Casper Nirvana İçin Oyunlar?
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------
hayatının hatasını yapmışsın
-----------------------------DestinatioN hocAm teşekkürler.
programmer hocam neden öyle dedin içime kurt düşürdün
-
myblackworldweb bunu yazdı:
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------hocam casper öyle bir marka ki öyle dandik parçalar kullanıyorlar öyle iğrenç teknik servisleri varki inanamassın dell bilgisayar dünyasında telefon dünyasındaki nokia gibidir dell en iyisi
-
Programmer bunu yazdı:
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------hocam casper öyle bir marka ki öyle dandik parçalar kullanıyorlar öyle iğrenç teknik servisleri varki inanamassın dell bilgisayar dünyasında telefon dünyasındaki nokia gibidir dell en iyisi
-----------------------------hocam intel i5 dandik parça değil bence.
nvidia optimus bence dandik değil.
içerisindeki ram kingston 6 gb ddr 1333
dandik değil bence malzemelerin kalitesi?
bir de adana casper servisi bize çok yakın ve adamlar çok feci ilgili be hacı.
bir keresinde power yanmıştı anında değişim yaptılar
-
bu biraz saçma oldu neden dersen bende dell kullanıyorum su an ama en iyi olmak için eve servis göndermek yetmez
ayrıca nokia gibi olacaksa dell hiç almazdım =) fuck nokia
dell çok iyidir ama en iyisi değil diğer iyi firmalarla üst sıraları zorlar
hpninde bireyselden cekilmesi sonucu dellin amerika pazarındaki en büyük rakibi ortadan kalkmıs oldu dell önümüzde zamanlarda iyice atağa kalkacak die düşünüyorum çünkü artan bi lenovo tehdidi var... kahrolası çinliler.. ibmide aldı ibnetorlar gücüne güç kattılar thinkpad serisine bide isimlerini yapıstırmıs gavatlar
ama ne kadar itin götüne soksamda lenovoda iyidir
konuya dönecek olursak casper da iyidir tabi fiyatına göre cok uzun zaman sorunsuz calısan casperlarda var anında topu atanlarıda
tıpkı diğer markalardaki gibi teknoloji şans işi
teknosada çalısırken adam sonynin en pahalısını aldı sevine sevine 1 hafta sonra geldi dıs kapak komple boya atmıstı ama sony gene sony kimse ismine bok sürmez
neticede bende casper almam yavaş olsun istediğim olsun derim
ufak ayrıntılara takılırım mesela casper touchpad olarak adi malzeme kullanır ve tuslar tak tak die ses cıkarır ben 1 haftaya kalmaz o aleti kırarım mesela ama arkdas benim için problem değil der zaten mouse takıp kullanıorum derse sorun olmaz ihtiyaçlara göre değişen bişey
temennim arkdas sevinerek almıs halinden belli oluo umarım sorun cıkmadan uzun süreler kullanır
-
DestinatioN bunu yazdı:
bu biraz saçma oldu neden dersen bende dell kullanıyorum su an ama en iyi olmak için eve servis göndermek yetmez
ayrıca nokia gibi olacaksa dell hiç almazdım =) fuck nokia
dell çok iyidir ama en iyisi değil diğer iyi firmalarla üst sıraları zorlar
hpninde bireyselden cekilmesi sonucu dellin amerika pazarındaki en büyük rakibi ortadan kalkmıs oldu dell önümüzde zamanlarda iyice atağa kalkacak die düşünüyorum çünkü artan bi lenovo tehdidi var... kahrolası çinliler.. ibmide aldı ibnetorlar gücüne güç kattılar thinkpad serisine bide isimlerini yapıstırmıs gavatlar
ama ne kadar itin götüne soksamda lenovoda iyidir
konuya dönecek olursak casper da iyidir tabi fiyatına göre cok uzun zaman sorunsuz calısan casperlarda var anında topu atanlarıda
tıpkı diğer markalardaki gibi teknoloji şans işi
teknosada çalısırken adam sonynin en pahalısını aldı sevine sevine 1 hafta sonra geldi dıs kapak komple boya atmıstı ama sony gene sony kimse ismine bok sürmez
neticede bende casper almam yavaş olsun istediğim olsun derim
ufak ayrıntılara takılırım mesela casper touchpad olarak adi malzeme kullanır ve tuslar tak tak die ses cıkarır ben 1 haftaya kalmaz o aleti kırarım mesela ama arkdas benim için problem değil der zaten mouse takıp kullanıorum derse sorun olmaz ihtiyaçlara göre değişen bişey
temennim arkdas sevinerek almıs halinden belli oluo umarım sorun cıkmadan uzun süreler kullanır
-----------------------------açıklayıcı mesajl hocam teşekkür ederim. :)
-
Programmer bunu yazdı:
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------hocam intel i5 dandik parça değil bence.
