Canon EOS 60D Sıfır Ürün
-
http://www.letsgodigital.org/tr/26941/canon-eos-60d/
Ürün bu arkadaşlar, yurt dışından bi arkadaşa getirtmeyi planlıyorum 1-2 ay içinde gelecek muhtemelen, Almak isteyenler varsa pm atarlarsa ve uygun bi fiyat verecek olursa getirecegim.. Makinede lens olmayacak. Lens i kendiniz temin edeceksiniz ki malum sıfır ürünlerde zaten üzerinde lens olmuyor. İnternetteki fiyatlarına bakıp ona göre bi teklif sunun bana, 2 yıl uluslararası garantili fakat türkiyede 1 yıl garantisi olacak. Türkçe menüsü mevcuttur.
-
tam da bu makineyi almayı düşünürken atladım konuya , gerçekten çok güzel almayı düşünenler elini hızlı tutsun ben hong kong dan getirteceğim için bu fırsatı başkaları değerlendirsin :)

-
Evet inceledim mükemmel ötesi bir cihaz, En yeni seri zaten.. Eger müşteri bulursam ona göre getircem çünkü bu kadar parayı bağlayıp satamazsam kendim kullanmak zorunda kalcam :D
-
yurtdışından alınan malların burda 1 yıl garantisi oluyor mu ki?
-
2 yıl garantili telefonların 1 yılı burda geçerli fakat az önce bi arkadaşla konuştum canonlarda yurt dışı bile olsa 3 yıl garantisi varmış
-
up güncellll
-
Jelatinli ve kutusu dahi açılmamış olarak gelecektir, internetten araştırın buldugunuz en ucuz fiyattan bile ucuza verecegime emin olabilirsiniz.
-
Hocam makina süper.Arıyodum böyle bişi.PM'den yazıcam şimdi.
-
cevap verdim dostum
-
arkadaşım da fotograf makinesi alacakta bu aşırı pahalı be hocam :D
-
evet en yeni seri zaten bunlar, 4500 tl ye kadar gördüm internette, yanına kıytırık 200 tl lik lens koyup 2bin lira fazla fiyat çekiyolar.. ben olabildigince ucuza bırakıcam hocam