Casper Vs Lenovo
-
Benim kullandığım şeyleri açıklayım.Alacağım zaman gidiyorum hepsi çalışıyor hepsinin sıcaklığına bakıyorum boşta çalışsa bile bilgisayarlar sıcaklıkları değişiyor.Sonra kasalarına tık tık vuruyorum parmak uçlarımla kasa kalitesine bakıyorum.Sonra ekranı aşağıya indiyorum menteşe kalitesine bakıyorum.Fan sesine bakıyorum en son özelliklerine bakıyorum.Bende i7 Asus var ne ses ne ısı kuzende Sony i3 var fan sesini anlatamam ilk günden beri aynı turbo fan varmış çift fan ama rezalet...
-
zumsuk'a sozum yok sen memnun olabilirsin hocam; ama genel olarak CASPER BOKTUR.
-
daha halen casper diyen arkadaşlar var :)))))
Bryce tarafından 10/Ara/12 00:32 tarihinde düzenlenmiştir
casper ın hiçbir makinesinde gtx660 gibi üst düzey bir ekran kartı göremiyorum çünkü koymazlar yemez o kasaya öyle kart koyarsan makine alev alır. ama lenovo bu işi yapıyor bkz y580.
tartışmaya bile gerek yok ki casper diyen arkadaşların hissedar olduklarını düşünmeye başlıyorum -
başlığa acil yazmak yasak hocam
vede evet lenovo. ihs ile ovh yada leaseweb i karşılaştırmak gibi oldu bu.
evet memnun olanlar olabilir casperdan olucak tabi amnk adamlar deli gibi bilgisayar satıyo arada sorun çıkanda olucak memnun olanda olucak.casper alanların %50 sinden fazlası sorun yaşıyo falan da değil kesinlikle ama alet dandik amnk.
-
zumsuk bunu yazdı
Casper'ın son çıkan serilerinde baya sıkıntı varmış.
Ama 1 masaüstü, 2 netbook ve 3 dizüstü olarak 6 casper kullandım. Sadece en sonuncusunda 5. yıl ısınma problemi yaşadım. Termal macunu falan değiştireceğim.
Ne bozuldu, ne kırıldı, ne dağıldı, ne servise gitti.
yok haci 2012 üretimlerin hepsi canavar gibi .
-
lenovo
-
Yerinde olsam casper almazdım. (Casper kullanıcısıyım.)
-
casper al demiyorum.
kendi deneyimlediğimi söylüyorum:
1- makinayı düşürdüm
2- üzerine cola döktüm. serviste beleş değiştirdiler anakart ve ekran kartını (benzer model ekran kartı koydular)
3- 3. senesinde fan kompile durdu (yavaşladı değil bildiğin durdu) o halde nette takılıodum (ısınma problemi var diyenlere gelsin)
oyun da oynuyodum da 5 dk sonra 100 dereceyi görüp kapanıyodu (fansız halinden bahsediyorum)
şimdi ne mi oldu, kendim asus aldım freedos, eski emektar casper'ı altındaki kendi hazırladıgım 2li fan + 12V adaptörle birlikte pedere verdim.
bu kullandığım casper laptopdan durduk yere hata almadım hiç. ha diğer markalarla karşılaştırırsan ciddi anlamda performans farkı var.
o fiyata daha fazlasını beklemiyordum zaten işimi gördü
ama bu mesajı dikkate alıp, casper'ı seçip kötü çıkınca bana giydirme.
deneyimlediğimi söyledim
-
enes2388 bunu yazdı
Yerinde olsam casper almazdım. (Casper kullanıcısıyım.)
+1
-
Casper ney lan :D