folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cebite Davetiye

Cebite Davetiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

benım kuzenım cafeci ve bende onun yanında calısyorum suan..gecenlerde onuda tbt ye uye yapmıstım..az once ona cebıt bulusmasından bahsederken o da bana davetıye gelıd bunun ıcın dedi..:D:D

Sayın uyemiz

odamızın 35 grup meslek komıtesı uelerı ıle fırmanızında da dahıl oldugu(3052) alt grup uyelerın katılacagı ulasım giderlerinin (otobüs) odamız tarafından karsılanacagı. 02-07 Ekim 2007 tarıhlerı arasında istanbul TUYAP Beylikdizi fuar ve kongre merkezınde gerceklestırılecek olan Cebit bilişim Euressia Fuarına,bir ziyaret duzenlenecektır

furara bu grupta buunan uyeerıumızden sahıs olarak kayıtlı olanlar kendılerı tüzel kişiler (ltd. şti veya AŞ) ise ortaklarından yada şirket müğdürlerinden sadece bir kişi katıabılecektır

Söz konusu fuara zıyaret emek amacıyla katılmak ısteyenb uyelerımızın isimlerini en geç 28 eylül 2007 cuma gunu mesai bitimine kadar odamıza bıldırmelerını rıca ederim...

hareket gunu 4 ekım 2007
    saatı 21:00      yer: ATSO bınası onu
    donus gunu:5 ekım 2007 cuma

bende kuzene dedımkı sen gıdecenmı gıtmeyebılrıım dedı..o zamn ben gııdyım dedım..ama senın daha kayıtlarımsogorta projmlerın vs... bunların kaydıo fean lazım..acaba benım gıtme ıhtımalım varmı ?

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    hacı ne diyon ya:S

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

hoca bu davetıye kuzenıme gelmiş..ben onun yerıne gıdeblırmıyım dıe soruyorum? bı bılgıısı olan varmı? ne turlu belgeler gerekyor ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

beleş davetiye çıktı sandım :S

gidersin tahminim.  tam emin olmasamda. ara cebiti :) 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    evt yaw hem beleş gidiş geliş hemde davetıye..yazıyorya orda işte..ama ıste kuzen dıyorkı senın gıdebılmen ıcın bı suru evrak felan lazım sogprta prımlerının yatmıs olması...ve sanayı odasından uye kartı felan fılan olması lazımmış dedı..:S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek
    bu ne ya!..şaka mı bu..başlığa bak içeriğe bak :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    iMPaLa bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu ne ya!..şaka mı bu..başlığa bak içeriğe bak :|
    nıye saka olsun yaw? nesı saka anlayamadım..ayrıca ıcerıgı baslıga uygun gayet..gelen kagıtta yazılanları ıletım..ve kagıt davetıye olarak gelmıs oyle gozukuyor..bende oyle bı durum var ve sıze danısayım dedım...sorun nerde anlayamadım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ben %50 davetiye ayarlıyorum hata ayarlayabilirsem 2tane ayarlayıp tugra müridle birlikte gelicez...babam yarın sorucak bi kaç arkdaşına çünkü geçen sene getirmişti davetiye...ama istanbulda olmadıgım için gidememiştim...inşallah ayarlayabilir :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    ben %50 davetiye ayarlıyorum hata ayarlayabilirsem 2tane ayarlayıp tugra müridle birlikte gelicez...babam yarın sorucak bi kaç arkdaşına çünkü geçen sene getirmişti davetiye...ama istanbulda olmadıgım için gidememiştim...inşallah ayarlayabilir :D
    nasıl oluyor bu ayarlama felkan bı acıklarmısın...yada bızımde ayarlama ımkanımız...veya baskasının ayarlaması mumkunmu ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Kehanet bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:
    nasıl oluyor bu ayarlama felkan bı acıklarmısın...yada bızımde ayarlama ımkanımız...veya baskasının ayarlaması mumkunmu ?
    pvc ustası babam...üretici firma pimapen...üretici firmanın yeni çıkardıgı aletler makine'ler falan tanıtılıyor...babamlar tüketici firma...üretici firma babamlara davetiye gönderiyor-geçen sene gönderdiler-işte gidin bakın size gelen dogramalar nasıl yapılıyor...falan fişman:D öle gönderiyolar...benim ayarlama imkanım bu şekilde:Dama zahmetli iş form falan dolduruyosun BİLDİĞİM KADARIYLA :D
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek
    hımm ama kuzene gelen kagıtta bıde soyle bısey yazıyordu her fırmadan bır mudur veya yetkılı gelebılır dıye...davetıye ıle...?

Toplam Hit: 1815 Toplam Mesaj: 16