Cennet Bedava-Cehennem Parayla...
-
konuyu saptırmayın kardeşim adam parayla ölçmüyor zaten sadece örnek vermiş
-
Kreston : Allah kuranda "cinleri ve insanları yalnız bana kulluk etsinler diye yarattım " diyor.Ona kulluk etmenin ismi ilk insan Adem peygamberden beri islam..
-
Kreston bunu yazdı:
-----------------------------
Cennet ve Cehennem neden islam üzerine kurulu olsun ki ?
hoca bişey demiyomda cennetin inançların sonunda hakkedildiğini biliyorsun bozulmamış tek dininde islam olduğunu biliyorusunve son din olduğunuda biliyorsun ki burası bir islamülkesi adamın hristiyanlığı söylemesini beklemen biraz garip olmazmıydı..İnneddine indallahil islam.Son ve gerçek din islamdır.Yoksa benim kalbim temizlerle cennete girerim düşüncesi biraz saçmalık olur neden söyliyim islama tam anlamıyla sarılanlar namz oruç vs. ibadetlerini yaparak Allahın karşısına çıkacaklar sen benim kalbim temiz diyeceksin olurmu olmaz bir örnekÖss ye çalışmadan girenle çalışarak giren birisi.Ayrıca dinimiz islamiyet gelenekadar yapılanbütün ibadetleri inanış biçimlerini kabul etmiştir.
-
genelde sorulan soru şudur neden birden fazla din var?.. aslında her din için aynı kurallar geçerli ama ilk 3 din bi süre sonra bozulmuş, Allah'ın buyrukları iyi bi şekilde yerine getirilmemiştir ve Allah'ta yeni bi din göndererek mesajını yinelemiştir... Allah insanları ve cinleri kendisine kulluk yapsın diye yaratmıştır... emir büyük yerden, o zaman mantıklı olan ona isyan etmek deil, kulluk etmektir:)
-
geçende bir imam şöyle demişti. ama kaliteli bir imam. cehnnmede susayanlar su isterler. ve allahta onlara kaynamış, etlrinin yanmış olan eleminisunacaktır. ve dah neler dedi. tüylerim diken diken oldu :S
-
allah sonumuzu hayretsin ...
-
Lemuria bunu yazdı:
namaz kılmak için cami'ye giden bi esnaf belkide 5 müşteri kaçırıyordur ...
Herkes namaza giderse o 5 müşteride gitmek zorundadır. Bu şekilde herkes işini namazdan sonra görebilir. Müşteri falan da kaçmaz. -
Cerololo bunu yazdı:
Lemuria bunu yazdı:
namaz kılmak için cami'ye giden bi esnaf belkide 5 müşteri kaçırıyordur ...
Herkes namaza giderse o 5 müşteride gitmek zorundadır. Bu şekilde herkes işini namazdan sonra görebilir. Müşteri falan da kaçmaz.
eferim be cerecollo. -
5 müşteri için namazı bırakmamak daha iyi...namazdan sonra daha kaç 5 müşteri gelir
-
Amam bedawada kötülük yapabilirsin ki ;ben durup druruken yoldan geçen yaşlı amcaya tekme tokat dalıp öldürdüm diyelim bunu nesi parayla ?? bence örnekklendirmesen daa güsel olurmuş konu !!BENCE