Cemaatçileri Tanıyalım
-
RABBİM Bu Düşünceyi Islah Etsin....!
Bugün Hoca Efendinin Elini Uzatıp TÜRK Bayrağını Dalgalandırdığı 130-140 Ülke Var
Ve Bunlar Pek Fazla Tanınmıyorken Ulusum, Orada Dalgalanan Bayrak,
Hoca Efendinin Götürdüğü Hoşgörü Politikası İzlemesi Sayesinde İstihdam Sağlamş Bulunuyor
Burada Neyin Davasını Yapıyosunuz Anlam Veremiyorum....!
-
onur35 bunu yazdı:
-----------------------------
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Cemaatçi değilim ama,
Birde sözde ATATÜRKÇÜ'leri sıralasaydın...
-----------------------------hocam yaşın benden baya fazla onun için konuşmada uslubuma dikkat ederek konuşuyorum.konunun Atatürkle hiç alakası yokken nerden çıktı şimdi bu konu.yaranın sebebi nedir?
Ortada cemaatle ilgili bişey yokkende cemaat lerin kötü yanları ortaya atılmış siizn yaranızın sebebi nedir -
DİN SİYASET İÇERİKLİ YENİ KONU AÇMAK YASAKLANDIĞINDAN DEVAMI MAHİYETİNDE:
CEMAAT REKLAMCI OLURSA:
Din, cemaatle güzel.
Fethullahsız cemaat cemaat değildir.
Arkadaşını getir altını götür. (gerçektir.)
Ye iç bağış yap.
Hurma esanslı gül yağıyla zevcenizin gözüne girin.
Cemaatler ölmez; sadece taraf değiştirir.
Var mı Süleyman gibisi! Yok!
Nur'dan bir ışıltı, Nuriye mücevheriyatı.
Cemaat seni çağırıyor.
5e 5 kattık 4 çıkardık 2 ile çarptık. Ne eder?
Laikçi savar var sorun yok.
Okunmuş lastiklerle kazaya son.
Türkiye birinciliği garantili kayıtlarımız başlamıştır.
İşimiz, gücümüz takiye.
Cemaat hava yollarıyla O'na daha yakın olun.
Cehennemle yüzleş, cennetle yaşa.
Nurlu günlerin farkında mısınız?
Mekke yöresi koyunlarından hakiki peynir. El değmeden hazırlandı. Valla.
Silah mı istiyorsun? Ya cop? Bir de maaş ve sigortam olsun diyorsan Fethullah tam sana göre.
Bizde faiz yok. Kredinizi alın paramızı çalıştırın misliyle rahatça ödeyin. X Bankası.
Cemaat evlerimizde sizin için daima bir yatak ve seccade bulunur.
And olsun ki en iyi cemaat biziz. Valla billa.
Uzaylılar neden yeşil hiç düşündün mü?
Hayvanat bahçemize ibretlik hayvanlar gelmiştir. Kısa süre için...
Cemaat kanatlandırır.
Yurtdışı Eğitim:
50 öğrenciye Amerika'da yaşam ve çalışma olanağı bizim cemaatimizdedir. Kahrolsun İsrail!
Kurban Bayramına Özel:
Post sizden Muta bizden. Stoklarla sınırlıdır.
-
sRcN bunu yazdı:
bir kamu kurumunda çalışan olarak söylüyorum son 8 yıldır (AKP hükümetinden beridir) Cuma namazları dolup taşmaya kaytan(badem) bıyıklar bırakılmaya, her sorunda (şirket çalışanları dahil) Partiye telefon açıp bunları engelleyin demeye ve özellikle AKP yandaşı çalışanların bir başkasının ayağını kaydırmaya çalıştığını bizzat şahit oldum ve bunlarada AKP nin çanak tutmasını gördüm. Bulunduğum kurumda uzun uzun yıllardır çalışıyorum farklı yerlerde farklı pozisyonlarda çalıştım. Şu an bu kurumda orta düzey yöneticiyim ve AKP il başkanı telefon açıp x kişisini şuraya gönder y kişisini onun yerine al y kişisi daha iyi x kişisi benim işime yaramaz diyorsa ki x kişisi bulunduğu işte uzman ve özveri ile çalışıp y kişisi çalışmayıp akşama kadar taşak kebabı yapıyorsa bide utanmadan kalk çalış dediğinde kusura bakma bi sorunun varsa başkana söyle diyorsa ben böyle hükümetinde amına koyarım böle dini kullanarak ona buna peşkeş çekenlerin çekmeye çalışanlarında amına koyarım. Benden bu kadar daha da konuya bakmam AKP yandaşları cemaatte yetişip hayatı gönülden gönüle ilahi kapağındaki laleler gibi bakmayın azıcık açın lan gözlerinizi sizi s**iyorlar haberiniz yok.
