Çeken Elbise Sorunsalı
-
@CaniSokucu : Bi onu da deneyeceğim artık :( Şuan elbisem kalmadı Tester bi elbise alıp deneyeyim:/
@TaRuZ : Hocam niye çekiyor değil :/ Belki birşeyleri yanlış yapıyordumdur diye bilen varsa söylesin bizi de kurtarsın dertten diye :D Belki daha önce böyle birşey yaşayan vardır :D
-
konuya bak çay demle, elinle yıka çekiyorsa.
-
hocam kurutmadandır büyük ihtimal. ben çamaşırhanede çalışırken o hulk gibi müdürün gömlegini kurutmada unutup 2 kere calıstırmıstım
çocuk gömleği gibi çıkmıştı. -
@PEAK o zaman Kurutamya atmıyım birdaha :/
@Ozgunlu bari sen yapma abi ya :D
-
hiç öğrencilik yapmamış gibisiniz. ⊙_⊙ belki adamın ilk evden uzakta kalmışlığıdır bu. @Ozgunlu, @Taruz hocam şaşırdım.
ama başlık, Ardıç engin`den kalma gibi duruyor. :D manyak la bu, ardıç engin. birde böyle vatanda yazan pos bıyıklı, aydının efelerinden biri vardı. :D
-
MhmdAlmz bunu yazdı
@PEAK o zaman Kurutamya atmıyım birdaha :/
@Ozgunlu bari sen yapma abi ya :D
hocam kurutma manual mi yoksa oto mu ayarlıyor ? gerçegi 2 türlüde fazla ısıtmaması sıcakta kalmaması lazım
-
HarmOniYaFil bunu yazdıhiç öğrencilik yapmamış gibisiniz. ⊙_⊙ belki adamın ilk evden uzakta kalmışlığıdır bu. @Ozgunlu, @Taruz hocam şaşırdım.
ama başlık, Ardıç engin`den kalma gibi duruyor. :D manyak la bu, ardıç engin. birde böyle vatanda yazan pos bıyıklı, aydının efelerinden biri vardı. :D
Soruyu değil sorulan yeri garipsedim. Bu sorular genelde anneye sorulur da forumu bu kadar benimsemesine şaşırdım aslında:) Ben elbiselerimi hep elde yikadim. Yurdun makinası babamla yaşıt olduğu için beyazlar sasarmis çıkıyordu. Ayrıca çok değişken var burada ve ne olduğunu bulmak zor. Elde yika, sorun makinada mi bir gor diye tavsiyede bulunabilirim sadece. Ha bir de marka ürünler saydin ama orijinal mi ona da bakmak lazım.
-
ha hocam birde malum kumaş işi yapıyorum kadınlardan duydugum yıkamadan önce tuzlu suda bekletmeliymiş 1 gece birde öyle dene markalar eskisi gibi kaliteli kumaş kullanmıyor standartında 30 derece önerilir bazı kumaşlarda yüzde 5 - 7 cekme olur her yıkamada degil tabi genel olarak
-
@RmK dediğiniz gibi hocam kurutma da sorun var galiba dün makinaya tester attım normal çıktı
@TaRuZ vallaha markafoni den aldım bilmiyorum :/
@peak otomatik
-
Kurutma makinasi yuzunden cekiyor test edildi onaylandi.