Cebit Paralı Oluyor
-
hocam kaç senedir zaten hep paralıydı, ancak davetiye ile bedava girilebiliyordu. davetiyeyi de chip, pcnet gibi dergiler, ya da r10 üzerinden dağıtanlar oluyodu.
-
arkadaşlar ben en son olan cebit'e gittim. Teknoloji adına hiç bir şey göremedim. Bütün salonlara girdim. Ne bir robotik yazılım ne bir network projesi hiç bir şey yoktu. Eminönünde filan dükkanlarda satılan çakma kalitesiz çin malı kulaklıklar tabletler vs vardı. Benim hayalimde ki cebit dünya teknolojisinin olacağı yönündeydi ama bildiğin hayal kırıklığı. Teknosa içi daha güzel yani o derece
-
Gecen sene gercekten kotuydu fuar. Ancak biz tahribat olarak eglenmeyi bildik.
Canli radyo programina katildik, kareoke yaptik =)
Umarim bu sene teknoloji adina guzel bir seyler goruruz.
Yurtdisinda olmazsam gelecegim.
-
cebit tüyap'dayken çok iyidi. gerçekten firmalar şunu yaptık diyorlardı. üstüne hediye ürünler çok fazlaydı. en basitinden tüyapda iken aldığım flash belleklerin sayısı 10'dan fazladır. ne zaman yenibosnaya gelip ücretsiz oldu boku çıktı diyebilirim. mesela bu sene 4 günmüş fuar süresi önceden bir haftadan fazla süresi oluyordu.
bir arkadaş kaç senedir ücretliydi demiş. cebit tüyab'da iken ücretliydi. yenibosnaya geldikten sonra ücretsiz oldu. yani tüyap'da iken öyle netten davetiye falan almak yoktu. anca firmaların hediyesi olursa . davetiye yoksa gidip giriş gişelerinden bilet alıp giriyordun.
şuan konuyu açan arkadaş da ücretli oluyor demiş ama davetiyeleri netten yollayacaklar galiba içerikte fuar günleri davetiyesiz giriş yapmak istersen 50 tl ödeneceği yazıyor. yani geçen sene oradaki kayıt cihazları kaldırılmış olduğu ve sadece ücretli kayıt olunacağı anlışılıyor. burada tamamen ücretli olduğundan bahsetmek saçma olur.
-
Ben kurumsal mail ile aldım şimdi , gelirmiyim bilemem, ama alalım dedik yani, bu sefer kartta salon no falan yazmıyo ama ..
-
Geçen sene telefon kılıfını kazık fiyatlara sokanlardan başka stand yoktu.
mkyb tarafından 13/Ağu/14 13:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Konu up olsun.Gitmiyor muyuz bu sene ?
-
Mustafa bunu yazdı
Konu up olsun.Gitmiyor muyuz bu sene ?
gidilmeyecekmiş underzero açıklama yapacak demişti sysponic
-
Mustafa bunu yazdı
Geçen sene telefon kılıfını kazık fiyatlara sokanlardan başka stand yoktu.
enesin karılara yazdığı stand dimi :D
-
bu sene geleneksel cebit bulusmalarını sona erdiriyoruz arkadaslar,
gerekli aciklamayi "bi ara" yapacagiz :)