Çektiğim Birkaç Amatör Fotoğraf
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------
niye cevap vermiyorsun
-----------------------------sakin ol şampiyon sana kim ne dedi...konuyu açan kimse ona sormuş sen neden atladın ..ya da neden doğru okumadın adamın yazdığını...
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------niye cevap vermiyorsun
-----------------------------korkmuş, o yüzden olmasın. bişey demediği halde neredeyse ekrandan çıkıp döveceksin adamı :D
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
niye cevap vermiyorsun
-----------------------------kimse adamın yaptığı espriyi anlamamış. Kopardın itfaiyeci eyvallah :D
-
Ephesus bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
niye cevap vermiyorsun
-----------------------------kimse adamın yaptığı espriyi anlamamış. Kopardın itfaiyeci eyvallah :D
ben anlamıştım hatta gülmüştümde ama anlamayan birinin çıkıcağını sanmıyodum bi kaç kişi çıktı :D -
hacı sen naaptın yaaa :|
-
Ephesus bunu yazdı:
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
-----------------------------niye cevap vermiyorsun
Hacı, o sayfada adminim :D Anlamak istemsemde elimde değil yani drank düşüyor jeton :D -
ahaha lan ne adamsınız :D
-
Allura bunu yazdı:
harbi amatörce, ama yeteneğin var birinin yön vermesi gerek sana
sondan bir önceki siyah beyaz resim ikeadaki tablolara benzemiş ama olmamış neden soldaki binaın ucu çıkmış ama yamuk eğik çıkmış sağa dogru tam oturmamış kameraya
çalısırsan çok güzel resimler çıkar
1. resimde
abi o sandalye ne ya skdflş yemek masası sandalyesi çok fena kötü o kaldır onu
-----------------------------Bence gayet iyi bi tercih başlangıç için hatta bence başlangıç serisi makina yoktur merak seviyesi vardır eğer hobiyse hobilik, meslekse mesleklik makina alınır.
Arkadaşa katılmıyorum fotograflarında eksıklıkler var elbet yenı oldugun ıcın ama gayet basarılılar da ılk etapta aşırı kontrast ve hdr den kaçın derim(suyu çıkabiliyo sonradan) öncelıkle ışık ayarları(levels) üzerine düşmelisin net ve parlak yani keskin fotolar için.
İlk fotograf bence çok iyi sandalyeye takılmazsak iyi duruyo siyah beyaz fotoların uzerine git bence. hatta tavsıyem PS de siyah ve beyaz doygunluklarını iyi yedir birbirine istediğinden fazlasını elde edersin :)
1. foto bence çok iyi
2. foto da öyle
3. foto da kadraj eğik ,biraz da sıradan sanki
4. foto yeşillik pek bi kaçırmış tadını
5. foto da yukardan çektiğin çok belli oluyo biraz daha geniş açıyla çekilse iyi olabilirmiş sanki
iyi çekimler..
-
erick bunu yazdı:
Allura bunu yazdı:
harbi amatörce, ama yeteneğin var birinin yön vermesi gerek sana
sondan bir önceki siyah beyaz resim ikeadaki tablolara benzemiş ama olmamış neden soldaki binaın ucu çıkmış ama yamuk eğik çıkmış sağa dogru tam oturmamış kameraya
çalısırsan çok güzel resimler çıkar
1. resimde
abi o sandalye ne ya skdflş yemek masası sandalyesi çok fena kötü o kaldır onu
-----------------------------Bence gayet iyi bi tercih başlangıç için hatta bence başlangıç serisi makina yoktur merak seviyesi vardır eğer hobiyse hobilik, meslekse mesleklik makina alınır.
Arkadaşa katılmıyorum fotograflarında eksıklıkler var elbet yenı oldugun ıcın ama gayet basarılılar da ılk etapta aşırı kontrast ve hdr den kaçın derim(suyu çıkabiliyo sonradan) öncelıkle ışık ayarları(levels) üzerine düşmelisin net ve parlak yani keskin fotolar için.
İlk fotograf bence çok iyi sandalyeye takılmazsak iyi duruyo siyah beyaz fotoların uzerine git bence. hatta tavsıyem PS de siyah ve beyaz doygunluklarını iyi yedir birbirine istediğinden fazlasını elde edersin :)
1. foto bence çok iyi
2. foto da öyle
3. foto da kadraj eğik ,biraz da sıradan sanki
4. foto yeşillik pek bi kaçırmış tadını
5. foto da yukardan çektiğin çok belli oluyo biraz daha geniş açıyla çekilse iyi olabilirmiş sanki
iyi çekimler..
-----------------------------teşekkürler hocam güzel eleştirin için. yeşili biraz fazla kaçırdığımın farkındayım o fotoda ps uyguladım renklere biraz. orjinali daha güzeldi sonradan farkettim bunu :) 5. yorumuna katılıyorum o an geniş açı bir lensi nasıl istediğimi tahmin edemezsin ama elimde 55mm vardı ve mecburen onunla çekmek zorunda kaldım.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
teşekkürler hocam güzel eleştirin için. yeşili biraz fazla kaçırdığımın farkındayım o fotoda ps uyguladım renklere biraz. orjinali daha güzeldi sonradan farkettim bunu :) 5. yorumuna katılıyorum o an geniş açı bir lensi nasıl istediğimi tahmin edemezsin ama elimde 55mm vardı ve mecburen onunla çekmek zorunda kaldım.
-----------------------------Rica ederim ne demek :) panaroma yapaydın keşke 55mm de olsa :p nyc nin o manzarasına geniş açısısz cıkma cok kotudur bilirim :D