Cartel Dönüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

cartel hey yavrum hey :)

küçükdüm ozaman ya hatta Türkiyeye gelip konser vereceklerdi parayı beğenmediklerinden gelmemişlerdi o dönem :)

ne hafıza var a.q

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek
    bu rap in atası cartel hacı.. SAygı sonsuzz. Gelsınler bakalım. beklıyoruz. .)=

Hayat Bizi 61 kenara...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

valla olur olur güzel olur hatta çok güzel olur cartelin parçaları bir ayrı güzel :)

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mayla
    mayla's avatar
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    -----------------------------
    Geçen habertürk te cübbeli ahmet i dinliyordum. Fatih Altaylı nın sorusunun üzerine Cübbeli Yunusu iyi tanıdığını. Yunus un kendisinin yanına geldiğini onunda kendisine saygısı olduğunu felan söyledi. Müridim demediği kaldı bi. Soğudum açıkçası.

Avira bunu yazdı:

Sagodan inciler;

http://www.youtube.com/watch?v=4i7VSXgS51k&feature=related

bir daha Sagopa Kajmer dinlemekmi Asla !

Bir insanın dindar olmasından daha doğal ne olabilir ki ? Olması gereken de budur zaten.

Hangi sebep, sizi dinine bağlı bir insandan soğuttu anlamak güç.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

mayla bunu yazdı:

Geçen habertürk te cübbeli ahmet i dinliyordum. Fatih Altaylı nın sorusunun üzerine Cübbeli Yunusu iyi tanıdığını. Yunus un kendisinin yanına geldiğini onunda kendisine saygısı olduğunu felan söyledi. Müridim demediği kaldı bi. Soğudum açıkçası.

Avira bunu yazdı:

Sagodan inciler;

Bir insanın dindar olmasından daha doğal ne olabilir ki ? Olması gereken de budur zaten.

konuyu fazla saptırmak istemiyorum ama bir müslüman müslüman gibi davranıyorsa bu doğaldır. ben müslümanım deyip davranmıyorsa asıl sorun ordadır

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

mayla bunu yazdı:

Avira bunu yazdı:

Sagodan inciler;

dikkat et video açıklamasına sıradan bir cami vaazı (normal vaazların bazılarında bile beyin yıkama varken) değil sözde dinci gibi takılıp millete o günah bu günah diyipte kendilerinin yapmadığı kalmadığı bir tarikat,şeyhleride jet ski üzerinde gezen beachlerde karı kız içinde olan bir adam damacana ile ilgili yorumları ortada,onuda geçtim allah yolunda bedava bişiler öğreten birileride değil tamamen allah ağızlarında para akıllarında tarikatı,onuda geç tv'de Atatürk'e karşı değilim diyipte Atatürk'ün kadınlara verdiği özgürlükler hakkında ileri geri konuşan bi tarikat.Din tarikatla vs ile olmaz rehber bellidir.Aldatılmak parasını elinden kaptırmak isteyen varsa koşsun tarikatlara.Din diye insanlar şeyhlere tarikatlara tapıyor haberleri yok.

sadece videoya bakıpta sağ taraftaki açıklamaya bakmayanlar için videonun açıklaması;

30.07.2009 Tarihinde Rap in Kralı Sagopa Kajmer Fetih Mescidinde Ahmet Yesevi Vakfında Cübbeli Ahmet Hoca Sohbetine Katıldı Tüm Sagopa Hayranlarına Duyurulur 

ayrıca sagoya hala iyi diyenler varsa söyleyeceğim bi kaç şey var;

resmi sitesinde hiç bir cumhuriyet bayramının kutlamasını gördünüzmü ? ne zaman dinle ilgili bir bayram olur hemen kutlar Micheal Jackson öldü onu bile yazdı bi kerede Atatürk'le ilgili yada Cumhuriyetle ilgili bir kutlamayı yazdığını gördünüzmü ? Filistin sürekli ağzında videolarında bir kerede ülkemin askerinin atamın resmine videolarında yer verdimi ? arapçılık çokmu iyi birşey ? yada eskideki şarkılarını hatırlatırım bazı maddeleri kullanan ve bunları öven bu şahıs şimdi başımıza dincimi oldu ? eskiden her boku yap sonra dinci ol ne güzel iş..

