folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cemaat Evleri?(Nurcular)

Cemaat Evleri?(Nurcular)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:
    -----------------------------

Hayatım boyunca islâmı teğet yaşarım ben böyle müslümanım diyorsan gitme .Müslümanlığı anne baba yanında geçirenler için bu tip mekanlar daha katı kurallı gelir ve kafalarındaki cici müslümanlık kabına uymaz.Bu yüzden beyin yıkıyolar, Atatürk düşmanı yapıyorlar derler.Evet gidersen gerçek müslümanlığı yaşarsın ve büyük ihtimalle Atatürk düşmanı olarak safları doldurursun, eğer doldurmamışsan ve hala hem dinciyim hemde Atatürkçüyüm diyorsan o zaman bende sana derim ya hala dini bilmiyorsundur yada Atatürkçülüğü.

Beyin yıkama olayıda, sana gerçek islâmı benimsetmeleridir.Bu insanlarımızın hayallerrindeki toz pembe islâm olmadığı için beyin yıkama sözü olarak dışa vurur.

müslümanlık veya diğer ilahi dinler niye var usta onu anlatsana veya anlasana din allaha iyiye doğruya giden yoldur sen yolun ortasından gidersin ben solundan diğeri sağından bu yoldan sapmadıkça sorun yok illa müslüman dediğin sabah akşam kuran ı kerim mi okuyacak veya sabah akşam ibadet mi edecek badem bıyık mı bırakacak Atatürk e düşman mı olacak...ben sonuna kadar Atatürkçüyüm kalbimde de allah korkusu var harama el uzatmam iftira atmam o cemaatten çıkan nice adam gördüm yalanında üçkağıtcılığında alası onlarda .... haa dersin onlardada bozuk insan çıkabilir  hepsini aynı görmemek lazım dersin o zaman en baştaki cemaatçiye bak ülkeyi sata sata bi hale geldiler  sakal bırakırlar sünnet diye ağızlarından allah kelimesi düşmez ama üçkağıtçılığın kralı onlarda dinini öğrenmek istiyorsan camiiler var allahın evi dediğimiz camiiler oralardan öğren sen koyunmusun bi grubun ardından gidip onların kendilerine göre uyarladığı şekilde namaz kılasın onların hoca dedikleri ilkokul mezunu kişinin dini kendince yorumlayıp yazdığı kitapları okuyasın

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi296
    Asi296's avatar
    Erkek

Malumunuz bende bu sene sınava girdim ee evlerinde de kaldık yurtlarında da sana şu kadar diyim eğer bir arkadaş grubun varsa ama kafa olursa çok sarar hiç bişeyi sallamazsın o zaman süper geçer birde durumu iyi olan uşaklara çok fazla o yönlerini yansıtmıyorlar ama durumu çok iyi olmayan öğrencilerini özellikle bu şekilde bir sürü şey yapıyorlar video falan izletiyorlar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    chaigg bunu yazdı:

WooPeRHacK bunu yazdı:

Matchup bunu yazdı:

Oraya gidersen  sana çok yardım ederler ve sonra bigün beline bombayı bağlayıp bu kadar emeğimiz geçti derler. Karşılğını beklerler. Ayrıca sık sık zikir yapıp vücutlarına zincirlerle vururlar. Bir kere girdin mi hayatın boyunca peşini bırakmazlar . Bir keresinde ev abisinin gözünün içine baktım diye 50 kırbaç vurdular bana. Peşimi bırakmadılar hala tehdit telefonları alıyorum . Kesinlikle uzak dur. Polis bile kendi adamları bir kere gittin mi işin biter :|.

Sallama lan 

oha sen taliban evlerine gittin heralde:D:D

hoca git gör ortamı sana göre değilse, sıkılırsan felan cıkar gidersin evine bu kadar basit yani.

amacın ders calısmak ise ve evde bu kampı tek basına saglayamıyorsan. bu ev ortamlarında cok iyi calısma imkanı saglanır.

namaz kılarsın, akşamları 1 saatlik hoş sohbet modelleri, sigara yasak vs. adam sölemiş işte kamp diye diğerlerinden farkıda dini bir kurum olması.

korkma bögregini çalmazlar, beyin kısmı sana kalmıs :)

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergerde
    sergerde's avatar
    Erkek

Konu dönüp dolaşıp islama dolanmasın ağalar...Hem bence nurcuların yaptığı gerçek islamı göstermek değil tamamiyle siyaset. Tüm dünyaya avatar kabilesi gibi network kurdular :) Eğer islamı öğrenmek istiyorsan arkadaşım Aç kuranı oku bak Allah cc. sana ne demiş kuranı okumadan böyle hiç bir oluşumun içine girme derim ....

isyanda sergerde....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Akıllı adama b sk olmaz. Hipnoz etçek değiller ya abartma sen de.

We can be more, we can be much more.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sergerde
    sergerde's avatar
    Erkek

Matchup bunu yazdı:

Oraya gidersen  sana çok yardım ederler ve sonra bigün beline bombayı bağlayıp bu kadar emeğimiz geçti derler. Karşılğını beklerler. Ayrıca sık sık zikir yapıp vücutlarına zincirlerle vururlar. Bir kere girdin mi hayatın boyunca peşini bırakmazlar . Bir keresinde ev abisinin gözünün içine baktım diye 50 kırbaç vurdular bana. Peşimi bırakmadılar hala tehdit telefonları alıyorum . Kesinlikle uzak dur. Polis bile kendi adamları bir kere gittin mi işin biter :|.

ZUHAHA BAYILDIM =)=)

isyanda sergerde....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

gitmezseniz gitmezsiniz. gittiğiniz ev ya da kulaktan dolma duyduğunuz ev kötü olabilir ama genele çamur atmayın.

. . .. . ... .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

c0der bunu yazdı:

lan bırakın gitsin işte çocuk kötü yola düşçeğne girsin nurcuların arasına kuran okur öğrenir sevaba girer

ama istemeye istemeye gidersen zaten dakka durmassın kaçarsın başka yere

yada olmadı yanına al bi gizli kamera gir aralarına fişle hıyarları onları sevmiyosan tabii :D

mantığa bak, nurcuların arasına katılmayan kötü yola mı düşüyor?

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tantum
    tantum's avatar
    Erkek

editeyşın

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tantum
    tantum's avatar
    Erkek

bi edit daha siliniz ve modlar

Toplam Hit: 39405 Toplam Mesaj: 153