senin yaşadığın durumun ispatı.http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=189364481107861&oid=144776962253918&comments
yani valla hiç gerek yok tartışmaya. ergen yaşta dini kullanıp çocukların gençlerin beyinleri yıkanıyor. sonra anasını babasını tanımaz hale geldikten sonra artık bu eylemin peşinden koşuluyor.
100 binlerce genci özellikle zeki olan gençleri liselerden ortaokullardan bulup bunları evlere çağırıp aylarca TSK nın ce POLİS sınavlarına neden soktukları amaçlarının devletin her mertebesine insan sokup kendi istediklerini gerçekleştirenlerin bugun bu mucadelede başarılı oldukları ve bundan memnun oldukları ortadadır.
konuyu açan muridin yazdıkları umrumda değil. bu cemaatin içine az çok giren herkes bunların ne yaptığını aslında TÜRKİYE CUMHURİYETİ ni kabul etmedikleri ve Atatürkün kurduğu Cumhuriyeti istemedikleri ortadadır. halen daha tartışıp birbirimizi yemeye gerek yok.
-
1-Hemen her cemaatçinin çocuğu yüzlerce safsatanın içerisinde büyümez.Çocuklar yetiştirilirken Kuran ve Hadis üzerine yetiştirilirler ve İmamı Azamın kurduğu mezhep yolunda ilerlerler.Yani Bir kısmı demelisin.
2-Çoğu mu?Sallamayalım lütfen,bütün bunlar eskide kaldı.Daha modern Kuran kursları var artık çoğunlukla.
3-Çoğu Feme gider,bu doğru.Başka bir yere gitmesini mi bekliyorduk?Geceleri kontrol edilirler,neden kontrol edilirler peki?Yurttan kaçan var mı sigara içen alkol alan birileri var mı diye.Adam anadoludan geliyo çocuğumu size emanet ettim.Yanlış görürsem sizdendir diyor.Ne yapacaksınız kontrol etmeyecek misiniz?
4-Gülünç bir durum.Pek çok cemaatçi kişi bugün kadın ile erkeğin bir arada bulunduğu toplumlarda yaşıyor.Bunu söylerseniz adamların dayanamayıp ya sapıklık yapacaklarını ya da kafalarına sıkacaklarını söylemeniz de icap edecektir.
5-Kafası çok çalışan adamlar olduğu gibi,hayattan soyutlanıp sadece ders çalıştırılanlar olduğu gibi bu adamların da bu başarıları yapmalarını normal olarak karşılıyorsunuz(!).Her şey aslında birer iftira,cemaat soruları çalmadı,kolektif bir çalışmanın ürünü oldu her şey ya şakird/şakirdeler (!)(Kinayedir,olur da anlamayan olur başa bela sonra)
6-Baskı unsuru doğrudur;ama recm edilesi yaratık değil,kaybedilmiş bir kızdır makyajlı kız.
7-Çok ağır bir itham.Geri basınız lütfen.
8-Evet kendi adamlarını alırlar bu doğru.Size soruyorum:maksadınız bu ülkede sessiz devrim yapmak ise,siz olsanız öğretmenlerinizi kimden yana seçerdiniz?
9-Çoğu ifadesi kesinlikle yanlıştır.Gecelik nikah ise ağır bir ithamdır ve ispatı gerekir.
10-Bir kere cemaate bulaşıldıysa ondan kurtulmak zordur yüzde 60 doğru bir ifadedir.Sohbetlerde iyilikten güzellikten başka bir şey bulamazsınız,bu da doğrudur.Kişisel çıkarlara gelince,ihale alma yarışına gelince,durumlar tabi ki değişir.Bu da doğrudur.
