Cd Den Calısan Xp (Xp Live Cd)
-
bütün donanımları tanır.bütün gerekli programlar yukludur.
antivirus programları (güncellemeli)
Ad-Aware Pro
Dr. Web Antivirus
F-Prot Antivirus
cd yakma programları
Nero Burning Rom
Ultimate Image Burner
disk araçları
Acronis Disk Director - Editor - Recover
Norton Partiton Magic
Paragon Partition Manager
Raid Reconstructor
TransMAc
Vopt XP
Hd Tune
File Recovery
Recover 4 All
R-Studio Network Edition
sistem yedekleme programları
ACronis Trueimage Server
Powerquest Driver Image Pro
Symantec Norton Ghostek olarak
Erd Commander 2005 Full Set
Msn Messenger
windows Media Player
FFdShow-xvid-ac3 codecler
Opera Browser
Ağ programları
WinRAR vb..
Kablosuz ağlara bağlanabilir,internete çıkabilirsiniz.Chat yapabilirsiniz.
Lokal ve ağdan sistem yedeğini alıp, geri yükleyebilirsiniz.
Diskteki filmleri altyazılı olarak seyredebilirsiniz.
Daha birçok extra program mevcuttur.100′ün üzerinde yeni ethernet kartını tanır
40′ın üzerinde wireless ethernet kartını tanır.
Yine 100′ün üstünde sata raid denetleyicilerini tanır.down:
http://rapidshare.com/files/12350799/wxpe_17012006_tnctr_.part1.exe
http://rapidshare.com/files/12351240/wxpe_17012006_tnctr_.part2.rar
Arşiv boyutu 195 mb. Açık hali 432 mb.
caps:

-
Denedim bunu Makine Oldukça geç açılıyor cd den açılıyor doğrudur. Ancak İşlemler çok geç yürütülüyor vede pek sağlam bir sistemi yok cd yi çkardığım zaman uzun zamanda toparlanamadığını gördüm ve olayı bir daha denememeye karar verdim korkunç bir durum bence, ama ilginç tabiki.
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------
Denedim bunu Makine Oldukça geç açılıyor cd den açılıyor doğrudur. Ancak İşlemler çok geç yürütülüyor vede pek sağlam bir sistemi yok cd yi çkardığım zaman uzun zamanda toparlanamadığını gördüm ve olayı bir daha denememeye karar verdim korkunç bir durum bence, ama ilginç tabiki.
genellikler bilgisayar teknik servislerinde kullanılır. bazı açılmayan hard disklere bu şekilde ulaşıyorlra var sa önemli bilgileri kurtarılıyor. -
neden ilk part .exe de diğeri .rar anlamadım :|
üstelik .exe yi nasıl okuycakki açılışta sistem :|
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------neden ilk part .exe de diğeri .rar anlamadım :|
üstelik .exe yi nasıl okuycakki açılışta sistem :|
----------------------------- -
burdaki resimde bişiy dikkatinizi çekti mi? Opera browser yazıyor :) Opera browser artık baya gelişti.Şiddetle tavsiye ediyorum.Bu arada CD den çalışan xp yerine.(yorumlara göre yavaşlatıyormuş) Knoppix linux muydu bişi wardı:D chip dergisinden çıkmıştı.Onla sistem yedeği almak iyi hızlı.
-
Hoca cidden kullanan var mı?
Varsa cidden yavaş mı?
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Hoca cidden kullanan var mı?
Varsa cidden yavaş mı?
Hocam dediydik işte ben Kullandım, Cd den açtığı için açılması sadece yaklaşık saymadım ama 30 dakkaya yakın sürüyor işlemcim Amd 3200 Ram 1Gb Ekran kartım 512 sistemim süper olduğu halde Ölçümlerde berbat sonuç aldım, buna Mukabilen kullanmak için değilde teknik Servislik bir konuda işime yarar diyebilecek arkadaşlar varsa Şiddetle tavsiye ederim bir windows kurup ayarlamasına haracanacak vakti hesaplarsak bu daha avantajlıdır bence. ;) -
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------burdaki resimde bişiy dikkatinizi çekti mi? Opera browser yazıyor :) Opera browser artık baya gelişti.Şiddetle tavsiye ediyorum.Bu arada CD den çalışan xp yerine.(yorumlara göre yavaşlatıyormuş) Knoppix linux muydu bişi wardı:D chip dergisinden çıkmıştı.Onla sistem yedeği almak iyi hızlı.
Katılıyorum knoppix,slax ve diger (on-the-fly) havada çalışan linux sürümleri veri kurtarmada hızdada gayet güzel .ama bunuda bi denemek lazım aslında :S
-
birinci part .exe diye bunu virüs sanıp (100mb.) yorum yapan arkadaşlar:
birinci part sfx dosyası.tıkladığınız zaman dosyanın açılacağı yeri soruyor.
-
Beyler bu gunluk kullanım ıcın degıl bosuna kasmayın kedınızı dıyelımkı pc goctu ve vındows (wındows :)) acılmıyor ve ıcınde cok onelı dosyalar var ve kurtarmaz lazım bu sadece o doslayrı kurtarmak ıcın gunluk kullanım ıcın degıl acıl durum planı