Casper Kullanan Müridler
-
Merak ettim casperda memnun musunuz diye.1 masaüstü, 3 tanede laptop olmak üzre evimize 4 kere casper girdi.Hepsinden fazlasıyla memnunum.Fakat bu gün bir kaç kişiyle konuşurken onlar arkadaşlarının memnun olmadığını söylemiş.
Casper kullanıp şikayet eden müridler varmı ? Hoş casper'ın bilgisayarlara katkısı ne bilmiyorum ama alıyorum, kullanıyorum ve beğeniyorum.Yani ekstradan ne yapıyor bilgisayar üretiminde bilmiyorum ama beğeniyorum.
-
Ürünleri genelde piyasaya göre ucuzdur.
Ancak dayanıklı olduğunu düşünmüyorum, dikkatli kullanmak lazım.
Kısaca teknik servise yolun düşmüyorsa sorun yoktur; şayet düştüyse kolay gelsin.
-
hocam 2006 dan beri kullanıyorum ve yine o zamandan kalma laptopu bu seneye kadar kullandım.Teknik servise sadece ekran kartı şu bu için gitti..Bende ondan sordum; ben mi çok narin kullanıyorum (hiç sanamam) yoksa beyaz eşya şans olduğundan şansım yaver mi gidiyor.
-
eksiğini görmedim Allaha şükür yarı yolda bırakmadı memnunum kendisinden hergün öper okşarım zaten cok değer veriyorum bilgisayarıma.
-
Hocam nirvana serisi bi laptop'um var 2 sene önce aldım, garantisi 1 ay önce falan bitti..
2 kere chipset yandı daha doğrusu fazla ısınmadan dolayı ekran kartı zarar gördü, chipseti değiştirdiler...
Ciddi bi ısınma problemi var bu cihazın :S
-
1.sitesinde driver desteği yok
2.teknik servisi ile ilgili yığınla şikayet var
-
servisi en iyi çalışan şirketlerden bir tanesi :)
-
hocam bence çok sahte bende markaya guvendim bir MAsa üstü Aldım lcd Ekran tüp Ölmüş falan derler ya o Surnu Yasıyorum Görüntüsü bulanık yaklasık 6 aydır kulanıyorum we kasada acılmama Sorunu Oldu haliyle actık bırseyler Takalım dedık hersey yandı Anakart işlemci bir ramler kaldı Onuda deyıstırınce VErdim birine anlayacagın bır dah casper Alsam bu forumda kım varsa bana Atlasın :S
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
hocam 2006 dan beri kullanıyorum ve yine o zamandan kalma laptopu bu seneye kadar kullandım.Teknik servise sadece ekran kartı şu bu için gitti..Bende ondan sordum; ben mi çok narin kullanıyorum (hiç sanamam) yoksa beyaz eşya şans olduğundan şansım yaver mi gidiyor.
-----------------------------Bence en iyi bilgisayarı Hp topluyor. Parçaların birbirlerine tam uyumluluğunu gerekli testlerden sonra piyasaya sürüyor.Şayet ben kendim test ettim. Casper konusunda ise arkadaşında dediği gibi teknik servise bir kere düşerse bi daha eskisi gibi çalışmaz sürekli sorun çıkarır. birde başıma gelmişti. casper bilgisayarın power supply nin ayarı war onunla oynarsa en son göreceğin şey bir kaç kıvılcım ve duman :)
-
anladım.Hp güzel gibi ama tuşları falan atıyordu saçmalıyordu.anneme işten bir hp verdiler ve gıcık ldum.Modelini falna bilmemde casperlardan memnunum.
Fakat anlaşılan o ki teknik servise giderse sıkıntı çıkarç
-
hp casper teknik servisin kötülüğü bakımından kesinlikle birbirleriyle yarışırlar staj yaptığım dönemde gelen laptopların %70i casper ve hp ydi we bunları garantiye werdiğimizde adamlar umursamıo orda olmasak parçaları laptopları bi köşeye fırlatırlar , uzak durulası markalardır yani bana göre hayatımn hiç bir yerine casper ve hp sokmamaya gayret gösteriyorum o kadar yani :D