Cb. Adaylarından Gelen Mesajlar Hk. Soru..
-
Eminim bir çoğunuza bu adamlardan mesaj gelmiştir. Bana da hepsinden geldi maşallah. Soracağım soru ise benim numaram gizli avea ya talimat verdim buna rağmen benim ve bir çok insanın numarası bunların eline nasıl geçti. Avea ve diger operatörlerin yaptığı yasal mı ? Iznim olmadan numaramı neden başka kimselere vermekte..
-
hat alırken sözleşme arasına kitliyorlar "reklam smslerine açığım" şeklinde bu yol 1
yol 2 ise seçim döneminde falan ssk datası gibi büyük datalar çok el değiştirdi bu şekilde numaralara erişmişlerdir.
-
yanılmıyorsam bölgesel gönderıyorlar
o an o baz ıstasyonuna baglı ıslemcılere tek seferde
-
Hani arada cep telefonuna operatör mesajları geliyor; evet yazın gönderin 2 aylık bedava internet verelim diyor. O mesajları onayladığın vakit numaranın sistemdeki reklam panosuna kaydedilmesini sağlıyorsun. Aynı şekilde çevre örgütlerine numaranı kaptırdıysan onlar da öyle ya da böyle numaraları paylaşıyorlar diye tahmin ediyorum. Kendileri spamı kesmiyorlar bunu yapmaktan kendilerini nasıl alıkoyacaklar? Aynı şekilde club card vb. üyeliklerde de telefon numaranı paylaşırsan onlar da panoya ekleme yapıyorlar.
Ama bir başbakanın mesaj göndermesi sanırım şaşırtıcı olmasa gerek. Sistem adamların elinden geçiyor bırakta bazı şeyleri bilsinler.
-
Slothere bunu yazdı
Hani arada cep telefonuna operatör mesajları geliyor; evet yazın gönderin 2 aylık bedava internet verelim diyor. O mesajları onayladığın vakit numaranın sistemdeki reklam panosuna kaydedilmesini sağlıyorsun. Aynı şekilde çevre örgütlerine numaranı kaptırdıysan onlar da öyle ya da böyle numaraları paylaşıyorlar diye tahmin ediyorum. Kendileri spamı kesmiyorlar bunu yapmaktan kendilerini nasıl alıkoyacaklar? Aynı şekilde club card vb. üyeliklerde de telefon numaranı paylaşırsan onlar da panoya ekleme yapıyorlar.
Ama bir başbakanın mesaj göndermesi sanırım şaşırtıcı olmasa gerek. Sistem adamların elinden geçiyor bırakta bazı şeyleri bilsinler.
O saydığın herseyi ben yapmış olabilirim ama annem tel. Kullanmasını bilmez anca açar kapatır o kadar. Tayyip Başbakan anlarım da Onun telefonunun selahddinde ekmelettinde işi ne...
-
Bana kimse atmadı ekmelettim bey attı. Çok kırıldım tayyip başkana.
-
banada geldi bende sizinde bayramınız kutlu olsun diye cevap yazdım ama gitmedi. galiba numaramı engellemişler :)
-
turkcellden reklamı cartu curtu kapatınca hiçbişey gelmiyor, ibneler bayramımı bile kutlamadı :(
-
hedef bazlı sms atıyorlar. yani senin numaranla kimse ilgilenmiyor hocam..
-
noname bunu yazdı
Bana kimse atmadı ekmelettim bey attı. Çok kırıldım tayyip başkana.
banada attı ekmelettin bey :) tayip amcada yolladı selahattin yollamadı ona bozuldum :/
-
Ek olarak sahibinden.com gibi sitelerden botla topluyorlar. Zaten bulunduğun konum, isim vs her şey ortada.