Cehennem.Com
-
arkadaslar kaç yıl önce bi cehhenem.com vardı hack sitesi kaç yıldır da acıllmayı bekliyor hala bu siteden haberi bilgisi olan varmı sitede acılacak diye iki sene önce görmüştüm hala acılacak :d
-
Yani ?
-
catlax bunu yazdı:
-----------------------------
Yani ?
-----------------------------valla verdigin cevaba güldüm yanıisi zaten mesajda yazıyor haberi olan varmı demişim degilmi ?
-
Sevgili Cehennemciler; ehuehu girise bak:)
Orasi acilana kadar şurayla idare et,vakit gecir :p http://www.cehennem.org/ Alakasiz ama hani cehennem ismi geciyor ya,belki tatmin olursun :p
-
konu başlığına bak, "cehennem.com" eeee ne olmuş??? insan başlıkta belirtir ne sorduğunu .
-
sanzumani dagitti toparlanamadı
-
dünde benim aklımdan geçiyordu noldu o siteye diye seneler evel ilk oraya kayıt olmuştum.. sonra buraya..
-
geçenlerde de benim aklıma geldi.açmazlar büyük ihtimal..
-
internette ilk takıldığım siteydi. üff epey oldu be. 99-00'den hesaplarsak 7-8 sene oldu işte. dökümanları kopyalar diskete alır evde okurdum. da sonra işte liderleri uğraşamadı felan dediler. ama türk internetinin en emektar sitelerindendi kanımca.
-
fake mailin ne olduunu ilk ordan öğrenmiştim hehe ne günlerdi be
-
cehennem.com ile az bi bilgi vereyim size.
site 7 arkadaş tarafından kuruldu.
şu an;
3 ü evlendi pc yi bile görecek halleri yok
1 i kayıp (belki usa kaçırmıştır.)
2 si İzmirde kendi çaplarında çalışıyorlar(biri pc store de tezgahtar:)))) ) diğerini görmedim!!!
durum bundan ibaret arkadaşlar..........
ha esas mesele toparlanıp voltran oluşturulamıyor.Çünkü kayıop olan şahıştaymış tüm yedekler
geçen bi konuşma geçti aralarında ama olacak gibi değil. toparlanamıyorlar.