Catia Görsel Dersleri
-
-
ne diyim ki ben sana :D cok sagol
-
hocam yanlıs anlamazsan bır rıcada bulunucam. sagolasın paylasım ların cok guzel ama paylasımşarının en azından gunluk olarak bır topıkte toplaman mumkunmu? yanı mısal 17/02.... gıbısınden dun bır arkadas sayfanın tamanını paylasımla doldurmustu her paylasıma topık acmıstı
http://img221.imageshack.us/my.php?image=adszdg9.jpg
ben bunu ss yı aldıktan sonra daha bır yıgın eklenmıstı bır an kendımı warez sıtesınde gıbı hıssetmıstım... paylasımlar ıcın tekrar sagol ellerıne saglık...
-
hocam yanlıs anlamazsan bır rıcada bulunucam. sagolasın paylasım ların cok guzel ama paylasımşarının en azından gunluk olarak bır topıkte toplaman mumkunmu? yanı mısal 17/02.... gıbısınden dun bır arkadas sayfanın tamanını paylasımla doldurmustu her paylasıma topık acmıstı
http://img221.imageshack.us/my.php?image=adszdg9.jpg
ben bunu ss yı aldıktan sonra daha bır yıgın eklenmıstı bır an kendımı warez sıtesınde gıbı hıssetmıstım... paylasımlar ıcın tekrar sagol ellerıne saglık...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hocam güsel fikir ama acacagım konuları tek baslık altnda toplasam corba olur bence .... -
catia cok güzel ama bna göre zor bir cad\cam yazılımı benim bildiğim kadarıyla boing a380 modeli ucak bu tarasım ile yapılmıştır am ben bir halt çizemeim bana zor geldi ama solidworks aotucad kolay geliyor
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------catia cok güzel ama bna göre zor bir cad\cam yazılımı benim bildiğim kadarıyla boing a380 modeli ucak bu tarasım ile yapılmıştır am ben bir halt çizemeim bana zor geldi ama solidworks aotucad kolay geliyor
-----------------------------solidde 3d resim çizmek gerçekten kolaylaştırılmış, bide ufak bi tavsiye hangi işi yapıyosanız ona en uygun programı seçip onu ögrenin sora maymun iştahlılıktan bıkarsınız hepsinden hiçbişey ögrenemezsiniz...
-
ortalıkta sağlam bi kaynak yok yaw.
ama gurcalayarak çok fazla şey öğrenilebilir catia'da,
gene de tam anlamıyla bi referans kaynağına ihtiytaç var.
bulursanız koyun haa.
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------catia cok güzel ama bna göre zor bir cad\cam yazılımı benim bildiğim kadarıyla boing a380 modeli ucak bu tarasım ile yapılmıştır am ben bir halt çizemeim bana zor geldi ama solidworks aotucad kolay geliyor
-----------------------------solidde 3d resim çizmek gerçekten kolaylaştırılmış, bide ufak bi tavsiye hangi işi yapıyosanız ona en uygun programı seçip onu ögrenin sora maymun iştahlılıktan bıkarsınız hepsinden hiçbişey ögrenemezsiniz...
-----------------------------
tavsiyen için saol ben hepsini ögrenmeye calışıyorum demekki yanlış yapıyorum -
tamda dökümanı indiriyodum bayada bitmişti elektrikler kesildi, sora geldiginde bide baktım indirmiş oh dedim yoksa daha kötü şeyler diyecektim (:
-
eyw usta saol :D
-
Çok sağol hocam. Daha indirmedim dosyaları ancak eve gidice hemen indireceğim.
Aramama gerek kalmadı. :)