Cemil's War (Yeni Oyunum)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rave
    rave's avatar
    Erkek

age of war connoisseuru olarak deneme için full sapanlı bastım, fakat bi yerden sonra adam uzay çağına geçti ben ise 2. çağda kaldım, oraya bi dengeleme lazım üstteki özel gücümüz çağla artıyor mu onu bilmyiorum. Aynı şekilde sapanlılar üst üste biniyor normal age of war hedefse sapanlılar arka arkaya dizilmeli, 1. ve 2. sapanlı vurmalı sürekli eline sağlık, kolay rekor da sanırım 26 saniye, altına inemedim 

>wanting it to be easy -47440506
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

527 Saniye (Yeni Rekor!) yazdı. Kazandım

Çok kolay abi :/

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Bir tık zorlaştırabilirim. Ben 100 saniye altına iniyorum yukarda paylaştım. Zor modu da geçemeyen olmuş ama ben geçtim. O dengeyi yakalamak için de fikrinizi merak ettim. Sapan çok basınca üstünlük yaratıyor, onun fiyatını ve vuruş gücünü ayarlarsam olur sanki. 

Kuleye yeni silahlar, pasif gelir oluşturucu(maden kazıcı vs) yenilikler düşünüyorum. Başka neler yapayım? Rekoru yerel değil genelde göstersem oyunu paylaşmaya motive eder mi acaba? 

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı

Bir tık zorlaştırabilirim. Ben 100 saniye altına iniyorum yukarda paylaştım. Zor modu da geçemeyen olmuş ama ben geçtim. O dengeyi yakalamak için de fikrinizi merak ettim. Sapan çok basınca üstünlük yaratıyor, onun fiyatını ve vuruş gücünü ayarlarsam olur sanki. 

Kuleye yeni silahlar, pasif gelir oluşturucu(maden kazıcı vs) yenilikler düşünüyorum. Başka neler yapayım? Rekoru yerel değil genelde göstersem oyunu paylaşmaya motive eder mi acaba? 

ben zor kısmını rahatça geçtim sapan sistemini görünce direkt sapana abandım :D

Memento Mori
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

oyunu biraz yeniledim. isteyen göz atabilir. zor modu 300 saniye altında bitirene bonus oyun ekledim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

ilk versiyonda zoru bitiremedim kaç sefer denediysem, şimdi de hızlı bitiyor. Sanırım şu çağ atlama olayıyla alakalı, karşı tarafın yeterince askerini kesip hemen çağ atlayıp full abanınca askere, hemen bitiyor oyun.

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

oyunu oynadım bitirdim eğlenceli bayağı. 

hemen bitti ama. biraz ilerlemesi çoğalsa oynarız hocam :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    ruhi bunu yazdı

oyunu oynadım bitirdim eğlenceli bayağı. 

hemen bitti ama. biraz ilerlemesi çoğalsa oynarız hocam :D

Yeni bir çağ daha ekleyip oyunu uzatacağım :) Bir de tadında zorluğu arttırmaya çalışıyorum. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Zor'da 25 saniyeye düşürdüm ama bonusu geçemiyorum :D

---,

Tamam rahat uyuyabilirim

--

Zor'da 25+20 yeni rekorum. Daha da davosa gelmem

NoktaliVirgul tarafından 05/May/26 11:08 tarihinde düzenlenmiştir

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 2437 Toplam Mesaj: 33
oyun gemini