Cebit 2008
-
ii olur herkes 1 lira verse olur ertan yazmış zaten rene der acep
-
sadece reklam amaçlı değil bir nevi gövde gösterisi de diyebiliriz
-
rene bilir :D
-
ben bilmem, rene bilir :D (cok iyi :D)
rene bizi aydinlat...
-
reneyi bekliyor herkez hocam ona göre konuşacağız
ama gerekli gibi görmüyorum
-
stand alınca içeriye beleş girebiliomuyuz davetiyeyle falan eğer öle bişey olursa bilet yerine standa para weririz hem çay kahve içicek mekan olr
-
ebter bunu yazdı:
-----------------------------
stand alınca içeriye beleş girebiliomuyuz davetiyeyle falan eğer öle bişey olursa bilet yerine standa para weririz hem çay kahve içicek mekan olr
tebrik ediyorum... farkli ve mantikli bir bakis acisi. (halk arasinda "al bide burdan yak" derler...) -
Stand işine girip Tahribatın underground illegal havasını Legal hava sokmak bence bizim için pek iyi olmaz :)
Thişört olayı bana göre daha manyak reklam olmuş oluyor. Oraya 100 kişi aynı anda girince hepsindede aynı Thişört olunca emin olun herkesin daha çok ilgisini çekiyor.
-
lemar bunu yazdı:
ebter bunu yazdı:
tebrik ediyorum... farkli ve mantikli bir bakis acisi. (halk arasinda "al bide burdan yak" derler...)
-----------------------------eyw hocam mor inek olmak lazım milletin tanıtım amaçlı açtığı stantta çay kahve içersek daha çok ilgi çeker die düşünüorum :D
-
aslında bu iş sadece standla olmaz
100 kişi hangi standa sıgacak ?
en cok parayı biz vermek zorunda kalacaz...
+ broşür falan da gerekir bu iş için masraf cok olur
ama siz isteyin rene izin versin bütün standlardan bişi calıyım :D