Cd-Room
-
Arkadaşlar benim cdroom acayip tuhaflaştı ya. İçinde cd yokken açılmıyo. Düğmeye basınca bi yere takılıyomuş gibi oluyoR ve açılmıyor. ProbLem ne oLabiLir?
-
içini aç cd tepsisini oynatan dişlileri dikiş makinası yada varsa makina yağı yoksa zeytin yağı ile yağla ondan sonra motordam dişlilere uzanan lastiğe bak bazı parçalar çok sıcaktan yada soğuktan genleşe bilir içinin tozunu al bil haasssa kapak açılış sistemi üzerinde titiz bi araştırma yap
-
markası lg mi?
-
ewet markası ondan sanırım eski di iki tokmak istiyor. bi açıyım bakim. saolun arkadaşlar..
-
:) genelde lg lerde oluyor.lg nin çok kaçağı çıktı,her yerde var artık :)
valla içini açtın mı pek birşey yapamazsın, gitti mi hepten gidiyor,tabii biraz el yatkınlığı gerek, ben 3 cd-rom a baktım bu şekilde üçünüde düzeltemedim :) -
biras bilgin varsa açıp bi bak nerde sorun var bencede dişlilerde bi sorun olabilir yada ufak bi lastik variinde onda olabilir ama bilmiosan boşuna sökme yenisini alıcaksanda o ayrı tabii...
-
la doruu şimcik hatırladıım benimde bi lg cd-rw wardı 1 yıl önce anam aldık yaz geldi geçti kapak açılmıyo 3 kez istanbul merkez de 0 ı değişip geldi en sonunda onlarda bıktı bende combo aldım bi tane hehe
-
Sanırım ben de öle yapcam :(
-
bence direk para iadesi iste
-
Hacı ac kurcala..Biraz..yukarda aciklanan gibi bir yagla birde ..bi bak bakalim birsey sıkışmışmı?
ben gecen gün cdyi tam takmamişim tak tuk bi ses icinde ..cd kirildi.
neyse temizledim genede tam temizleyememişim 2 gün sonra dvd writer ..acilmadi tekrar acdim baktim ufacik bir cd parcasi kalmiş ondan kaynaklaniyodu..bi iyice incele..kurcala..aman dikkat et geri toplayamiyacak kadar dagitma (: bol sans SAygilar -
bendeki LG orjinaL ama yine aynı sorun var aLaLı 3 yıL oLdu son 3 aydır cd-writerim aynı sorunu çıkartıyo :)
içini açarsam bi toz kaçırdıgım zaman bi daha ifLaf oLmuyo arada sert vurursam açıLıyo :D
Toplam Hit: 2973 Toplam Mesaj: 12