Cem Uzan Başarılar Diliyor Öss İçin...
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------Ne kadar siyasetten anliyorsunuz, ne kadar icindesiniz de BU SAHIS diyorsunuz gencler ? Neyine guveniyorsunuz bu adamin?, hangi hayirli isini gordunuz memleket adina ?
Bu kisinin soy agacina bakin bir, Turkiye'yi satmasin sonra. ('Oy kullanma hakki' yasinin degismesi lazim, eskiden insanlar daha cabuk olgunlasir, bilinclenirdi, simdi bakiyorumda arkadan gelenler 2 geri 1 ileri.)
-----------------------------Ezbere konuşmanın bir faydası olacağını zannetmem...
Cem Uzan la herkes taşşak geçiyor ama birde şu var bu adamın 60 BİN kişiye işverdiğini unutmamak lazım.Bu adam ülkeyi sattı ? Neyi sattı ? Gidip amerikayı tokatladı TÜRKİYE'ye yatırım yaptı bumu kötü.Diğerleri gibi türkiyeyi tokatlıyıp abd ye gitmedi.Medya bu adamı bitirmeye çalışıyor ama bitiremiyor.Evet cem uzanda ahım şahım değil ama AKP-CHP-MHP-DP diğer adamlara oy vereceğime bu adam daha cazip geliyor bana.
-
Satıp satmayacağı kişisel görüşün.Türkiye'yi satmak o kadar kolay değil.Satsa şimdiye kadar tayyip satardı.Bu adamın geçmişini araştırın asıl.
-
ezbere konusan sensin, UZAN ailesinin soy agacina bak sonra gormek istedigin konuma yakisiyor mu tekrar dusun.
bu arada sadece AMERIKAYI dolandirdi demissin, İmar Bankasi nasil bosaldi hoca ?
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------ezbere konusan sensin, UZAN ailesinin soy agacina bak sonra gormek istedigin konuma yakisiyor mu tekrar dusun.
bu arada sadece AMERIKAYI dolandirdi demissin, İmar Bankasi nasil bosaldi hoca ?
-----------------------------http://www.gencturkgucu.org/?p=177 burda yapılmış bir izahat benim ezbere konuşma gibi bir huyum yok TV den izlediklerimle de hiç bir zaman yola çıkmadım.Türkiyedeki diğer partiler ve liderler içinde yine uzan daha iyidir.Birde bu adamın soy ağacı diyorsaunda bu adamın dedesi kurtuluş savaşınbda şehit olmuş diye biliyorum.Neyse polemiğe dönüştürmeyelim.
-
yanlis anlama hic bir parti ile alakadar degilim, lakin babasini satan adamdan hayir gelmez bunu bilirim., sen anladin! anlamadiysan anlatirim.
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------Ne kadar siyasetten anliyorsunuz, ne kadar icindesiniz de BU SAHIS diyorsunuz gencler ? Neyine guveniyorsunuz bu adamin?, hangi hayirli isini gordunuz memleket adina ?
Bu kisinin soy agacina bakin bir, Turkiye'yi satmasin sonra. ('Oy kullanma hakki' yasinin degismesi lazim, eskiden insanlar daha cabuk olgunlasir, bilinclenirdi, simdi bakiyorumda arkadan gelenler 2 geri 1 ileri.)
-----------------------------baraj yaptı insanlara ekmek verdi.
telsimi kurdu insanlara ekmek verdi.altyapısını kullandırdı.
bi dünya işletmesi vardır insanlara ekmek yedirdiği.
n'oldu da mallarına el kondu?seçimlerde tayip in karşısına çıktı gerçekten iyi oylar aldı.
adam zamanında demedi mi nakit para ödeyeyim borçlarımı diye? dedi.
ne yaptılar?
mallarına el koydular?
adamın türkiyeye zarardan çok yararı oldu.
devlete zararı oldu o ayrı (tmsfnin salaklığıdır o da)
adam her ay bankasından çatır çatır faiz öderken millet o parayı yerken iyi.banka batınca kötü : )
aferim
-
Lan bu jhem uzan tr de ilk ösel televizyonla radyoyu kurdu. iiiidir iidir Jhem iyidir =)
-
Piyasadaki partilerin hepsi denendi kullanıldı. Zamanında ne poh yediler? Ülkeye ne katkıları oldu??? Sikerim ya 4 senede GP yi test ederiz. En azından GP ye daha şans vermedik. Diğerlerine senelerdir verdikte ne oldu! Zaten AKP de ülkeye katkıda bulunana insan sayısı, ülke için çalışan insan sayısı: bir elin parmak sayısı kadar. Bence bide AKP GP CHP gibi bir meclis olmalı ki Sinirimiz bozulduğunda TRT 3 de meclisi izler sinirimiz yerine gelir. Hem GP mecliste olursa. Cem uzan akp nin boklarını açığa çıkarır TAYYİP de Gençparti nin boklarını açığa çıkarır ortalık berraklaşır..
-
adamı kotulemeyın be bundan oncekılerınıde gorduk bi siki dogrultamadılar
-
yaw bu siyasetciler hepsi havuz inanmiyorum hiç birine kım gelirse gelsin oynı olacak millete girenın haddii hesabı yok