C:\Boot\BCD - Access Denied - Wtf?!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

C:\Boot\BCD.LOG

ve

C:\Boot\BCD

dosyalarına virus taraması yapmak istediğimde ''access denied'' hatası alıyorum.

Virus taraması yapamamamın sebebi ne olabilir? Başka bilgisayarlarda neden yapılabiliyor?Son zamanlarda zararlı yazılım içeren sitelere girdim, bunun bir sonucu olabilir mi?

Herhangi bir fikri olan varsa alabilirim.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

garip :|

işletim sistemin ne acaba merak ettim :W

unuttum windows nasıldı, ne edilirdi :|

edit: orada virüs olur mu ki hem :| , beni de bilgilendirin bu konuda, ne yapayım cahilim işte =)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    Vista Ultimate 32bit.

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ne kullanıyon hoca sne ?

edit: eziq vistaymış :D  

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

kötü işletim sistemi yoktur, kötü kullanıcı vardır :P

sandman in imzasında yazıyordu sanırım :|

bu arada sandman e madalya verilsin kampanyası başlatıyorum :P =)

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Master
    Master's avatar
    Erkek

1- ne ila taratıyorsun ? sorun sende olabilir ? yada programda ? yada sistemin calişmasini engelleyen başkabişeyde!

2- vista ezik değildir. kullanamayan kullanıcıların problemi. çıktığı günden beri niye biz sorunsuz kullanıyoruz?

Vistaya laf koymak, ttnete kafamız girsine döndü. o kullanmayın ağalar. silin. format diye bişi var dimi.

söyletmeyin arsızı!..

Bilgi güçtür, düşmanını barışa zorlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    g data totalcare 2009 kullanıyorum. güvenli kipte de aynı hatayı alıyorum. başka neden kaynaklanıyor olabilir?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Dropper.Agent.GIT bulaşmış sana kaspersky kullan yada üşeniyosan hijack this

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    kaspersky virusu bulamadı bile :)
    sadece gdata buldu

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    knuckleduster bunu yazdı:
    -----------------------------

C:\Boot\BCD.LOG

ve

C:\Boot\BCD

dosyalarına virus taraması yapmak istediğimde ''access denied'' hatası alıyorum.

Virus taraması yapamamamın sebebi ne olabilir? Başka bilgisayarlarda neden yapılabiliyor?Son zamanlarda zararlı yazılım içeren sitelere girdim, bunun bir sonucu olabilir mi?

Herhangi bir fikri olan varsa alabilirim.

sadece o dosya için değil çoğu dosya için aynı hatayı alman normal file locked,access denied gibi tahminimce arşiv ya da korumalı dosya olabilir tarama yapamıyor olabilir, bende nod32 kullanıyorum çoğu dosyayı tarayamıyor.virüs değil.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    fivestar bunu yazdı:

Dropper.Agent.GIT bulaşmış sana kaspersky kullan yada üşeniyosan hijack this

gerekçe nedir acaba?

Toplam Hit: 6127 Toplam Mesaj: 18