Caresizim
-
amk sen ne anlan senin gibiler popa takilir.. :/ pop gelici gecici damar hep kalici bu sarki torunlarimiz bile oldugunda dinlenecek.. amcig herif seni pardon amcig cocuk.
Neyse ban yersem saglicakla kalin abiler.. ama damara laf söyletmem!
-----------------------------
İsteyen istediği yorumu yapar amk adam beğenmemiş söylemiş,damarın neresi kalıcı amk şimdi dinlemiyorum torunlarım da dinlemiycek ölmek üzere bana göre sen sevrsin beğenirsin sana kalmış banane...Damara zokam tbt ye bişey olmasın..Verdiğin şarkıya en fazla ne bu amk diye bi tepki verebildim,beğenenlerde olabilir saygı duyarım.. -
forumda polemige girmem birazdan msn ini eklicem ordan görürsün ayriyetten pop da dinlemem ben canımıniçi mucx :)))))
-
16 yasindaki cocuklardan anca böyle bir yazi beklerdim zaten.. eyvallah.
-
16 yaşındaki çocuklar beklemediğin çok şey yapabilir dikkat et!
Edit:Dengesiz dengesiz konuşuosun şaftın kaymış senin.
-
ulan tartışmayın kapatın olayı ya. durup dururken patlayacak yermi arıyorsunuz amk
-
Konu taa nereye gitti :/ Akil herzaman yasta degil dogru =) Neyse ben susuyom yoksa sonu gelmeyecek bu tartismanin.
-
Hatiralar Susmaz yorumlari kaldiramayacaksan "logout.asp" bu elemanlar yillardir burada,nasil davranacaklarini yorum yapacaklarini yeterince iyi biliyorlar,guzelce yapmis yorumunu sana kufur etmemis hakaret etmemis,seni kucuk dusurmemis...begenmedi diye parlama...yeri gelir burada en ciddi konuyu bile tasak konusu yapariz,konuyu acan arkadas yorumlari kaldirir,bazen bozma noktasina geliriz birbirimizi ama yine gulumsemeyi biliriz....konuya gelecek olursak hic begenmedim cok basit bir kafiyesi var,sozler cok basit...dinleyene saygim sonsuz...adanada dolmuslarda herzaman dinlenir damar parcalar,kulak aliskanligimda vardir yani...
bu arada yasim 21 ,21 yasindaki birisinden anca boyle yorum beklenir dimi ;)
-
16 yasındaki cocuk diosunda sen kac yasındasın ? yasına göre biraz fazla kaşarsın heralde !
-
Süc bende zaten burda böyle kaliteli müzik paylastigim icin sictiniz icine. Bendeki zeka ooo sadece Türkcem pek iyi olmadigi icin kendimi iyi ifade edemiyorum.
-
Beğenmedim,beğenmiycem çok kalitesiz züksen gene dinlemem ama paylaşana küfürde etmem hakarette etmem(yaşım 16 olmasına rağmen en azından insanlarla nasıl konuşcamı bilirim!)fikrimi söylemişim o kadar..Hakaret edip abuk sabuk cevaplar veriosun aşırı cins bişeysin sen ya