biride çıksın desinki yanlışsın herşey ortada..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scarlett
    Scarlett's avatar
    Dişi
    Yaklaşık bir yıl önce kadar da Cartelin döneceğine dair haberler çıkmıştı, hatta yine konusu açılmıştı burada, velhasıl dönüş yapamadılar bir türlü :)

Benim trajedim şu birkaç satırda: Sevebileceklerim dilsiz, dilimi konuşanlarla konuşacak lakırdım yok...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mayla
    mayla's avatar
    Erkek

Avira bunu yazdı:

dikkat et video açıklamasına sıradan bir cami vaazı (normal vaazların bazılarında bile beyin yıkama varken) değil sözde dinci gibi takılıp millete o günah bu günah diyipte kendilerinin yapmadığı kalmadığı bir tarikat,şeyhleride jet ski üzerinde gezen beachlerde karı kız içinde olan bir adam damacana ile ilgili yorumları ortada,onuda geçtim allah yolunda bedava bişiler öğreten birileride değil tamamen allah ağızlarında para akıllarında tarikatı,onuda geç tv'de Atatürk'e karşı değilim diyipte Atatürk'ün kadınlara verdiği özgürlükler hakkında ileri geri konuşan bi tarikat.Din tarikatla vs ile olmaz rehber bellidir.Aldatılmak parasını elinden kaptırmak isteyen varsa koşsun tarikatlara.Din diye insanlar şeyhlere tarikatlara tapıyor haberleri yok.

sadece videoya bakıpta sağ taraftaki açıklamaya bakmayanlar için videonun açıklaması;

30.07.2009 Tarihinde Rap in Kralı Sagopa Kajmer Fetih Mescidinde Ahmet Yesevi Vakfında Cübbeli Ahmet Hoca Sohbetine Katıldı Tüm Sagopa Hayranlarına Duyurulur 

ayrıca sagoya hala iyi diyenler varsa söyleyeceğim bi kaç şey var;

resmi sitesinde hiç bir cumhuriyet bayramının kutlamasını gördünüzmü ? ne zaman dinle ilgili bir bayram olur hemen kutlar Micheal Jackson öldü onu bile yazdı bi kerede Atatürk'le ilgili yada Cumhuriyetle ilgili bir kutlamayı yazdığını gördünüzmü ? Filistin sürekli ağzında videolarında bir kerede ülkemin askerinin atamın resmine videolarında yer verdimi ? arapçılık çokmu iyi birşey ? yada eskideki şarkılarını hatırlatırım bazı maddeleri kullanan ve bunları öven bu şahıs şimdi başımıza dincimi oldu ? eskiden her boku yap sonra dinci ol ne güzel iş..

biride çıksın desinki yanlışsın herşey ortada..

O cemaatle ile ilgili pek bi bilgim yok o yüzden birşey diyemeyeceğim ama sanırım sizin baya bi bilginiz var.

Atatürk bir peygamber değil ki bir günahı yanlışı olmasın. Belki hocanın da gözüne birşey takılmıştır onu belirtmiştir.

Arapçılık değil müslümanlık nereden çıkarttınız bu arapçılık teriminide anlamış değilim.(Genel olarak söylüyorum.Çünkü Herkesin dilinde bu var.)

Din ile ilgi bir bayram olduğunda kutlamasını bu bayramlar daki ibadetlerin insanlar için farz, vacip , sünnet olmasına bağlayabiliriz.

Sago tevbe etmiş olabilir. Kur'an'da da bir çok hadis vardır tevbe ile ilgili.İnsan ne kadar büyük bir suç işlemiş olsa bile tevbe edebilir.Kabul olup olmaması Allahu Teala nın takdirine kalmış birşeydir.

----------------------------------------------------------

Neyse Cartel konusunu Sago nun yaptıklarına bağladık.Arkadaşlara da ayıp oldu konuyu fazla dağıtmayalım artık

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sagopa nin milli gorus cizgisinde biri oldugunu herkes biliyor, ben dinlemedigim halde  biliyorum.

bildigim kadariyla imam hatip mezunuydu, necmettin hoca fark var parcasini istemisti secim icin vermemisti.

ne sagopa, ne molla, ne ceza ne cartel 

en guzeli kafasi guzel Turkiye 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

cartel gibi ibrahim erkal da geri dönsün, hatta düet yapsınlar :W

http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=53636810759&ref=ts

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
Toplam Hit: 8221 Toplam Mesaj: 49