Cebit 2009 U Fuara Giden Tahribat Ekibinin Cebinden Canlı Olarak Sitede Vermek..
-
3g teknolojisi :)
şimdik arkadaşlar tv ekranını bilgisayara njnasıl yansıtırız fikir yürütün lütfen sonrası kolay
eğer tartışma sonunda böyle birşey mümkün olmazsa artık ekranı geniş biri telegonu koyacak karşısına webcami (mikrafonlu) freedocastdan yayın yapılacak
oda kolay iş
ama net görüntü için şu soruya cevap verin bakem bana 3g ile nasıl görütü pc ekranına gelir
2. si bu 3g modemlerde arama yapılabiliyomu pcden yapılabiliyosa bilgisayarın ekranınada gelir ozamanda 1 programla şi hal ederiz
2 3g li tel ve kampüscelli hatla 10 dksı 1 kontör tbt ekibi gezerken bizde burdan canlı onları izleriz
güzel olmasmı :)
-
webcam gibi kullanıcaksınız olucak biticek :D
-
Hocam tarife 10a 1 olmaz bence :D
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------
turkcell 3g için de aynı tarfileri kullancağını söyledi -
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------yav size adam akıllı birşey söylüyorum benim bulunduğum ilçe 3g yi desteklese hiç konuyu bile açmam
size güzel birşey sunuyorum ulen trde internet sitelerinde uygulanmayan şeyi ilk biz uygulayalım diyom siz bana 10-1 kontör diyon alırım kontörü ben tövbe
bi yukarındakide webcam kullanacağım demiş ne alaka? Allahım ya
-
konpicyus bunu yazdı:
Mr_Dark bunu yazdı:
turkcell 3g için de aynı tarfileri kullancağını söyledi
-----------------------------öyle zaten zonguldakta vodafonede kullandım turkcelle bakma sen süper zekalara
-
güzel fikir alper :D
cebitten broadcast yaparız :F
-
Nokıanın bazı telefonlarda s video cıkısı var ama vıdeo call da goruntuyu verıyor sesı vermıyor bıldıgım kadarıyla..
-
süper bişi kesilikle uygulamamız gereken bi proje :D hep destek tam destek :D
-
The_FCN bunu yazdı:
süper bişi kesilikle uygulamamız gereken bi proje :D hep destek tam destek :D
-----------------------------hoca wifi var dedin cebitte varsa laptop camındanda yayın yapılabilir hem daha net olur ama çıkışı nekadar ordaki wifi hattına alternatifde yapabiliriz 3g yi yada
2 kanal açarız 3gli ve wifi olarak 2 farklı kamera
yapılabilir proje zorluğuda yok yani :)=
-
alper bak şöyle bi yazı buldum
http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=88974
cep telefonu üzerinden direkt olarak yayın yapılabiliyormuş zaten..
bence bunu araştırmak lazım..
edit: bak bu da desteklediği tlefonlar
http://qik.com/info/supported_phones