C:\Boot\BCD - Access Denied - Wtf?!
-
C:\Boot\BCD.LOG
ve
C:\Boot\BCD
dosyalarına virus taraması yapmak istediğimde ''access denied'' hatası alıyorum.
Virus taraması yapamamamın sebebi ne olabilir? Başka bilgisayarlarda neden yapılabiliyor?Son zamanlarda zararlı yazılım içeren sitelere girdim, bunun bir sonucu olabilir mi?
Herhangi bir fikri olan varsa alabilirim.
-
garip :|
işletim sistemin ne acaba merak ettim :W
unuttum windows nasıldı, ne edilirdi :|
edit: orada virüs olur mu ki hem :| , beni de bilgilendirin bu konuda, ne yapayım cahilim işte =)
-
Vista Ultimate 32bit.
-
ne kullanıyon hoca sne ?
edit: eziq vistaymış :D
-
kötü işletim sistemi yoktur, kötü kullanıcı vardır :P
sandman in imzasında yazıyordu sanırım :|
bu arada sandman e madalya verilsin kampanyası başlatıyorum :P =)
-
1- ne ila taratıyorsun ? sorun sende olabilir ? yada programda ? yada sistemin calişmasini engelleyen başkabişeyde!
2- vista ezik değildir. kullanamayan kullanıcıların problemi. çıktığı günden beri niye biz sorunsuz kullanıyoruz?
Vistaya laf koymak, ttnete kafamız girsine döndü. o kullanmayın ağalar. silin. format diye bişi var dimi.
söyletmeyin arsızı!..
-
g data totalcare 2009 kullanıyorum. güvenli kipte de aynı hatayı alıyorum. başka neden kaynaklanıyor olabilir?
-
Dropper.Agent.GIT bulaşmış sana kaspersky kullan yada üşeniyosan hijack this
-
kaspersky virusu bulamadı bile :)
sadece gdata buldu -
knuckleduster bunu yazdı:
-----------------------------C:\Boot\BCD.LOG
ve
C:\Boot\BCD
dosyalarına virus taraması yapmak istediğimde ''access denied'' hatası alıyorum.
Virus taraması yapamamamın sebebi ne olabilir? Başka bilgisayarlarda neden yapılabiliyor?Son zamanlarda zararlı yazılım içeren sitelere girdim, bunun bir sonucu olabilir mi?
Herhangi bir fikri olan varsa alabilirim.
-----------------------------
sadece o dosya için değil çoğu dosya için aynı hatayı alman normal file locked,access denied gibi tahminimce arşiv ya da korumalı dosya olabilir tarama yapamıyor olabilir, bende nod32 kullanıyorum çoğu dosyayı tarayamıyor.virüs değil.
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------Dropper.Agent.GIT bulaşmış sana kaspersky kullan yada üşeniyosan hijack this
-----------------------------
gerekçe nedir acaba?