Cengiz Han Mongol
-
Arkadaşlar film çok güzel izlemenizi tavsiye ederim
http://www.youtube.com/watch?v=8LoIF6VzH9A
Mongol (2007) – IMDbTür : Dram / Tarihi
Gösterim Tarihi : 14 Mart 2008
Yönetmen : Sergei Bodrov
Senaryo : Arif Aliyev , Sergei Bodrov
Görüntü Yönetmeni : Rogier Stoffers , Sergei Trofimov
Müzik : Tuomas Kantelinen
Yapım : 2007, Almanya / Kazakistan / Rusya / ABDOyuncular
Tegen Ao (Charkhu) , Ying Bai (Altın Yüzüklü Tüccar) , Khulan Chuluun (Börte) , Odnyam Odsuren (Genç Temuçin) , Honglei Sun (Jamuhka) , Tadanobu Asano (Temudgin)
Kazakistan?ın bu yılki Oscar adayı olan “Cengiz Han”, Rus, Alman, Kazak ve Amerikan ortak yapımı bir film.“Moğol” üçlemesinin ilk filmi olan Cengiz Han, genç Temuçin?in savaşarak esaretten kurtuluşunu ve dünyanın yarısını ele geçiren uçsuz bucaksız Moğol İmparatorluğu?nun kurucusu olan Cengiz Han ünvanına sahip oluşunu konu alıyor.
Film, etkileyici savaş sahnelerine sahip.
Wupload
http://www.wupload.com/file/80304494/Cengiz.Han.2007.TR.BRRip.XviD.avi
-
Gereksiz bi filmdi, hatırladığım üzere.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Gereksiz bi filmdi, hatırladığım üzere.
-----------------------------yok be hocam güzel bence. =)
-
Çok güzel bir film.Börte 10 numara :)
-
guzel film ama müzik bu filmin müziği değil
-
son yıllarda izlenipte etkilendiğim film.Evet sürekli hareketli, sürekli atraksiyon ve mütiş efektler yoktu her zaman.
fakat insanlıın, Türklüğün falan nasıl geldiğini anlatıyor.Atalar yani.Tamam öyle koyu milliyetçi bir yapım yok ama insanlık var orda.Boylar var, kız alıp veriyorlar , savaşlar falan.Çok güzel.Hoşuma gitti
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------son yıllarda izlenipte etkilendiğim film.Evet sürekli hareketli, sürekli atraksiyon ve mütiş efektler yoktu her zaman.
fakat insanlıın, Türklüğün falan nasıl geldiğini anlatıyor.Atalar yani.Tamam öyle koyu milliyetçi bir yapım yok ama insanlık var orda.Boylar var, kız alıp veriyorlar , savaşlar falan.Çok güzel.Hoşuma gitti
-----------------------------Moğollar Türk değil, vice versa. Lakin zamanında aynı coğrafyada yaşadıkları için gelenekleri benzeyebilir.
-
Konusu ne hala çözebilmiş degilim gereksiz film yakmışlar.
-
film güzel az izledim
-
cengiz hanın karısı bi kervandaki heriflere veriyo.sonra çocuğu oluyo cengiz han bu benim evladım diyo :D
böle bi film olur mu la :D
-
Çekiyorum bakalım.
Eyv hocam.