folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Cemaatçi Olmanın 11 Yolu (A.Hakan)

Cemaatçi Olmanın 11 Yolu (A.Hakan)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berdush
    berdush's avatar
    Erkek

Ahmet Hakan Hürriyet'teki yazısında, genç bir okurunun ilginç mektubuna yanıt veriyor.

Y.K. adlı okurumdan gelen mektup şöyle: "Sevgili Ahmet Abi... Ben 19 yaşında, dinine bağlı bir gencim. Sizin yazılarınızı beğenerek okuyorum. Ahmet Abi, ben Fethullah Gülen'in hizmetlerini takdir eden biriyim ve bu yüzden Fethullah Gülen Cemaati'ne girmek istiyorum. Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmalıyım, nereye başvurmalıyım?"

AHMET HAKAN'IN CEVABI
    Bu da benim yanıtım:
    Sevgili Y.K. kardeşim... Keşke sana "Üç adet vesikalık fotoğraf, bir adet ikametgah ilmühaberi ve sabıka kaydınla birlikte şu mercie başvuruyorsun" türünden bir yanıt verebilseydim...

Maalesef böyle bir yol yok.

Ama üzülme...

CEMAATÇİ OLMANIN 11 YOLU
    Sana bir adet "Yeni başlayanlar için cemaate giriş yolları" listesi hazırladım.
    Oku ve tatbik et:

? BİR: Sana en yakın bir ışık evinde şakirtlik yapmalısın...

? İKİ: Maklube adlı yemeği çok sevmelisin...

? ÜÇ: Zaman Gazetesi'ne abone olmalısın...

? DÖRT: Hüseyin Gülerce ile haftada iki saat sohbet etmelisin...

? BEŞ: Para biriktirip yolunu Pensilvanya'ya düşürebilirsin...

? ALTI: Mehtap TV'de Hoca'nın vaazlarını kaçırmamalısın...

? YEDİ: Medyada içinde Gülen geçen her türlü yazı için tepki mesajları göndermeyi öğrenmelisin...

? SEKİZ: Kurtlar Vadisi yerine Tek Türkiye'yi izlemelisin...

? DOKUZ: Arkadaşlarından söz ederken "mübarek" demelisin...

? ON: Kitaplarını TİMAŞ Yayınları'ndan almalısın...

? ON BİR: Birikimlerini Bank Asya'da değerlendirmelisin...

Felek Adamın A. qor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    Mehtap TV'de o adamı görüyorum bazen, tüm keyfim kaçıyor lan. Bir insanın tipi o kadar mı gıcık olur. O bir, Kemal Unakıtan 2...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    saçma sapan yazılar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gidecek olan varsa bosuna gitmesin... Evlerinde kalmak için senet imzalatıyorlar... ben antalyada okudum... cemaatte kalan arkadaşlar vardı... onlara senet imzalatmışlar..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    MaliAcikgoz bunu yazdı:
    -----------------------------

Gidecek olan varsa bosuna gitmesin... Evlerinde kalmak için senet imzalatıyorlar... ben antalyada okudum... cemaatte kalan arkadaşlar vardı... onlara senet imzalatmışlar..

kime senet imzalatıyolar o evlerdeki abilere mi?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bende olabilirm :D peki cematçi olduk bana ne sağlıcak

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

MaliAcikgoz bunu yazdı:

bre cahil bütün özel yurtlarda senet işi var :) onlara has değil

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

azizsenel55 bunu yazdı:
    bende olabilirm :D peki cematçi olduk bana ne sağlıcak

diyeceklerki gel koçum şu evde istişare var seni değerlendircez. seni TSK sınavlarına girmen için çalıştırcaz kaynak vercez diycek. karşına geçip matematik fizik anlatcaklar.(Ücretsiz bide eğitim vericekler yemek yedircekler kendi kitaplarını okutcaklar) ama öyle hoppidi Tskya sokucaz demiyecekler. Bak Tsk İslam dinini kabul ediyor ama şeriate karşı diyecek.veya Ilımlı İslama karşı diyecek. Askeriyenin içine girenlerin annesinin başı açık diyecek onlar müslümanlıktan uzak diyecek. bak girdiğinde maaşın 2 bin tl diyecek...sağlığın geleceğin emin ellerde olacak. Yalnız üst makama geldiğinde bizim istediklerimizi yönlendirmeye çalışacaksın diyecek...(Siyasi,Askeri,Hukuk,)bu gibi yerlere girerkende aynen kendi uşakları olarak kullanıcaklar..

Ondan sonrada Türkiye Cumhuriyetini yıkıp amerikan mandacısı olup yaşayıp gideceksin.Türklüğünden utanır halde Şerefsizce yaşayacaksın.(Fakat ne yazıkki aldanacaklar İlelebet bu ülke payidar kalacağını bilmiyorlar) Ahmet hakanda Kanal 7 de haber sunuyordu sonra paraya kandı doğan grubuna geçti..bu yazıdada Cemaati deşifre etmiş.kısaca uzak durun bu içimizdeki hainlerden demiş.Beyninizin sinirlerini almalarına izin vermeyin demiş.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    MaliAcikgoz bunu yazdı:

bre cahil bütün özel yurtlarda senet işi var :) onlara has değil

Yurt değil ev diyor farkındaysan.

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evlerde kalanlara senet imzalatıyorlar...özel yurtlar için bilmiyorum abiler imza atmıyor.. kalacak olan öğrenciler senet imzalıyor...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    ahmet hakanın yazılkarını pek okumamakla sevmemekle birlikte bu yazıya aynen katılıyorum eksiği vardır fazlası yok

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
Toplam Hit: 7989 Toplam Mesaj: 52