nvidia optimus bence dandik değil.
içerisindeki ram kingston 6 gb ddr 1333
dandik değil bence malzemelerin kalitesi?
bir de adana casper servisi bize çok yakın ve adamlar çok feci ilgili be hacı.
bir keresinde power yanmıştı anında değişim yaptılar
-----------------------------hocam intel i5 e sözüm yok tamam i5 ama ne kalitede bir parça kullanıyorlar bu parçalar diğerlerine göre ne kadar daha dayanıklı bi hp nin pc sine bak bi casper a adana sıcağında hangisi önce kapanır crysis2 oynarken ? iddaya girerim hp kapanmaz bile
-
valla diğer özellikler pek bi işe yaramıyo
ortalama bişi olsun piyasa değerlerine göre, yetiyo zaten
önemli olan ekran kartının pixel shader kaç sürümünü desteklediğidir
ekran kartının özelliklerini araştır.
ve herhangi bi oyun indirceğinde pixel shader kaç istiyor ona bak.
%99 ihtimal pixel shader tutuyosa oynarsın, ha yavaş oynarsın takılır vs belki ama oynarsın
not: genel konuşuyorum senin pc özelliklerinle alakalı deil
-
Programmer bunu yazdı:
Arkadaşlar CASPER nirvana 2410M aldım. aşağıda özellikleri yazıyor. Hangi oyunları rahat oynarım?
İşlemci Teknolojisi
Intel® Core™ i5 İşlemci Hızı 2,30 GHz İşlemci Numarası 2410M Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Sabit Disk Kapasitesi 320 GB İşlemci Markası INTEL Ekran Kartı Hafızası 1,00 GB +++ 512 ONBOARD VGA Chipset Markası NVIDIA OPTIMUS (GEFORCE CUDA ) Ekran Boyu(inch) 15,60 inch Monitör Tipi WXGA, LED Maksimum Çözünürlük 1376 x 768 Optik Sürücü DVD±RW Mobil Özellikler BlueTooth, Kamera, Kart Okuyucu, Wireless Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza
-----------------------------hayatının hatasını yapmışsın
yapılmıcak bir hata yapmış gibi . -
2.3 ghz i5
6 gb ddr3 ram
1 gb nvidia optimus
oyna istediğin oyunu.
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------hocam intel i5 e sözüm yok tamam i5 ama ne kalitede bir parça kullanıyorlar bu parçalar diğerlerine göre ne kadar daha dayanıklı bi hp nin pc sine bak bi casper a adana sıcağında hangisi önce kapanır crysis2 oynarken ? iddaya girerim hp kapanmaz bile
-----------------------------Evet hp kapanmaz doğrusun, garantisi bitene kadar üzerinde mangal bile yapabilirsin o kadar ısınır :) Garanti bittikten sonra da ekran kartı çoslar, servis sana bi fiyat çeker kıblen şaşar, fellik fellik aranırsın nerede devre ısıtma işlemi yapılıyor diye :))
3 yıla yakındır 2 tane casper laptop kullanıyorum. Bunlardan biri 7/24 hep açıktır kapalı olduğunu bilmem. Toz dışında sorunum olmadı.