folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çeken Elbise Sorunsalı

Çeken Elbise Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@CaniSokucu : Bi onu da deneyeceğim artık :( Şuan elbisem kalmadı Tester bi elbise alıp deneyeyim:/

@TaRuZ : Hocam niye çekiyor değil :/ Belki birşeyleri yanlış yapıyordumdur diye bilen varsa söylesin bizi de kurtarsın dertten diye :D Belki daha önce böyle birşey yaşayan vardır :D 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konuya bak çay demle, elinle yıka çekiyorsa.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

hocam kurutmadandır büyük ihtimal. ben çamaşırhanede çalışırken o hulk gibi müdürün gömlegini kurutmada unutup 2 kere calıstırmıstım 
    çocuk gömleği gibi çıkmıştı.

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@PEAK o zaman Kurutamya atmıyım birdaha :/

@Ozgunlu bari sen yapma abi ya :D

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    hiç öğrencilik yapmamış gibisiniz. ⊙_⊙ belki adamın ilk evden uzakta kalmışlığıdır bu. @Ozgunlu, @Taruz hocam şaşırdım.

ama başlık, Ardıç engin`den kalma gibi duruyor. :D manyak la bu, ardıç engin. birde böyle vatanda yazan pos bıyıklı, aydının efelerinden biri vardı. :D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

@PEAK o zaman Kurutamya atmıyım birdaha :/

@Ozgunlu bari sen yapma abi ya :D

hocam kurutma manual mi yoksa oto mu ayarlıyor ? gerçegi 2 türlüde fazla ısıtmaması sıcakta kalmaması lazım 

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek
    HarmOniYaFil bunu yazdı
    hiç öğrencilik yapmamış gibisiniz. ⊙_⊙ belki adamın ilk evden uzakta kalmışlığıdır bu. @Ozgunlu, @Taruz hocam şaşırdım.

ama başlık, Ardıç engin`den kalma gibi duruyor. :D manyak la bu, ardıç engin. birde böyle vatanda yazan pos bıyıklı, aydının efelerinden biri vardı. :D

Soruyu değil sorulan yeri garipsedim. Bu sorular genelde anneye sorulur da forumu bu kadar benimsemesine şaşırdım aslında:) Ben elbiselerimi hep elde yikadim. Yurdun makinası babamla yaşıt olduğu için beyazlar sasarmis çıkıyordu. Ayrıca çok değişken var burada ve ne olduğunu bulmak zor. Elde yika, sorun makinada mi bir gor diye tavsiyede bulunabilirim sadece. Ha bir de marka ürünler saydin ama orijinal mi ona da bakmak lazım.

Errare Humanum Est
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

ha hocam birde malum kumaş işi yapıyorum kadınlardan duydugum yıkamadan önce tuzlu suda bekletmeliymiş 1 gece birde öyle dene markalar eskisi gibi kaliteli kumaş kullanmıyor standartında 30 derece önerilir bazı kumaşlarda yüzde 5 - 7 cekme olur  her yıkamada degil tabi genel olarak

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@RmK dediğiniz gibi hocam kurutma da sorun var galiba dün makinaya tester attım normal çıktı 

@TaRuZ vallaha markafoni den aldım bilmiyorum :/

@peak otomatik 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Kurutma makinasi yuzunden cekiyor test edildi onaylandi.

delimiyim ben?
Toplam Hit: 1960 Toplam Mesaj: 21
elbiseçekme