Cemaat Evleri?(Nurcular)
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
Hayatım boyunca islâmı teğet yaşarım ben böyle müslümanım diyorsan gitme .Müslümanlığı anne baba yanında geçirenler için bu tip mekanlar daha katı kurallı gelir ve kafalarındaki cici müslümanlık kabına uymaz.Bu yüzden beyin yıkıyolar, Atatürk düşmanı yapıyorlar derler.Evet gidersen gerçek müslümanlığı yaşarsın ve büyük ihtimalle Atatürk düşmanı olarak safları doldurursun, eğer doldurmamışsan ve hala hem dinciyim hemde Atatürkçüyüm diyorsan o zaman bende sana derim ya hala dini bilmiyorsundur yada Atatürkçülüğü.
Beyin yıkama olayıda, sana gerçek islâmı benimsetmeleridir.Bu insanlarımızın hayallerrindeki toz pembe islâm olmadığı için beyin yıkama sözü olarak dışa vurur.
-----------------------------müslümanlık veya diğer ilahi dinler niye var usta onu anlatsana veya anlasana din allaha iyiye doğruya giden yoldur sen yolun ortasından gidersin ben solundan diğeri sağından bu yoldan sapmadıkça sorun yok illa müslüman dediğin sabah akşam kuran ı kerim mi okuyacak veya sabah akşam ibadet mi edecek badem bıyık mı bırakacak Atatürk e düşman mı olacak...ben sonuna kadar Atatürkçüyüm kalbimde de allah korkusu var harama el uzatmam iftira atmam o cemaatten çıkan nice adam gördüm yalanında üçkağıtcılığında alası onlarda .... haa dersin onlardada bozuk insan çıkabilir hepsini aynı görmemek lazım dersin o zaman en baştaki cemaatçiye bak ülkeyi sata sata bi hale geldiler sakal bırakırlar sünnet diye ağızlarından allah kelimesi düşmez ama üçkağıtçılığın kralı onlarda dinini öğrenmek istiyorsan camiiler var allahın evi dediğimiz camiiler oralardan öğren sen koyunmusun bi grubun ardından gidip onların kendilerine göre uyarladığı şekilde namaz kılasın onların hoca dedikleri ilkokul mezunu kişinin dini kendince yorumlayıp yazdığı kitapları okuyasın
-
Malumunuz bende bu sene sınava girdim ee evlerinde de kaldık yurtlarında da sana şu kadar diyim eğer bir arkadaş grubun varsa ama kafa olursa çok sarar hiç bişeyi sallamazsın o zaman süper geçer birde durumu iyi olan uşaklara çok fazla o yönlerini yansıtmıyorlar ama durumu çok iyi olmayan öğrencilerini özellikle bu şekilde bir sürü şey yapıyorlar video falan izletiyorlar
-
chaigg bunu yazdı:
-----------------------------WooPeRHacK bunu yazdı:
Matchup bunu yazdı:
Oraya gidersen sana çok yardım ederler ve sonra bigün beline bombayı bağlayıp bu kadar emeğimiz geçti derler. Karşılğını beklerler. Ayrıca sık sık zikir yapıp vücutlarına zincirlerle vururlar. Bir kere girdin mi hayatın boyunca peşini bırakmazlar . Bir keresinde ev abisinin gözünün içine baktım diye 50 kırbaç vurdular bana. Peşimi bırakmadılar hala tehdit telefonları alıyorum . Kesinlikle uzak dur. Polis bile kendi adamları bir kere gittin mi işin biter :|.
-----------------------------Sallama lan
-----------------------------oha sen taliban evlerine gittin heralde:D:D
hoca git gör ortamı sana göre değilse, sıkılırsan felan cıkar gidersin evine bu kadar basit yani.
amacın ders calısmak ise ve evde bu kampı tek basına saglayamıyorsan. bu ev ortamlarında cok iyi calısma imkanı saglanır.
namaz kılarsın, akşamları 1 saatlik hoş sohbet modelleri, sigara yasak vs. adam sölemiş işte kamp diye diğerlerinden farkıda dini bir kurum olması.
korkma bögregini çalmazlar, beyin kısmı sana kalmıs :)
-
Konu dönüp dolaşıp islama dolanmasın ağalar...Hem bence nurcuların yaptığı gerçek islamı göstermek değil tamamiyle siyaset. Tüm dünyaya avatar kabilesi gibi network kurdular :) Eğer islamı öğrenmek istiyorsan arkadaşım Aç kuranı oku bak Allah cc. sana ne demiş kuranı okumadan böyle hiç bir oluşumun içine girme derim ....
-
Akıllı adama b sk olmaz. Hipnoz etçek değiller ya abartma sen de.
-
Matchup bunu yazdı:
Oraya gidersen sana çok yardım ederler ve sonra bigün beline bombayı bağlayıp bu kadar emeğimiz geçti derler. Karşılğını beklerler. Ayrıca sık sık zikir yapıp vücutlarına zincirlerle vururlar. Bir kere girdin mi hayatın boyunca peşini bırakmazlar . Bir keresinde ev abisinin gözünün içine baktım diye 50 kırbaç vurdular bana. Peşimi bırakmadılar hala tehdit telefonları alıyorum . Kesinlikle uzak dur. Polis bile kendi adamları bir kere gittin mi işin biter :|.
-----------------------------ZUHAHA BAYILDIM =)=)
-
gitmezseniz gitmezsiniz. gittiğiniz ev ya da kulaktan dolma duyduğunuz ev kötü olabilir ama genele çamur atmayın.
-
c0der bunu yazdı:
lan bırakın gitsin işte çocuk kötü yola düşçeğne girsin nurcuların arasına kuran okur öğrenir sevaba girer
ama istemeye istemeye gidersen zaten dakka durmassın kaçarsın başka yere
yada olmadı yanına al bi gizli kamera gir aralarına fişle hıyarları onları sevmiyosan tabii :D
-----------------------------mantığa bak, nurcuların arasına katılmayan kötü yola mı düşüyor?
-
editeyşın
-
bi edit daha siliniz ve modlar