyor ? Sıkılmasın ! Jan Dolski Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

Uzun süredir xbox önerilerinde görüp bu ne lan böyle bbg evi oyunumu dediğim "The Alters" oyununda 2 günde 23. saati devirdim.

TBT'ciler çok sevecektir diye düşünerek konuyu açıyorum. Konumu hikayesi herşeyin sizin karar vermeniz ve hayatı sorgulatan yapısıyla bu yaşıma kadar oynadığım en iyi oyunlardan biri olmuştur benim için. bu arada oyun baştan sona türkçe !

Dünya dışı bir göreve gönderiliyorsunuz , siz hariç herkes ölüyor. bir şekilde dünyaya dönmeniz lazım. elinizde bir tek kendiniz ve gelişmiş teknoloji var !
    Karakterimiz Jan Dolski , doktor olsaydım nasıl olurdum , hanımı boşamasaydım nasıl olurdum ? o sınava iyi çalışacaktım lann derken ki bütün durumlarınızı oyun içinde görebileceğiniz müthiş senaryosu ve yaratıcılığıyla dolu bir oyun

Bütün platformlarda mevcut olan oyuna kesin bir göz atın !

baristbt tarafından 25/Eki/25 16:17 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.leyladansonra.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Subnautica yı andiriyor sanki hocam. 

Denenir

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek

Çok hoş duruyor 

Meraklısına minimum gereksinimler: 

• CPU: AMD Ryzen 5 1600, Intel Core i7-6700
    • RAM: 16 GB
    • VIDEO CARD: AMD Radeon RX 570, nVidia GeForce GTX 1060, Intel Arc A570. 6+ GB video memory
    • DEDICATED VIDEO RAM: 6 GB

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    Metanet bunu yazdı

Subnautica yı andiriyor sanki hocam. 

Denenir

Çok andırmıyor. Spoiler vermek istemiyorum ama oynarken farketmek daha iyi.

Bu oyunun en güzel yanı hikayesi. Bunu oynarken lan bunun filmi olmalı diye düşündüm. Benzer filmler var ama birebir değil. 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

İki üç defa elim ''Yükle'' butonuna gitti ama , ağır ilerleyişi beni bayar diye   basmadım. Hogwarts Legacy yeni bitti çok övdün indireyim bari...

İndia İndia !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

bu oyun beni kanser etti, alterlerin derdiyle mi ugrasayim gotumu mu kurtarayim diye hasta etti beni, sinir stres yaparak oyunu oynadim.

beni bozmaz gerilmeyi severim diyorsaniz oynayin. 

gezegene iniyorsunuz ve bogaziniza kadar boka batmis durumdasiniz gotunuzu kurtarmaniz lazim ve tek yardimciniz alterleriniz. oyun mekanikleri guzel ve daha once bu sekilde bir oyun mekanigine denk gelmedim.

ciddi sabır gerektirir bastan soyleyeyim.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

bakayım

Avukat/Hukukçu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProTogi
    ProTogi's avatar
    Erkek

Teşekkürler, inceleyelim bakalım. (:

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    blackhammer bunu yazdı

bu oyun beni kanser etti, alterlerin derdiyle mi ugrasayim gotumu mu kurtarayim diye hasta etti beni, sinir stres yaparak oyunu oynadim.

gezegene iniyorsunuz ve bogaziniza kadar boka batmis durumdasiniz gotunuzu kurtarmaniz lazim ve tek yardimciniz alterleriniz. oyun mekanikleri guzel ve daha once bu sekilde bir oyun mekanigine denk gelmedim.

Bu olay yüzünden yarı bıraktım.

Kafa dağıtmaya giriyorum oyuna, geril geril bir hal oluyorum, onu yap buraya koştur şunu planla şuraya git derken yoruldum yani. Hikayesi de güzel gidiyordu evet.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı
    blackhammer bunu yazdı

Bu olay yüzünden yarı bıraktım.

Kafa dağıtmaya giriyorum oyuna, geril geril bir hal oluyorum, onu yap buraya koştur şunu planla şuraya git derken yoruldum yani. Hikayesi de güzel gidiyordu evet.

Abii yapmayın ya oyunum tadı burada :d madencisiyle uğraş teknisyeniyle uğraş dışarı çık kaynak ara :d 

Bi şans daha verin eğer 2 seviyeye geçmediyseniz bari onu bekleyin, silo çok keyifleniyor. Ben 6.alteri bekliyorum bakalım :d

Benzer durum olur sıkılırsam gidip beer pong oynuyorum elemanlarla, film filan izliyorum öyle genel motivasyonu yukseltip kendimide (gerçekte kendim) ekibide dinç tutuyorum.

Oyunun içindeki filmleri Chris&Jack çekmiş zaten bunlar bile sanat eseri resmen

baristbt tarafından 26/Eki/25 11:48 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.leyladansonra.com/
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelayvaz
    Kelayvaz's avatar
    Erkek

Görmüştüm bunu. Oyuncular oynarken.

"Hayatta kalma" olarak bakıyorsanız geçen yılın en iyi oyunu Slent Hill 2 remake yada bu yılın en iyi oyunu Cronos new dawn gördüğüm en iyi oyunlardan. Polonyada geçmesine rağmen sanki uzayda geçmiş gibi havası var.

En önemlisi muhteşen bir hikayesi 3 farklı sonu var. Silen Hill Dead Space Resident evil karması oyun. Bunu oynadıktan sonra özellikle dead space hayatta oynamam.

PS1 zamanlarından beri böyle saf korku ve envanter sorunu yaşamamıştım. Ayrıca oyunu asıl güzelleştiren kurtlar vadisi gibi yarısı senaryosu kalan yarısı müzikleri. blade runner 2049 müzikleri

inceleme: https://www.youtube.com/watch?v=cQQLqL8OprU&t=

Kelayvaz tarafından 26/Eki/25 13:14 tarihinde düzenlenmiştir

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
Toplam Hit: 2371 Toplam Mesaj: 13
oyun the alters hayatsızlar special edition