Cemil's War (Yeni Oyunum)
-
age of war connoisseuru olarak deneme için full sapanlı bastım, fakat bi yerden sonra adam uzay çağına geçti ben ise 2. çağda kaldım, oraya bi dengeleme lazım üstteki özel gücümüz çağla artıyor mu onu bilmyiorum. Aynı şekilde sapanlılar üst üste biniyor normal age of war hedefse sapanlılar arka arkaya dizilmeli, 1. ve 2. sapanlı vurmalı sürekli eline sağlık, kolay rekor da sanırım 26 saniye, altına inemedim
-

-
527 Saniye (Yeni Rekor!) yazdı. Kazandım
Çok kolay abi :/
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Bir tık zorlaştırabilirim. Ben 100 saniye altına iniyorum yukarda paylaştım. Zor modu da geçemeyen olmuş ama ben geçtim. O dengeyi yakalamak için de fikrinizi merak ettim. Sapan çok basınca üstünlük yaratıyor, onun fiyatını ve vuruş gücünü ayarlarsam olur sanki.
Kuleye yeni silahlar, pasif gelir oluşturucu(maden kazıcı vs) yenilikler düşünüyorum. Başka neler yapayım? Rekoru yerel değil genelde göstersem oyunu paylaşmaya motive eder mi acaba?
-
kuytul bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
Bir tık zorlaştırabilirim. Ben 100 saniye altına iniyorum yukarda paylaştım. Zor modu da geçemeyen olmuş ama ben geçtim. O dengeyi yakalamak için de fikrinizi merak ettim. Sapan çok basınca üstünlük yaratıyor, onun fiyatını ve vuruş gücünü ayarlarsam olur sanki.
Kuleye yeni silahlar, pasif gelir oluşturucu(maden kazıcı vs) yenilikler düşünüyorum. Başka neler yapayım? Rekoru yerel değil genelde göstersem oyunu paylaşmaya motive eder mi acaba?
ben zor kısmını rahatça geçtim sapan sistemini görünce direkt sapana abandım :D
-
oyunu biraz yeniledim. isteyen göz atabilir. zor modu 300 saniye altında bitirene bonus oyun ekledim.
-

ilk versiyonda zoru bitiremedim kaç sefer denediysem, şimdi de hızlı bitiyor. Sanırım şu çağ atlama olayıyla alakalı, karşı tarafın yeterince askerini kesip hemen çağ atlayıp full abanınca askere, hemen bitiyor oyun.

-
oyunu oynadım bitirdim eğlenceli bayağı.
hemen bitti ama. biraz ilerlemesi çoğalsa oynarız hocam :D
-
ruhi bunu yazdı
oyunu oynadım bitirdim eğlenceli bayağı.
hemen bitti ama. biraz ilerlemesi çoğalsa oynarız hocam :D
Yeni bir çağ daha ekleyip oyunu uzatacağım :) Bir de tadında zorluğu arttırmaya çalışıyorum.
-

Zor'da 25 saniyeye düşürdüm ama bonusu geçemiyorum :D
---,
Tamam rahat uyuyabilirim

--
Zor'da 25+20 yeni rekorum. Daha da davosa gelmem
NoktaliVirgul tarafından 05/May/26 11:08 tarihinde düzenlenmiştir