Ccna Kursları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hangk
    hangk's avatar
    Erkek

ccna kurslarına giden veya bu konuyla ilgilenen müridler hangi kursları önerirsiniz!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

beleş - Habitat Gençlik Derneği

vatandaşa kafam girsin!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Telekom habitat kursundan biraz bahsetmen mumkun mu ?

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    bu kurs nedir ne işe yarar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keskinlikursat
    keskinlikursat's avatar
    Erkek

bak buradan alıyorsun parayı basıp onlar senin yerine sınava giriyorlar.

www.microsoftsinavlari.com

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaKBeNaDaM
    RaKBeNaDaM's avatar
    Erkek

Cisco konusunda, şuan türkiye de en iyi eğitimi veren kurum BT dir.

Onun dışındakilerin hepsi orta düzeydedir.

Eğer yeterli alt yapın yoksa mutlaka eğitim al, dergiden videodan öğrenemezsin.

Mutlu bir yüz takın...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

keskinlikursat bunu yazdı:
    -----------------------------

bak buradan alıyorsun parayı basıp onlar senin yerine sınava giriyorlar.

www.microsoftsinavlari.com

Oha amk adam alenen yazmış sizin yerinize sınava giriyoruz diye :O

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

Ankara'daysan www.ankailetisim.com.tr fena değil diye duymuştum. Diğer türlü bu kurslar pahalı kurslardır; ucuza veriyorum diyen yerlere dikkat et. Eğitimi kimin vereceğini iyice öğren; bu kursu bitirip "hoca" yapılmış adamlardan uzak durabilirsin. Eğitimcinin "saha" deneyimini öğrenebilirsin.

Sertifika almak senin hiç bir problemini ÇÖZMEZ ! Seviye kazanmak için değil de belli bir seviye de olup o seviyeyi belgelemek için sertifika almaya niyetlenmeni öneririm. Kastettiğim şu: Network nedir ? , Sorun gidermek nedir ? ... gibi temel konuların varlığından haberdar olman bile yeter.

Bir de okuduğunu anlayacak kadar İngilizce bilmeni öneririm.

Kolay gelsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Dark_Lord bunu yazdı:

Hocam sosyal proje olduğu için eğitimleri ücretsiz alırsın ücretsiz verirsin. Ne kadar aktif olursan o kadar iyi, yeni açılan bir eğitimi işin ehli kişilerden (ist. üni. de) 1. elden alabilirsin.

Habitat'ın farklı projeri mevcut, genelde belediyelerin gençlik meclisleriyle sürekli iletişimdedirler. Ayrıntılı bilgiyi http://www.habitaticingenclik.org.tr/ adresinden alabilirsin (projeler kısmı). Benim sana tavsiyem önce "Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor" gibi bir projede yer alman ardından "Bilişimde Genç Hareket" (tabiri caizse CCNA IT Essentials Hardware and Software / CCNA Discovery-Essentials) projesine geçmen. Hoş bir ortam var, herkese tavsiye ederim.

Konu alanı geniş olduğu için özet geçtim, sen adım at, merak ettiğin konularda yardımcı olmaya çalışırım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

telekom bunu yazdı:

Dark_Lord bunu yazdı:

Hocam sosyal proje olduğu için eğitimleri ücretsiz alırsın ücretsiz verirsin. Ne kadar aktif olursan o kadar iyi, yeni açılan bir eğitimi işin ehli kişilerden (ist. üni. de) 1. elden alabilirsin.

Habitat'ın farklı projeri mevcut, genelde belediyelerin gençlik meclisleriyle sürekli iletişimdedirler. Ayrıntılı bilgiyi http://www.habitaticingenclik.org.tr/ adresinden alabilirsin (projeler kısmı). Benim sana tavsiyem önce "Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor" gibi bir projede yer alman ardından "Bilişimde Genç Hareket" (tabiri caizse CCNA IT Essentials Hardware and Software / CCNA Discovery-Essentials) projesine geçmen. Hoş bir ortam var, herkese tavsiye ederim.

Konu alanı geniş olduğu için özet geçtim, sen adım at, merak ettiğin konularda yardımcı olmaya çalışırım.

CCNA kursu ne zaman başlar bilgin var mı ? ben bilgisayar teknolojisi ve programlama okudum ama ağ teknolojilerini ayrıntılı öğrenemedim.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek

Dark_Lord bunu yazdı:

CCNA kursu ne zaman başlar bilgin var mı ? ben bilgisayar teknolojisi ve programlama okudum ama ağ teknolojilerini ayrıntılı öğrenemedi

E-posta, facebook gruplarına üye ol hocam.
    Sosyal bir proje olduğu için hangi ilde ne eğitiminin açılacağını, açıldığını anlık olarak takip edebilirsin.

ulusalgenclikparlamentosu@googlegroups.com
    bbboegitmenler@googlegroups.com
    bilisimelcileri@googlegroups.com
    bilisimdegenchareket@googlegroups.com
    http://www.facebook.com/group.php?gid=30470858065
    http://www.facebook.com/UlusalGenclikParlamentosu
    http://www.facebook.com/group.php?gid=7963105657
    ...

Toplam Hit: 3009 Toplam Mesaj: 14