folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Cebit 2007 Tahribat.Com Bulusma Resimleri...

Cebit 2007 Tahribat.Com Bulusma Resimleri...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:
    -----------------------------
    Resimleri şu anda upload ediyorum. Bütün çektiklerimi koydum. Bulanık çıkan, Tek kişilik olanlar vs. hiçbirini ayırmadım. Bu ipne rapid kalan süreyi 1 saat gösteriyo. Pc yi açık bırakıp yatacam artık. Sahura bitmiş olur herhalde. Sahurda bi ayar çekeriz...
    -----------------------------

bekliycem iyi yaparsın 

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    bedevi şansı kardeşim bendeki ben geliom istanbul'a bayramdan sonra yaff :S şansımın içine edeyim. rene abi ye versenize şu fotoları bi ton foto var diyorsunuz picassada 20 25 ancak var :S

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    haha tiplere bak allahm :D bomba olmus walla..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Biraz daha bekleyin arkadaşlar. Moral bozuk şu anda. Uyku tutmadı.Sahura kalmayacak anlaşılan. Az kalmış zaten. Rene picasamı ne zıkkımsa ona ekleyecek resimleri.

Edit : Upload bitti. Rene ekleyecektir resimleri.

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

lan baya eglenmissiniz gibi :D

seneye trde olsam gelirim ama bakalim :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Erkek
    eylenmekten yorulduk walla

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

tam da olması gerektiği gibi kilolu, nazarı tesirli bi şeyh gördüm :D

baya guzel gecmiş görünüyor 

Bu niymiş la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Öncelikle katılan tüm arkadaslara tşk ediyorum. Bende de resimler var onları bi ara upload edip vereceğim.

Yalnız burda sunu belirtmek isterim ki; ulan sizin kadar aç insan görmedim. Beleş tabut olsa içine gireceksiniz. Hele o promosyon hediye dağıtan kızlara saldırışınız yokmu, birde onların çığlık atması...

Garibim kız koluna hediye poşetlerini takmış, kolu kopacaktı. Nurky nin de mousepad lere saldırıp 20 tane birden aldıktan sonra ona diğer mürtlerin saldırması...

Zaten önde Rene yürüyor, promosyon görünce bağırıyor, beyler diye, o standa bir şey kalmıyor :)

Benim kaspersky standı önünde beleş  anti-virüs prog. veriyorlar deyince adamın bizi görip, "yok yok vermiyoz" diye tırsması görülmeye değerdi... (Ulan madem prog. vermiyorsunuz, insan bi key verir amk.) 

Greys bacımızda geldi ama onun nasıl bir tbt lı olduğunu anlamış değilim çok sakin ve sessiz:S, zaten yakında Cw geçecek :) (Benim işi unutma, ayarlayacaksın  :P )

Sonra ben ve zaman şehri bizim müritleri atlatıp 2 tane japon hatuna yazıldık resim çektirdik, underzero sen nerde gördün bizi koştu geldi bende çektirecem die hatunlara yazılmaz mı :@, bizim işide bozdu :( Zaten senin atletli resimlerin var, onları yayınlayıp intikam alacam :P

Holyone çok sessiz efendi ve çok iyi bir abimiz, kral adam,

Rene çok konuşuyor amk...

Andy kardeşimsin...

High-nitro, pit10 ve zamanşehri cdler için teşekkürler...

swordfish bana ve diğer arkadaslara fuara girerken yardımların için teşekkürler hocam...

Hele o işlemci,ram gibi donanımlarla yapılan at heykelinden biosları çalanlarınız yokmu...

Bunlar sadece hatırımda kalanlar, anlatmakla bitmez, ben işe gitmem gerektiği için erken ayrıldım :(

zuhahaha, telekom standına gidilemedi, küfürde edemediniz :D:D:D

Düşünüyorumda, acaba hangi sitede bu kadar kardeşlik ve dostluk vardır, herkez birbirini görür görmez sanki 40 yıllık dostmuş gibi muhabbete girdi, hani ir in demesi gibi bok boku kenefte bulurmuş, bizlerde eksiği ve fazlasıyla ruh ikizleriyiz...

End0t0ksiN photoshop dergileri aldığımız zaman orada bi eleman senden bahsetti, yalnız sen o anda yokmuşssun...

Ve sizden ricam, orada olupta tanıyamadığım elemanlar var, bilen birisi resimde herkezin nickini yazarsa çok güzel olacak, zira kiminle konuştuğumuzu bilelim.

Ve son sözüm under abime; abi çok deli çıkmışız be...

Not: Under abi ne pinti adamsın amk, çikolatamı almadın :( 

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omer1984
    omer1984's avatar
    Erkek
    gerçek ten güzel ortam olmuş ama nasip olmadı gelmek o kadar tişört aldık neyse seneye inşllh...

lisan-ı münasip....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ayrıldıktan sonra kadıköyde iş bankasının karşısında 4 gebzeli 1 de bursaya gitmekte olan ibosoft beraber iftar açıldı... ortam dehşetüll vahşet.:))aman yarabbi

yemekte tyler dayinin karşısında sarışın kesiyor dayiyi bi ara telefola konuşunca dayi pes etti.. önümüzden geçerken yüzünü görünce iğğğ ledik :)) sivilce dolu yüz

ibsoftu yolcu ettik 10 sn ile kaçırıyordu otobüsü kırmızı ışıkta durunca son anda yetişti.

haydarpaşada 2 genç sarılmış ağlıyorlar :)) erkek muhtemelen karşıda yada kadıköyden kız pendikte qamblerin isthbaratına göre ayakta geldi trende kendisi enayi.

otobüsle çarşıya çıkarken bi dayı arka kapı arka kapı diye bağırdı baya şöför açmadı ilklerde sonra dayi ; ulan parasını almaya gelince soka soka alıyosunuz indirmeye gelince bekletiyosunuz hay sizin demez mi arkadan milleti bi gülme aldı hep beraber :)) tam çarşıya geliyorken bebek başlamaz mı ;

memme memme memmeeeeeee ddiye ağlamaya ahh otobüstekiler bi gül me kırıldık:))

önceden tanıştığım mürid hacilar vardı yeni taniştiklarım oldu insana bi başka etki ediyor öyle gezmesi diğerleri gibi değilsin özgürsün meselaa...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 28235 Toplam Mesaj: 136