folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Cem Uzan Parasını Alır Mı?

Cem Uzan Parasını Alır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

çoçukluğum bu adama oy verme hayali ile geçti 18 e geldiğimizde adam zaten yoktu alsın paralarıda gelsin bi oy verelim :D 

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Cocuklugmun kahramani koca yurekli adam. :))

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Beyler öyle diyorsunuz ama imar bank, cem uzan genç partiyi kurduktan sonra battı hatırlıyorsanız. Zaten ne zaman genç parti kuruldu, uzanın tüm varlıklarına bir sebeple TMSF el koydu.

Uzan MOTOROLA vs. gibi amerikan şirketlerini dolandırdı, AKP uzanın mallarına el koyup motorola gibi firmlara borcunu ödedi.

Geçen bir laf okumuştum,

"Ergenekon ve Balyoz; Gülen Cemaati kanalıyla, Amerika'nın  anti ABD'ci Türk askerine karşı yaptığı bir harekattır." diye

Cem Uzan belki yabancı kaynakları  dolandırmış olabilir ve bu beni ilgilendirmez ama Türkiye'ye her zaman yatırım yapmış birisiydi. Barajlar, Türkiye'de ki ilk özel TV kanalı, Telsim vs.

Uzan zamanında hatırlarsanız kaç kere dedi "paralarımı geri verin imar bank'ta borcum olan kim varsa anında ödeyeyim" diye.

Genç Parti ve seçimler

Seçim Oy Oran Sandalye
    2002 2.284.644  %7,25
    0 / 550
    2007 1.064.871  %3,04  

Aynı şeyleri AKP hangi kurum ve özel firmalara yapmadı ki? Şu an sanırım KOZA holding batıyor. Gerçi onların batması umrumda değil. Basın özgürlüğü diyipte zamanında ergenekon'dan haksız yere atılan insanlara karşı sessiz kalan bir medya ve holding.

DrKill tarafından 02/Eyl/15 13:11 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Uzan'nın Motorola'ya olan borcu tam olarak ödenmemiştir. Geçen sene bir arap bankasında ki hesabına el konuldu.

O paralarıda Türkiye Devleti'ni, şirket ortaklarını yani bulduğu herkese geçirerek yapmıştır.

Cem'in paraları yürüttüğünü öğrendiler, daha fazla zıplama kendi halinde takıl dediler. Umursamadı siyasi olarakta güç istiyorum dedi tepesine bindiler. Olay bu kadar basit.

Sadece bi imza..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

cem uzanı bitirenler belli :)  okadar komunatınıda sahte belgelerle içeri atmadılarmı?

o dönemde mazot 1 tl diye güldükleri adama sonra 10 yıl sonra mazot 1.5 tl olacak demediler mi?

aydın doğanın işine geliyo bi haber birde cemaat yüklendi hop tamamdır

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

sevdiğim Türkiye' de siyasette görmek istediğim şahsiyettir kendisi. Dolandırıcı, hırsız gibi yaftalar yapıştırılmıştır ancak olayın aslı şu şekildedir (eskiden ailece görÜştüğümüz isimlerden biriydi ve aynı zamanda şu an hala Türkiye' de Çin menşeili bir firmada çalışan özel şöförünüde çok iyi tanırım ) bu adam için İmar Bankasında hesabı olanlar hariç ki o konuya en son değineceğim bir işçisini göstersenize benim maaşım yatmadı diyen bulamazsınız her zaman maaşından fazlasını vermiş biridir ayrıca aslen Pamukova' lıdır ki ramazan aylarında tırlar dolusu gıda yardımı, bayramlarda tüm Pamukova halkı ile beyramlaşma ve ciddi miktarlarda para yardımı yapmıştır. İmar Bankası içinde adam devlet paramı versin herkesin alacağını ödeyeyim dedi ancak devlet ne parayı verdi nede imar bankası alacaklılarına para ödedi para hazineye oradan da sınırsız örtülü ödenek ile başbakana cumhurbaşkanına gitti. 

Barajı geçmeyi kıl payı ile kaçırmış bir Cem Uzan AKP için büyük bir siyasi tehditti ki çünlü bir daha ki seçime daha iyi hazırlanıp çok daha ses getirecek şekilde girecekti bu yüzden ivedilikle güç kaybettirilmeli hatta mümkünse hiç edilmeliydi. Doğan grubu, Çukurova grubunun da rakibiydi, laikti haliyle cemaat içinde bir düşmandı hepsi menfaat birlikteliği yapıp hem basın kanalından, hem devlet kanalından hemde özel sektör kanalından önce itibarsızlaştırıp ardından katli vacip diyerek Uzan ismini katlettiler.

Cem Uzan bence Türkiye siyasetinde boıy gösterip eğer bir hükumet içerisinde yer alsaydı Türkiye statü atlardı bu adam Amerika' nın en büyük firmalarını tokatlamış, ülkesine yatırımın en kralını yapmış milliyetçi adamdı başımızda olsaydı dünyayı tokatlar ülkemize akıtırdı en azından ABD-IRAK savaşı sürecinde Musul-Kerkük sorununu Atatürk' ün bıraktığı yerden devam eder sınırlarımız içerisine katardı.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

euro = 3.3

25 milyar euro = 82 500 000 000 TL

şimdi ben bu parayı kafamda hayal edemedim dersen

sahibinden.com'da istanbulun en güzel yerinde ultra lux villa = 8 300 000 TL

o villadan kaç tane alırsın:  yaklaşık 1000 adet

pardon 10 000 adet

YekteranBaymedir tarafından 02/Eyl/15 15:52 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

euro = 3.3

pardon 10 000 adet

Daft ın matematik error verdi :)

Amerika oyunları bunlar.. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

matematiğim erör vermedi bi sıfır eksik attık

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Daft bunu yazdı

euro = 3.3

pardon 10 000 adet

aylık kira geliri ne yapıyor ki acaba? 8.3milyonluk bir villanın kirası kaç para oluyo tahmini:D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 11219 Toplam Mesaj: 62
cem uzan tazminat kepez çaeş