Cd-Room

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar benim cdroom acayip tuhaflaştı ya. İçinde cd yokken açılmıyo. Düğmeye basınca bi yere takılıyomuş gibi oluyoR ve açılmıyor. ProbLem ne oLabiLir?

Bilgi Güçtür.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    içini aç cd tepsisini oynatan dişlileri dikiş makinası yada varsa makina yağı yoksa zeytin yağı ile yağla ondan sonra motordam dişlilere uzanan lastiğe bak bazı parçalar çok sıcaktan yada soğuktan genleşe bilir içinin tozunu al bil haasssa kapak açılış sistemi üzerinde titiz bi araştırma yap

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    markası lg mi?

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek
    ewet markası ondan sanırım eski di iki tokmak istiyor. bi açıyım bakim. saolun arkadaşlar..

Bilgi Güçtür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    :) genelde lg lerde oluyor.lg nin çok kaçağı çıktı,her yerde var artık :)
    valla içini açtın mı pek birşey yapamazsın, gitti mi hepten gidiyor,tabii biraz el yatkınlığı gerek, ben 3 cd-rom a baktım bu şekilde üçünüde düzeltemedim :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    biras bilgin varsa açıp bi bak nerde sorun var bencede dişlilerde bi sorun olabilir yada ufak bi lastik variinde onda olabilir ama bilmiosan boşuna sökme yenisini alıcaksanda o ayrı tabii...

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    la doruu şimcik hatırladıım benimde bi lg cd-rw wardı 1 yıl önce anam aldık yaz geldi geçti kapak açılmıyo 3 kez istanbul merkez de 0 ı değişip geldi en sonunda onlarda bıktı bende combo aldım bi tane hehe

tahribat.com a can feda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wikwik
    wikwik's avatar
    Erkek
    Sanırım ben de öle yapcam :(

Bilgi Güçtür.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    bence direk para iadesi iste

tahribat.com a can feda
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Hacı ac kurcala..Biraz..yukarda aciklanan gibi bir yagla birde ..bi bak bakalim birsey sıkışmışmı?
    ben gecen gün cdyi tam takmamişim tak tuk bi ses icinde ..cd kirildi.
    neyse temizledim genede tam temizleyememişim 2 gün sonra dvd writer ..acilmadi tekrar acdim baktim ufacik bir cd parcasi kalmiş ondan kaynaklaniyodu..bi iyice incele..kurcala..aman dikkat et geri toplayamiyacak kadar dagitma (: bol sans SAygilar

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    bendeki LG orjinaL ama yine aynı sorun var aLaLı 3 yıL oLdu son 3 aydır cd-writerim aynı sorunu çıkartıyo :)

içini açarsam bi toz kaçırdıgım zaman bi daha ifLaf oLmuyo arada sert vurursam açıLıyo :D
Toplam Hit: 2973 Toplam Mesaj: 12