Cem Yılmaz 2013
-
Arkadaşlar bildiğiniz gibi cem yılmazın yeni gösterisi sinemalarda fakat ne yazıkki türkiyede olmadığım için izleyemiyorum.
Satın alıp bilgisayarımda izleme gibi bi seçemeğim varmı ? Bilen varmı ?
http://www.youtube.com/watch?v=9CoSYzjSMgY
-
yakında internete düşer zaten hacı merak etme o kadar kasmaya gerek yok..
-
CEO bunu yazdı
yakında internete düşer zaten hacı merak etme o kadar kasmaya gerek yok..
Hocam illegal'den bahsetmiyorum. 1 hafta içinde heryer divx dolcak zaten. Legal olarak izleme seçeneği varmı ?
-
legal olsun tabi abi, ben de sinemaya gidicem, para kazansın cem amcam bi o hakediyo zaten :)
-
bu adama para vermicez de kime vericez
-
manhyak bunu yazdı
Hocam illegal'den bahsetmiyorum. 1 hafta içinde heryer divx dolcak zaten. Legal olarak izleme seçeneği varmı ?
Hoca o zaman kusura bakmada beş yaşındaki bütün bebeler bile izledikten sonra ancak evinde izleme imkanın olur.
Sinemalardan kalkacaktaaa dvd'si çıkacaktaa ölme eşşeğim ölme.
Yurt dışında değilim demişsin, yurt dışından bu film için Türkiye'ye gelip izlemek, bunu şu anda evinden izlemekten çok daha ucuza gelir gibime geliyo. :)
-
CEO bunu yazdımanhyak bunu yazdı
Hoca o zaman kusura bakmada beş yaşındaki bütün bebeler bile izledikten sonra ancak evinde izleme imkanın olur.
Sinemalardan kalkacaktaaa dvd'si çıkacaktaa ölme eşşeğim ölme.
Yurt dışında değilim demişsin, yurt dışından bu film için Türkiye'ye gelip izlemek, bunu şu anda evinden izlemekten çok daha ucuza gelir gibime geliyo. :)
Yurt dışında değlim demedim, türkiyede değilim dedim. Ayrıca bazı yeni çıkan filimleri steam olarak izleme seçeneği sunulduğunu gayet iyi hatırlıyorum. Gidiş dönüş biledi 300 euro steam olarak online izlemek max 20 tl. Mantıklı ol biraz .Bu film için türkiyeye geleceğim fikrine nerden kapıldın ? onuda anlamadım.
-
bu adam için gidilir arkadaş.
-
bu aq'mun adamını bir türlü sevemiyorum...
-
bu cumartesi gidek bakak neler yapmış cem amcamız
-
sevin sevmeyin bilemem ama adam harbi nasil para kazanlcgni biliyor stanupu film yapti adam gişe hasilatini aq du resmen :D