folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Cem Uzan AKP"Yi Uzaydan Vuracak

Cem Uzan AKP"Yi Uzaydan Vuracak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    ha sunu unuttum mazot 1 YTL

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek

ByALeX bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu Adamın Partisi İktidara GeLse, üLke eLden Gider
    -----------------------------

böyle diyosun ama şunu unutmamak lazım ki italyayı italya yapanda italyanın en büyük mafyasıydı..

ve bugune kadar bütün partiler denenni hiç kimse biişi yapamadı ama bu adam yapıcam diyo..bende ilk başta gülüyodum ama dedimki buna veriyim nolucakki dedim mhp,anap,dypiakp nabtıki .. bence bikere şans verilmeli diye düşünüyorum.En azından okumuş eğitimli modern bi adam.ve iyi şeyler yapacağınında düşünüyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek

şimdi uzan ne yapar bi düşünelim önce kendisin temize çıkartır dogal olarak sonra kendi mal varlıklarını tekrar geri alır ve alınca zaten paranın a.koyar sonrada bu işsliz 350ytl dior ya bunu 500 bile yapar nede olsa koskoca santral war adam ne dior izin werin 5-10 tane daha santral dikiyim adam yatırım yapyıor şimdi değil ama 15-20 yı sonra adam aprayı vuracak zaten... iş istihdamını artıracak ve kendi parasıyla bize  verdiği  sözleri yapacagına inanaıyorum ha oyum ona mı onu sandıkb aşında düşünücez :D

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek
    valla hiç düşünmüyodum gençpartiye oy verrim diye ama oyum ondan yana bu seçimde..işallah ondanda bişiler olur ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagdas
    cagdas's avatar
    Erkek
    özal da insanları refaha çıkarmış bol keseden icraatlar yapmış sorada ülke borca battı kriz develüasyon birsürü hikaye koca devlete ver ayarı yansın yapamazsın...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

ülke elden giden dienler ülkeyi sömürür dienler ? cevabım size bu cem uzan fabrikalar yaptırmadımı ? ne oldu devlet kapattırdı o kadar kişi işsiz kaldı

bu adam başbakan olsun dha çok fabrika açar ve işçi alır ! işsizlik azalır ! benden sölemesi !

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek
    bu adam ülkenin başına geldiğinde baya bi yüklü para kazanır.

işte öyle
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahin
    Sahin's avatar
    Erkek

kesinlikle katılılıyorum.ekonomik açıdan çok  düzelir türkiye..adamda fena bi zeka var bikere..

ekonomik açıdan düzeldiği an yavaş yavaş her açıdanda düzelir ..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    ilk oturduğu gün köprüleri satar 2. gün ankarayı falan diye gider bu böle :) bi de başlığı okuyunca dedim noluyo cem uzan uzaya çıkmış ordan füze mi atcak :D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bsw
    Bsw's avatar
    Erkek
    dağ başını duman almış jeneriğiyle giriyorlar reklama sanırsın dizi mizi bişeyler başlayacak.. yapamazlarsa ben yaparım diyür.. dsp reklamı vardı geçende tayyibi balon yapmışlar filan.. seçime 1 ay kala iyice şey olur ortalık bayram yeri gibi besteler şarkılar hiperstar ajdar bile beste yapar belki partiler için.. ben şimdiden tahrik oldum açıkcası sandığın arkasına geçip hepsine vereceğim abi (oyumu) boş atmaktansa doluya atıp rahat rahat yemin etme olayı var.. /* birinci adam: -sen kime verdin -uzan'a -harbi mi..? -valla abi.. // ikinci adam: -sen kime verdin -tayyib'e -harbi mi..? -yeminle verdim abi.. */

Keser döner sap döner dün yedim tavuk döner..
Toplam Hit: 5989 Toplam Mesaj: 50