folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Cb. Adaylarından Gelen Mesajlar Hk. Soru..

Cb. Adaylarından Gelen Mesajlar Hk. Soru..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek

Eminim bir çoğunuza bu adamlardan mesaj gelmiştir.  Bana da hepsinden geldi maşallah.  Soracağım soru ise benim numaram gizli avea ya talimat verdim buna rağmen benim ve bir çok insanın numarası bunların eline nasıl geçti.  Avea ve diger operatörlerin yaptığı yasal mı ? Iznim olmadan numaramı neden başka kimselere vermekte..

Ne Mutlu Türk Doğana..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

hat alırken sözleşme arasına kitliyorlar "reklam smslerine açığım" şeklinde bu yol 1

yol 2 ise seçim döneminde falan ssk datası gibi büyük datalar çok el değiştirdi bu şekilde numaralara erişmişlerdir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

yanılmıyorsam bölgesel gönderıyorlar

o an o baz ıstasyonuna baglı ıslemcılere tek seferde

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Hani arada cep telefonuna operatör mesajları geliyor; evet yazın gönderin 2 aylık bedava internet verelim diyor. O mesajları onayladığın vakit numaranın sistemdeki reklam panosuna kaydedilmesini sağlıyorsun. Aynı şekilde çevre örgütlerine numaranı kaptırdıysan onlar da öyle ya da böyle numaraları paylaşıyorlar diye tahmin ediyorum. Kendileri spamı kesmiyorlar bunu yapmaktan kendilerini nasıl alıkoyacaklar? Aynı şekilde club card vb. üyeliklerde de telefon numaranı paylaşırsan onlar da panoya ekleme yapıyorlar.

Ama bir başbakanın mesaj göndermesi sanırım şaşırtıcı olmasa gerek. Sistem adamların elinden geçiyor bırakta bazı şeyleri bilsinler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay_Turkmen
    Baturay_Turkmen's avatar
    Erkek
    Slothere bunu yazdı

Hani arada cep telefonuna operatör mesajları geliyor; evet yazın gönderin 2 aylık bedava internet verelim diyor. O mesajları onayladığın vakit numaranın sistemdeki reklam panosuna kaydedilmesini sağlıyorsun. Aynı şekilde çevre örgütlerine numaranı kaptırdıysan onlar da öyle ya da böyle numaraları paylaşıyorlar diye tahmin ediyorum. Kendileri spamı kesmiyorlar bunu yapmaktan kendilerini nasıl alıkoyacaklar? Aynı şekilde club card vb. üyeliklerde de telefon numaranı paylaşırsan onlar da panoya ekleme yapıyorlar.

Ama bir başbakanın mesaj göndermesi sanırım şaşırtıcı olmasa gerek. Sistem adamların elinden geçiyor bırakta bazı şeyleri bilsinler.

O saydığın herseyi ben yapmış olabilirim ama annem tel. Kullanmasını bilmez anca açar kapatır o kadar. Tayyip Başbakan anlarım da Onun telefonunun selahddinde ekmelettinde işi ne...

Ne Mutlu Türk Doğana..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Bana kimse atmadı ekmelettim bey attı. Çok kırıldım tayyip başkana. 

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    banada geldi bende sizinde bayramınız kutlu olsun diye cevap yazdım ama gitmedi. galiba numaramı engellemişler :)

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

turkcellden reklamı cartu curtu kapatınca hiçbişey gelmiyor, ibneler bayramımı bile kutlamadı :(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hedef bazlı sms atıyorlar. yani senin numaranla kimse ilgilenmiyor hocam..

[22817//kaanabak]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Bana kimse atmadı ekmelettim bey attı. Çok kırıldım tayyip başkana. 

banada attı ekmelettin bey :) tayip amcada yolladı selahattin yollamadı ona bozuldum :/

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ek olarak sahibinden.com gibi sitelerden botla topluyorlar. Zaten bulunduğun konum, isim vs her şey ortada. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 2013 Toplam Mesaj: 19