Canon EOS 60D Sıfır Ürün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

http://www.letsgodigital.org/tr/26941/canon-eos-60d/

Ürün bu arkadaşlar, yurt dışından bi arkadaşa getirtmeyi planlıyorum 1-2 ay içinde gelecek muhtemelen, Almak isteyenler varsa pm atarlarsa ve uygun bi fiyat verecek olursa getirecegim.. Makinede lens olmayacak. Lens i kendiniz temin edeceksiniz ki malum sıfır ürünlerde zaten üzerinde lens olmuyor. İnternetteki fiyatlarına bakıp ona göre bi teklif sunun bana, 2 yıl uluslararası garantili fakat türkiyede 1 yıl garantisi olacak. Türkçe menüsü mevcuttur.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

tam da bu makineyi almayı düşünürken atladım konuya , gerçekten çok güzel almayı düşünenler elini hızlı tutsun ben hong kong dan getirteceğim için bu fırsatı başkaları değerlendirsin :) 

896canon_eos_60d.jpg%20%28500×448%29

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Evet inceledim mükemmel ötesi bir cihaz, En yeni seri zaten.. Eger müşteri bulursam ona göre getircem çünkü bu kadar parayı bağlayıp satamazsam kendim kullanmak zorunda kalcam :D

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

yurtdışından alınan malların burda 1 yıl garantisi oluyor mu ki?

. . .. . ... .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

2 yıl garantili telefonların 1 yılı burda geçerli fakat az önce bi arkadaşla konuştum canonlarda yurt dışı bile olsa 3 yıl garantisi varmış

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

up güncellll

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Jelatinli ve kutusu dahi açılmamış olarak gelecektir, internetten araştırın buldugunuz en ucuz fiyattan bile ucuza verecegime emin olabilirsiniz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

Hocam makina süper.Arıyodum böyle bişi.PM'den yazıcam şimdi.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

cevap verdim dostum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşım da fotograf makinesi alacakta bu aşırı pahalı be hocam :D

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

evet en yeni seri zaten bunlar, 4500 tl ye kadar gördüm internette, yanına kıytırık 200 tl lik lens koyup 2bin lira fazla fiyat çekiyolar.. ben olabildigince ucuza bırakıcam hocam

Toplam Hit: 3657 Toplam Mesaj: 22