Cehennem.Com
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------murdery bunu yazdı:
-----------------------------cumhur onat denen adam bu mudur
http://www.hocam.com/uye/25571/cumhur_onat/
-----------------------------evet sitenin sahibi o da bu nasıl bir konu hortlatmadır masallah.
-----------------------------1-eğer sitenin sahibiyse baya bi zenginleşmiştir :D
2-ya bi ara bi konu vardı.harika tasarımlı siteler diye..orda tasarımı güzel olan siteleri listeliyoduk..hatta apple ın sitesini felan beğenenler vardı...VBDREAM ya da ZUMSUK açtı diye hatırladım..gezinirken cumhur onat takıldı gözüme işte öyle ..can sıkıntısı :D
-
şu sıralar evlenicek birini arıyor :) 30+ yaş üstü
-
ateşi yanmadıgına göre cehennemde günahkar kalmamış Eski yazıları okurken faqk ettim cigi açık olmasi lazım cigicigi.co çakması degilse
-
forum değilmiydi o ya wp blogu bu
-
Bir ara legal forum kurdular ama tutmadı..
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------winds of change
vardi cigicigidemiydi :S
cehennem in dokuman arsivi o zamanlar icin bulunmaz nimetti
-----------------------------hocam winds of change benim msnde eğer ulaşmak istersen:)
-
murdery bunu yazdı:
-----------------------------forum değilmiydi o ya wp blogu bu
-----------------------------
cehennem.org blogtu. Guzel warez paylasimlar vardi. .com un hic blog oldugunu hatirlamiyorum. :/ -
of of of :) Zaman ne çabuk geçmiş yahu her şey çok hızlı gelişiyor ve değişiyor :|
-
Kadroyu toparlayamadılar olay bundan ibaret. Çok seslilik bir yerde kötü bişey, torun tombalak sahibi olanlar da bir takım şeylere girmek istemeyince külleriyle kaldı öylece.
-
telekom bunu yazdı:
murdery bunu yazdı:
-----------------------------forum değilmiydi o ya wp blogu bu
cehennem.org blogtu. Guzel warez paylasimlar vardi. .com un hic blog oldugunu hatirlamiyorum. :/
-----------------------------.net forum olmuştu bi ara.. smf kurmuşlardı hatta.