11-Doğru.
12-Oha,yuh,çüş.Bu Avrupalı ressamların Osmanlı haremini resimlerine yansıttıkları imajla bir resmen bu açıklama.
13-İspat nerede?
14-Buna da oha,yuh.Böyle bir şey yok elbette.
15-Bir sürü cemaatçi adam var hayvan gibi sakalı var.
16-Ergenken köse olma iddiası saçma tabi;ama zevceleriyle öpüşürken zevcelerinin rahatsız olması olabilir.Gayet mantıklı yani.
17-Senden benden hepimizden daha iyi yorumlarlar,ama işlerine gelmez merak etmeyin.Arapça ile ezberleme ile de alakası yok.
18-Doğru,evet,vardır.
19-Saidi Nursinin İngiliz ajanı olduğunu itham etmek ağır bir iddiadır,onu sevmemek bambaşka bir iddiadır.İspat gerekir.
20-Doğrudur.
21-Elbette ki Atatürktür.Bu da doğrudur.
22-Aynen öyle,katılıyorum.
23-Yanlış.Erkeğin göbeği ile diz kapağı arasını göstermesi haramdır.Öyle bir şey olsaydı erkekler kıllarını ağda ile alırlar yahut lazer epilasyonla falan aldırırlardı.
24-İlginçtir,doğrudur.
25-Altın dinimizce haramdır ve gümüş takarlar bu da doğrudur.
26-Çoğu şakirt/şakirde ye abisinden ablasından çok gaz gelir,bu da doğrudur.
27-Coca colaya haram dememişlerdir.Coca cola tüketmezler.Cola turka tüketirler.Bu iddianız yanlış.
28-Denize pek girmezler,sahillerde falan pek takılmazlar doğru.Havuzlarda filan takılırlar daha çok.
29-Birisine düşmansanız,o düşmanınızın her dediğini yanlış mı kabul edeceksiniz?
30-Doğruluk payı yüksek.
31-Yüzde yüz doğrudur.
Ek 1-Çok normal.İhlas bir şakirt kurumu çünkü.
-
70 fırkaya ayrılacak denilmiş.. evet 70 cemaat kadar var.. sadece 1i doğru olacak denilmiş.. evet o zaman 69 tanesi boktansa bunu 70inede mal etmek doru mu yahu..
-
Ekşi sözlüğe benzettim ben.
-
EnerJiC bunu yazdı:
onur35 bunu yazdı:
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
Cemaatçi değilim ama,
Birde sözde ATATÜRKÇÜ'leri sıralasaydın...
-----------------------------hocam yaşın benden baya fazla onun için konuşmada uslubuma dikkat ederek konuşuyorum.konunun Atatürkle hiç alakası yokken nerden çıktı şimdi bu konu.yaranın sebebi nedir?
Ortada cemaatle ilgili bişey yokkende cemaat lerin kötü yanları ortaya atılmış siizn yaranızın sebebi nedir
-----------------------------ortada cemaatle ilgili bişey yok mu? konuyu bi oku öyle yorum yap.benim hiç bi yaram yok çok şükür.ama sana biraz dokunmuş olacak ki,cemaatin kötü yönlerini söyleyenlere karşı cemaati savunacak bişey bulamadığın için bana sarmışın.ama yanlış kişiye sarmışın.bana böle boş laflarla değil,tarafı olduğun şeyi savunarak gel.çaresiz olma
-
MsXLaBs bunu yazdı:
Bugün Hoca Efendinin Elini Uzatıp TÜRK Bayrağını Dalgalandırdığı 130-140 Ülke Var
Hoca Efendinin Götürdüğü Hoşgörü Politikası İzlemesi Sayesinde İstihdam Sağlamş Bulunuyor
-----------------------------http://www.dailymotion.com/video/xhxr66_fethullah-gulen-okullary-kime-hizmet-ediyory_webcam
-
MsXLaBs bunu yazdı:
-----------------------------Allah hepimize gerçek müslümanlığı yaşamayı nasip etsin