Çarpım Tablosunu Tam Bilmemek
-
Ya müridler, kafamı çok kurcalayan bi olay var, utanıyorum söylemekten ama ben çarpım tablosunu tamıtamına bilmiyorum. takıldıklarım ve unuttuklarım, bilmediklerim oluyor. 15 yaşında çok tuhaf geliyor. gerçi benim bazı arkadaşlarımda benim gibi bu konuda ama yinede sizede bir danışayım dedim. ayıp birşey mi bu sizce?
-
24 yaşındayım bende bilmiyorum. rahat takıl
-
bize 3. sınıftayken ezberletmişlerdi kusra bakma ama rahatsız olman çok normal.
-
Arada cikartaman olabilir . Fakat coksa bi prbolem vardir mesela lise1 de bende bikacini karistirmiyor diildim :D
-
hocam salla ben düzden biliyorum ama aralardan sorduklarında bazen takılıyorum.. çarpım tablosuunu bilince noluo sani?
-
aslında tam bilmiyo değilim %80 biliyorum, %15 aradabi gelip gidio, gerisi yok. ya önemli bişey olduğuna inansan ezber isteğim gelir, ama istek yok, olmadan yapamıyorum. birden tak diye sorunca donuyorum. matematike karşı hep bi soğukluğum var zaten. yapabiliyorum ama yapmıyorum, neden bende bilmiyorum. işlemi kafamdan geçirebiliyorum bazen ama tereddüt ediyorum hep. işin için matemakik girince kitleniyorum. tek korkum sınıf önünde rezil olabilitem. umarım göznüzde mal durumunda değilimdir:)
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
24 yaşındayım bende bilmiyorum. rahat takıl
-----------------------------ilk cevapta koptum :D
-
üzülücek bişi yok belki sayısal deilde sözel olarak kafan basıodur korkma yani ama o kadar da salıverme derim :D
-
bak matematiği sevdikten sonra asla bırakamazsın. çok zevklidir matematik yeter ki biraz uğraş.
-
bn 8'e geçtim çarpım tablosunun hiç brini bilmiyorum xD pratik hesap yapıorum örn.. 5.8 10 kere 5 50 olduğuna göre 10 çıkarıyorum 40 :D
-
DePReS bunu yazdı:
-----------------------------
bn 8'e geçtim çarpım tablosunun hiç brini bilmiyorum xD pratik hesap yapıorum örn.. 5.8 10 kere 5 50 olduğuna göre 10 çıkarıyorum 40 :D
-----------------------------üstad inan örenmek daha kolay :D
Toplam Hit: 8930 Toplam Mesaj: 58