Çeneye Piercing...
-
ya benim bi arkadaşım vardı bunun cenesinde piercing deligi vardı işte delik kapanmış kendi de açmak istemiş açmış açmasına da baya agrıyomuş şimdi yapması gereken özel bişeler falan war mı agrı enfeksiyon vs. için önlemler? bilenler anlatırsa sevinirim...
-
rakı içsin dai bol bol xD
olm manyak mısınız nesiniz? oksijenli su bulun bi yerden ağzına kaçırmadan yarayı temizleyip bişiyle(batikon veya tendürdüyot xD) sargı yapın
yada gidin en yakın sağlık kuruluşuna başvurun
-
doktora gitsin
-
Olum ne sadist adamsınız ya :|
Neyle açmış şiş falanmı sokmuş? Soktuğu şey sterilmiymiş? Değilse enfeksiyon kapmıştır büyük ihtimal :\
En iyisi doktora gidin iş garanti olsun..
-
ya delik tam kapanmamış zaten... delik açma küpesiyle delmiş şişle delinir mi be abi :D
-
delıgı tekrar acmaya calısırken damar'a fln denk getrdyse ıgneyı ısınız ıs walla yandı o zaman ark'ın:S
ama bende kasımı deldırmısdm enfeksıyon kapmasın dıe bana Batticon dıe bse wermıslerdı onu alsn sursun pıercıng'e ıkı ucunada ılerı gerı harekt ettrrk ıcıne ııce yedrsn genede gecmesse doktor'a gtsn dudak'tan olmasın bı demır ugruna bde Terramycin kullansın oda ıı gelıo
gecmıs olsn bu arada hacı:D
-
böle kendisi delenler çok oluyo ya bizim sınıftada vardı bi tane kız delmiş yorgan iğnesiylemi deldim diodu gerisini dinleyemdim zaten :))
-
benim kız arkadasımda delmeye calısıo :D " salak " ama hep kanatıo bırakıo adı üstünde " salak " :D
-
oull bunu yazdı:
-----------------------------delıgı tekrar acmaya calısırken damar'a fln denk getrdyse ıgneyı ısınız ıs walla yandı o zaman ark'ın:S
ama bende kasımı deldırmısdm enfeksıyon kapmasın dıe bana Batticon dıe bse wermıslerdı onu alsn sursun pıercıng'e ıkı ucunada ılerı gerı harekt ettrrk ıcıne ııce yedrsn genede gecmesse doktor'a gtsn dudak'tan olmasın bı demır ugruna bde Terramycin kullansın oda ıı gelıo
gecmıs olsn bu arada hacı:D
-----------------------------saolasın hocam ya bi problem kalmadı gibi şimdi...
-
Moonchild bunu yazdı:
-----------------------------ya delik tam kapanmamış zaten... delik açma küpesiyle delmiş şişle delinir mi be abi :D
-----------------------------öncelikle arkadaşına geçmiş olsn diyim sorada
olmazmı şişle delen hiç, tanıdığım anlatıyodu ısıtp çektim alt dudağmı sokup deldim kanamadı da diye .l
-
şişi ısıtıp sokmak acımayacagını bilsen bile baya cesaret ister heralde :D