[Cebit 2009]-Cebit
-
Sen şimdi neden taksim sever olarak bunu sölüyorsun :| Artı ben kendim için değil konuyu Taksim oalrak açtığımız İçin diyorum.. :W
-
Ben bizim burdan cevizlibağdan oçebüs e binip MR_Dark yafşaıyla beraber gidicez |: sen ne saçmalıosun |:
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
Ben bizim burdan cevizlibağdan oçebüs e binip MR_Dark yafşaıyla beraber gidicez |: sen ne saçmalıosun |:
-----------------------------Türkçe Öğretmeninle Tanışmak istiyorum :|
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sen ne saçmalıosun |: Saçmalıyorsun Derken başkanım? :W:W:W
-
ya beyler suan bilecikteyim zar zor arkadaşınb hesaptan girdim foruma yarın gece evde olucam malum bnende cebit e gelicem biletim yok yardımcı olursanız sevinirim gençler yoğun ders şartlarından dolayı pek giremiyorum sunu yazıp cıktyım bilet arıyoruım beleşe yardım edersdeniz sevinirim.
-
Fuarın bulunduğu semtte yer ayarlamaya çalışıyorum, olmazsa size katılabilirim.
-
Buluşmanın taksimde olması taraftarıyım sonuç ta taksim bir klasik haline geldi :)
Ayrıca son durum nedir nerede toplanılıyor?
-
Beyler ses verin tam nerde buluşuyoruz.Excalibur.Sypionic bi bakıverin yahuuuu.
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Buluşmanın taksimde olması taraftarıyım sonuç ta taksim bir klasik haline geldi :)
Ayrıca son durum nedir nerede toplanılıyor?
-----------------------------Bende aynı düşünüyorum..
@escondaBu gece post atan atar toplu hakde fikirler sunulur ve buluşulcak yer belli olur...Yoksa Herkes Kafasıan göre Gitsin ora buluşuruz
-
Avcılar Metrobüs ten gidecek olanlar kimler beraber gidebiliriz ?
Ayrıca bilet yok ordan buluruz değil mi bi sorun olmaz ??